Elazığ

Elazığ Haberleri

Yüce Allah İlimizi ve Ülkemizi Büyük Afetlerden Korusun.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Elazığ Depreminin yıldönümü vesilesi ile bir mesaj yayımlayarak olası tekrarlarda alınacak hasarın en aza indirgenmesi adına teyakkuzda olunması gerektiğini ifade etti.

Milletvekili Demirbağ, Şampiyonu Tebrik Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Türkiye Büyük Kadınlar Boks Şampiyonası final müsabakasında rakibini nakavt ederek şampiyon olan Elazığ Belediyespor Boksörü, Milli Sporcumuz Elazığlı Gizem Özer'i evinde ziyaret ederek, tebrik etti.

Başkan Şerifoğulları'ndan '24 Ocak Depremi'nin 3. Yıl dönümü' Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Ocak 2020'de Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin üçüncü yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

Elazığ Belediyesi, İlaçlama Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, yıl içerisinde düzenli aralıklarla sivrisinek ve haşerelere karşı yürüttüğü ilaçlama çalışmalarına kış mevsiminde de devam ediyor.

Elazığ Belediyesi’nden Su Kesintileriyle İlgili Açıklama

Elazığ Belediyesi tarafından şehirde kısa süreli yaşanan su kesintilerine ilişkin bir açıklama yapıldı.

Milletvekili Ağar: Elazığ’ın Yaraları Sarıldı

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki Elazığ-Sivrice depreminin yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gürgöze, Başkan Alan’ı Ziyaret Etti.

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze ve beraberindeki heyet, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun ve geçmiş olsun temennilerinde bulundular.

Başkan Gürkan, OSB’de Fabrikaları Ziyaret Etti

MÜSİAD Başkanı Gürkan'dan Esak Alüminyum&CAM Fabrikasını Ziyaret Etti

Cumhuriyet Meydanı Yer Altı Otoparkı’na Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi tarafından şehre kazandırılan, 31 Ocak tarihine kadar ücretsiz olarak hizmet sunacak olan, Cumhuriyet Meydanı Yer Altı Otoparkı, vatandaştan büyük ilgi görüyor.

Mücahit Yanılmaz Başkan Alan’ı Ziyaret Etti.

Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz Başkan Alan’ı ziyaret etti.

Elazığ’da Kuraklıkla Mücadele

Elazığ Belediyesi Kuraklıkla Mücadele Sürecinde, "Yeni Derin Su Kuyuları" Açıyor

Ahıska Türkü Çocuklara Psiko-Sosyal Destek verildi

Elazığ Belediyesi, Rusya ile savaşın devam ettiği Ukrayna'dan Türkiye'ye gelen ve Elazığ'daki konteyner kentlere yerleştirilen Ahıska Türklerine psiko-sosyal desteklerini sürdürüyor.

Klarnet Ustası Çaça'ya Anma Programı Düzenledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın “Geçmişe Vefa İnsanımıza Değer” projesi kapsamında Klarnet Ustası Mehmet Şerif Çaça (Çeçen)’e vefa programı düzenlendi.

Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Başkan Alan’ı ziyaret etti.

Demir Grup Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Elazığ TSO Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı Gerçekleşti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Müşterek Meslek Komitesi Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Meclis Başkanı Sedat Karataş ve Komite Üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

ELAZIĞ BELEDİYESİ, KLARNET ÜSTADI MEHMET ŞERİF ÇAÇA (ÇEÇEN)’NE ANMA PROGRAMI DÜZENLEYECEK

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın “Geçmişe Vefa İnsanımıza Değer” projesi kapsamında mahalli müziğin mihenk taşlarından olan ve Elazığ musikisine önemli katkılar sunan Klarnetçi Mehmet Şerif Çaça (Çeçen), vefatının 7’nci yıl dönümünde anılacak.

Elazığ Belediyesi, Hizmet İçi Eğitimlerini Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi, personelinin bilgi birikimini ve hizmet kalitesini artırmak için belirli aralıklarla düzenlediği eğitim seminerlerine devam ediyor.

Bingöl TSO Heyetinden Elazığ TSO’ya ziyaret

Bingöl TSO Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çintay, Meclis Üyesi & Genel Kurul Delegesi Ramazan Çakan ve Genel Sekreter Yunus Emre Katrancı, Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

ELMÜTDER Deprem Açıklaması

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Yürütme Kurulu Üyesi İnşaat Mühendisi Hakan Özdemir, Öncelikle 15.01.2023 tarihinde ilimizde meydana gelen depremden dolayı bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum.

Toplam 2825 haber.