Elazığ

Elazığ Haberleri

Aksaray Mahallesi Yeni Mesire Alanına Kavuştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatıyla çimento fabrikasının arkasında bulunan atıl durumdaki çamlık alan, belediye ekiplerinin yoğun çalışmaları neticesinde yepyeni bir mesire alanına dönüştürüldü.

Mahalli Musikimizin Usta İsmi Yeniceli Kemal’e Anma Programı Düzenlenecek

Elazığ Belediyesi, musiki çınarlarına vefa programlarına devam ediyor. Bu kapsamda Çayda Çıra Musiki Derneği ile birlikte mahalli müziğimizin mihenk taşlarından Yeniceli Kemal adına anma programı düzenlenecek.

Avrupa (Almaya) Modeli İSG Eğitimleri Devam Ediyor.

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen Çevrimiçi Etkileşimli Risk Değerlendirme Sistemi (O-IOHS) Projemiz kapsamında Avrupa İSG (Almanya) Modeli Sempozyumu açılış programı, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Yüce ve Bayram Özdemir, Eğitmen-Almanya İSG Uzmanı Metin Aycil ve Proje Yetkililerinin katılımlarıyla gerçekleşti.

Erasmus Öğrencileri Elazığ Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Elazığ Kaya Karakaya Anadolu Lisesi’ne Erasmus projesi çerçevesinde gelen Portekiz, Polonya, Makedonya, Bulgaristan ve Avusturya uyruklu öğrenci ve öğretmenler Elazığ’ı yakından tanımaya devam ediyor.

Yeniceli Kemali Anma Programı 31 Mayıs'a Ertelendi

Pençe-Kilit operasyonunda 5 askerimizin şehit olması nedeniyle Belediyemiz tarafından bu akşam düzenlenecek “Yeniceli Kemali Anma Programı” 31 Mayıs 2022 Salı gününe ertelenmiştir.

MÜSİAD’da Gündem Küresel Gıda Krizi ve Tarımın Geliştirilmesi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısı'nda bu hafta; Dünyada etkisini göstermekte olan küresel gıda krizi ve tarım faaliyetlerinin önemi ile alakalı üyelere bilgilendirmelerde bulunuldu.

Ekonominin Sürdürülebilirliği İçin Uzun Vadeli Tedbirlere İhtiyaç Var

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan, işletmelerin talepleri, Odaya yapılan müracaatlar ve üye ziyaretlerinden aldığı geri bildirimleri değerlendirerek iş dünyasının ciddi bir duraklık sürecine girdiğini ifade ederek, uzun vadeli tedbirlere çok acil şekilde ihtiyaç duyulduğunu belirtti.

Başkan Şerifoğullari Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı İnşa Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın, vizyon projeleri arasında yer alan Kent Meydanı ve Yer Altı Otoparkı, Elazığlılara hizmet vermeye hazırlanıyor.

EBEGEM’de Yaz Kursları İçin Başvurular Başlıyor

Kurulduğu günden itibaren Elazığlı vatandaşlara çeşitli yaş kategorilerinde yaz kursları düzenleyen Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM), her yaz olduğu gibi bu yaz da farklı kategorilerde yaz kursları düzenleyecek.

Geleceğimizi Riske Atmadan Bugünden Sigortalayalım…

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan 23 - 29 Mayıs tarihleri arasında icra edilecek olan Sigorta Haftası nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Adayı Koç, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Hizmet İş Sendikası Elazığ Şubesi Başkan Adayı Ahmet Fethi KOÇ, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Basın Daveti

ETSO, Avrupa İSG (Almanya) Modeli Sempozyumu açılış toplantısına davet ediyor.

Traktörcüler Sitesi İnşaatında Sona Gelindi

Elazığ Belediyesi, şehrin gelişimine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Elazığ Belediyesi Otobüs Sefer Güzergâhlarını Yeniden Düzenledi

Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, vatandaşların ulaşımını rahat sağlaması amacıyla bazı bölgelerde otobüs sefer güzergâhlarını yeniden düzenledi.

Elazığ Belediyesi’nden Arsa Satışı

Elazığ Belediyesi EBUAŞ A.Ş.’ye ait Rızaiye Mahallesi Yukarı Mezra’da bulunan 4 adet taşınmaz arsayı, 27 Mayıs 2022 tarihinde saat 10.30’da başlayacak dört ayrı açık artırma usulü ihaleyle satışa sunuyor.

Elazığ Kent Konseyi Kültür-Turizm ve Sanat Çalışma Grubu 4. Toplantısını Harput'ta Yaptı.

Elazığ kent Konseyi bünyesinde kurulan Kültür-Turizm ve Sanat Çalışma Grubu dördüncü toplantısını Harput’ta gerçekleştirdi. Heyet toplantı öncesi Kültür ve Turizm Bölgesi olan Harput’ta çeşitli gezi ve incelemelerde bulundu.

Elazığ Ekonomi Platformu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş’i ağırladı.

Elâzığ Ekonomi Platformunca Gerçekleştirilen Toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş konuk oldu.

Elazığ Belediyesi Altyapı Yenileme İhalesi Gerçekleşti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın şehrin bugünü ve yarınları için büyük önem taşıyan ve şehrin altyapı sorununa çözüm olacak Elazığ İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Hattı 1. Bölge Yapım İşi İhalesi bugün gerçekleşti.

Elazığ’da 1. Çocuk Festivali Düzenleniyor

Elazığ Belediyesi ve Playland Eğlence Merkezi ile ortaklaşa Playland 1. Çocuk Festivali düzenlenecek.

Toplam 2825 haber.