Elazığ

Elazığ Haberleri

Konutların teslim tarihi açıklandı

Konutların teslim tarihi açıklandı

Bakan kurum incelemelerde bulundu

Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum 24 Ocak’ta ilimizde meydana gelen deprem sonrası TOKİ tarafından yapılan ve yapılmakta olan konutları inceledi.

Arslan’dan Hıfzıssıhha Meclisi’ne ve Vali Yırık’a teşekkür

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı Asilhan Arslan haksız rekabetin önlenmesi için Elazığ Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karar sonrası açıklama yaptı.

Güneş Enerji Santrali (GES) Projesinde Sona Gelindi

Elazığ Belediyesi’ne ekonomik anlamda katkı sunacak projeler arasında yer alan Güneş Enerji Santrali (GES) faaliyete geçmek için gün sayıyor.

Başkan Şerifoğulları’ndan 1 Mayıs İşçi Bayramı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü nedeniyle mesaj yayınladı.

Elazığ Belediyesi’nden İhtiyaç Sahiplerine Sıcak Yemek

Elazığ Belediyesi; birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma mevsimi Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlara desteğini sürdürüyor. Elazığ Belediyesi her akşam iftar öncesi binlerce aileye sıcak yemek ulaştırarak onları yalnız bırakmıyor.

Toplu Taşıma Seferleri Tam Kapanma Dolayısıyla Yeniden Düzenlendi

Elazığ Belediyesi, İçişleri Bakanlığının Kovid-19 ile mücadele kapsamındaki genelgesi doğrultusunda, geçilecek olan tam kapanma dönemi nedeniyle toplu ulaşım sefer saatlerinde düzenlemeye gitti.

Elazığ Belediyesi Yaza Hazırlanıyor

Elazığ Belediyesi, halk sağlığının korunması ve vatandaşların rahat bir yaz sezonu geçirmeleri için sinek, sivrisinek ve haşerelere karşı şehir genelinde ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

İlim Yayma Cemiyeti Bin Çocuğa Bayramlık Dağıttı

İlim Yayma Cemiyeti Elazığ Şubesi mübarek Ramazan ayı münasebetiyle her yıl gerçekleştirdiği Ramazan dağıtımını bu yılda yaptı.

Elazığ İHH: ‘Yetim Gülerse Dünya Güler’

Tüm dünyada yetim faaliyetlerini artırarak devam ettiren İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ’da da yetimlerin ve ailelerinin sorunlarını azaltmak adına önemli faaliyetler gerçekleştiriyor.

Gelecek 100 Yılını Düşünmek Gibi Bir Sorumluluğumuz Var

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Beylerderesi mevkiinde yapımı devam eden su deposu inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi’nden Miniklere Özel 23 Nisan Kutlaması

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi, depremzede çocukların 23 Nisan coşkusuna ortak oldu. Minikler, ablaları ve abileriyle birlikte 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadılar.

Başkan Şerifoğulları Ziyaretlerini Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, birlikte yönetim ilkesi doğrultusunda ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Yırık Dereceyle Dönen Sporcuları Ağırladı

Vali Yırık Dereceyle Dönen Sporcuları Ağırladı

Otobüs Güzergâhları Yeniden Düzenlendi

Elazığ Belediyesi tarafından İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi’nce Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında Gazi, Vali Fahri Bey ve Hürriyet Caddesi’nin araç trafiğine kapatılması nedeniyle toplu ulaşım araçları güzergâhında değişikliğe gidildi.

MÜSİAD ‘Zimem Defteri’ Geleneğini Devam Ettiriyor.

MÜSİAD Elazığ Osmanlı Mirası Olan Zimem Defteri Geleneğini Devam Ettiriyor.

Elazığ Yine Sallandı

Merkez üssü Sivrice ilçesi Gözebaşı köyü olan ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Verilerine Göre; 5.0 KM derinliğinde 3,6 şiddetinde deprem meydana geldi .

Başkan Şerifoğulları: ‘Çocuklarımıza Doğal Yaşam ve Köy Hayatının Güzelliklerini Sunacağız’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yapımı büyük oranda tamamlanan ve çocukların doğal yaşamı tanıyacağı Kent-Köy Projesi’nin son aşamasını görmek için alanda incelemelerde bulundu.

Elazığ Belediyesi'nden Hafta Sonu Mesaisi

Koronavirüs salgını nedeniyle sokağa çıkma yasağını fırsata çeviren Elazığ Belediyesi, hafta sonu şehrin dört bir yanında hizmetlerini aralıksız olarak sürdürdü.

Toplam 2821 haber.