Elazığ

Elazığ Haberleri

ELAZIĞ BELEDİYESİ, OTOBÜS SEFER GÜZERGÂHLARINI YENİDEN DÜZENLEDİ

Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, vatandaşların ulaşımını rahat sağlaması amacıyla bazı bölgelerde otobüs sefer güzergâhlarını yeniden düzenledi.

Milletvekili Ağar Esnafı Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ'da Kapalı Çarşı esnafını ziyaret etti.

İYİ Parti Elazığ Teşkilatı Kongrelere Devam Ediyor

İYİ Parti de kongre süreci tüm hızıyla devam ediyor.

Alan’dan Başkanlık Açıklaması

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlık seçimleri yapıldı. Yapılan seçimleri İdris Alan’ın grubu kazandı. Başkan seçilen İdris Alan açıklamalarda bulundu.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Organ Seçimleri

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’nın 5174 sayılı TOBB kanunu gereğince 2022-2026 dönemi Organ seçimleri 12 Kasım 2022 tarihinde Koç İlköğretim Okulu’nda 1.Merkez Seçim Kurulu gözetiminde 09.00-17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir…

Özel Bireylerden Anlamlı Etkinlik

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki özel gereksinimli bireyler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84’üncü yıl dönümünde kendilerinin hazırlayıp sundukları özel bir program ile andılar.

ATATÜRK HEYKELİ YERİNE TAŞINDI

Yeniden düzenlemesi yapılan Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan ve yerinden kaldırılan Atatürk Anıtı, yeniden Öğretmenevi önüne konuldu.

Milletvekili Demirbağ, Ziyaretlerine Devam Ediyor

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Arıcak İlçesi ve Erimli Beldesi Esnaf ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi.

Elazığ Belediyesi, Doğukent-Salıbaba ve Sanayi Mahallelerini Bağlayan Yeni İmar Yolunda Çalışmalarını Tamamladı

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Doğukent Mahallesi, Salıbaba ve Sanayi Mahallelerini birbirine bağlayan güzergâhtaki yol çalışmalarını tamamladı.

Milletvekili Demirbağ’ın Girişimleriyle, Erimli Ortaokulu’nun Yalıtım Sorunu Çözülüyor

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Erimli Beldesinde Bulunan Erimli Ortaokulu’nun Yalıtımıyla İlgili Talep İçin Girişimlerde Bulundu. Okul idarecileri ve veliler, yalıtım sorununun çözümü için girişimlerde bulunan Milletvekili Demirbağ’a teşekkür etti.

ELMÜTDER Mimarlar Odasını Ziyaret Etti

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Mimarlar Odasını Ziyaret Etti

Elazığ Belediyesi Halk Korosu, İlk Konserini Yoğun Katılımla Gerçekleştirdi

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Elazığ Belediyesi Musiki Toplulukları Halk Korosu, birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği ilk konserini, Elazığlılar için gerçekleştirdi.

Milletvekili Demirbağ TÜGVA’yı Ziyaret Etti

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, TÜGVA İl Temsilciliği Görevine Getirilen Muhammed Sacit Ataş’la Bir Araya Geldi

EBEGEM Kurslarına Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası’nda hizmet veren Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM), vatandaşlara yönelik düzenlediği ücretsiz kurslar ile onların hem sosyal açıdan kaliteli vakit geçirmesine hem de kişisel donanımlarına katkı sağlayarak meslek sahibi olmalarına imkân sunmaya devam ediyor.

Elazığ TSO 2018/2022 Dönemi Son Meclis Toplantısı

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası 2018/2022 hizmet döneminin son Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Ahmet Yaşar başkanlığında gerçekleştirildi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN AİLE İÇİ İLETİŞİM SEMİNERİ

Elazığ Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen “Aile İçi İletişim” konulu seminer yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

O-IOHS Projesi Kapanış Toplantısı Gerçekleşti.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Tarafından Yürütülen O-IOHS Projesi Proje kapanış toplantısında, 21 ay süren faaliyetler hakkında detaylı bilgiler verildi.

AKSARAY MAHALLESİ İLE GÜNEY ÇEVRE YOLU BAĞLANTISINI SAĞLAYAN YENİ İMAR YOLUNDA ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aksaray Mahallesi ile Güney Çevre Yolu bağlantısını sağlayan yeni imar yolunun yapım çalışmalarını tamamladı.

Elazığ Belediyesi’nden Duyuru

Elazığ Belediyesi tarafından Malatya Caddesi Elysium Park AVM önünde yürütülen altyapı yenileme çalışmaları kapsamında, 3 Kasım Perşembe günü, Malatya Caddesi’nin bir bölümü trafiğe kapatılacak.

Toplam 2825 haber.