Elazığ

Elazığ Haberleri

EKG Dernek Başkanı Akgün’den, Taziye Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneğimiz üyesi olan, MÜSİAD eski başkanı, Elazığ Barosu Avukatlarından, olup, iş insanı kimliği ile ilimiz ekonomisinde de etkili olan, hayırseverliği ile dokunduğu yüreklerde iz bırakan, şehrimizin tanınan ve sevilen isimlerinden, Kadim Dostumuz Av. İbrahim Gök’ün babası Mehmet Gök amcamız Hakka Yürüdü.

Başkan Şerifoğulları: ‘Yönetimdeki En Büyük Çözüm Ortağımız Muhtarlardır’

Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Murat Gülbasan, Elazığ Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Gül, Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Selçuk Özel ve merkeze bağlı mahalle muhtarları, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı ziyaret etti.

Bakan'dan Güzel Günler Vaadi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, incelemelerde ve temaslarda bulunmak üzere Elazığ'a geldi.

Hafız Osman Öge Mezarı Başında Anıldı

Harput Müziği' nin en büyük üstadı Merhum Hafız Osman Öge, vefatının 45. yıl dönümünde Elazığ Belediyesi ve musiki dernekleri tarafından mezarı başında anıldı.

Başkan Şerifoğulları: ‘Amatör Spor Kulüplerimize Geleneksel Malzeme Yardımlarımız Devam Ediyor’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ İl Özel İdaresi tarafından Amatör Spor Kulüplerine verilmek üzere gerçekleştirilen spor malzemesi yardım programına katıldı.

Hafız Osman Öge Anılacak

Elazığ Belediyesi, Harput Müziği' nin en büyük üstadı Merhum Hafız Osman Öge’yi anmak ve gelecek nesillere tanıtmak amacıyla vefatının 45.yıl dönümünde, mezarı başında düzenlenecek bir dizi program ile yâd edecek.

Belediye'den Genel Denetim

Elazığ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yayaların ulaşım konforunu sağlamak için kaldırım işgali yapan esnaflara yönelik denetimlerini artırdı.

Başkan Şerifoğulları Kent Genelindeki Belediye Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin geleceğine değer katacak projelere ilişkin inşa çalışmalarını yerinde görmek ve gelinen aşamaya ilişkin bilgi almak üzere bir dizi incelemelerde bulundu.

Yeniden Hasar Tespit Çalışması Başlatıldı!

Elazığ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, 24 Ocak’ta meydana gelen deprem sonrası, çeşitli sebeplerle hanesine bakılamayan vatandaşlar için yeni bir hasar tespit çalışması başlattı.

Başkan Şerifoğulları: ‘Hedef Daha Yeşil Bir Elazığ’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Yeşil Kuşak Projesi” kapsamında Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde başlatılan yeşillendirme çalışmalarını, yerinde inceledi.

Kemal Canbay Vefat Etti

Türk Tarım Orman-Sen eski şube başkanı Kemal Canbay vefat etti.

Elazığ Belediyesi, Çocuk Korosu Oluşturacak

Elazığ Belediyesi, çocukları kültür ve sanatsal faaliyetlere yönlendirmeye yönelik katkı çalışmalarını sürdürüyor.

2020 Yılı Ödeneğinin Yüzde 55'i hizmete Dönüştü

Elazığ İl Koordinasyon Kurulu Ekim Ayı Toplantısı Vali Erkaya Yırık Başkanlığında toplandı.

Nice Senelere

Elazığ Basın Dünyasında farklı bir yer edinen; Yeni Ufuk Gazetesi, pandemik şartların da idrakinde olarak, sessiz ve sedasız vakur duruşlarıyla da fark yaratan idrak edişiyle yeni yaşına girdi.

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Ekiplerinden Yoğun Mesai

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ulaşımda konforu artırmak için şehir genelinde farklı noktalarda çalışmalarını sürdürüyor.

Mini Terminal Binası İnşaatı Yükseliyor

Elazığ Belediyesi, şehrin gelişimine değer katan çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatleri arasında yer alan Mini Terminal binası yapım çalışmaları hızla ilerliyor.

Başkan Şerifoğulları Saha İncelemelerini Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın göreve gelmesiyle birlikte şehrin trafik konforuna katkı sunan ve kaliteli ulaşım ağı sağlayan yol çalışmaları devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları Kent-Köy Projesini İnceledi

Çocukların Yeni Gözdesi “Kent- Köy Projesi” Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, çocuklara yönelik sosyal projeleri arasında yer alan ve ziyaretçilerini ağırlamak için gün sayan ‘Kent-Köy Projesi’nin son aşamalarını görmek üzere, alanda incelemelerde bulundu.

Toplam 2825 haber.