Gündem

Gündem Haberleri

KARTAL BELEDİYESİ GERİ DÖNÜŞÜMDE FARK YARATIYOR

Çevre Dostu Mobil Sıfır Atık Getirme Merkezleri Kartal’da

Doğanşehir Heyetinden BİMYAD’ı Ziyaret Etti

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Başkan Yardımcısı Ömer Karaköse, AK Parti Belediye Meclis üyeleri Hasan Kaplan, Mustafa Birişik ve Mehmet Öksüz İle Birlikte Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezine ziyaret gerçekleştirdi.

Üniversite Öğrencileri, Kartal Belediyesi’nin İkramları ile Güne Sıcak Başlıyor

Kartal Belediyesi, Marmara Üniversitesi Mehmet Genç Külliyesi önüne getirilen mobil araçla üniversite öğrencilerine sıcak çorba, çay ve kahve ikramı yapıyor.

Kartal Belediyesi Personeline İşaret Dili Eğitimi

Kartal Belediyesi, düzenlediği kurum içi seminerleri kapsamında çalışanlarına verdiği eğitimlere bir yenisini ekledi. Bu kapsamda gerek belediyeye gelen vatandaşlar arasında gerekse belediye personeli arasında pek çok işitme engelli bireylerin olmasından dolayı ‘İşaret Dili’ kursu başlatıldı.

‘Güldüren Cabize’ Adlı Tiyatro Oyunu, İzleyenleri Kahkahaya Boğdu

Ünlü tiyatro oyuncuları Necmi Yapıcı ve Nihan Durukan Yapıcı’nın başrollerini paylaştığı, ‘Güldüren Cazibe’ adlı tiyatro oyunu Kartal’da sahnelendi. Tiyatro severlerin ilgisinin yoğun olduğu oyunda, izleyiciler kahkahaya boğuldu.

MİLLİ GÜÇ TAHRİBATI

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunuyor.

‘Öğretmenler Günü’ Kartal’da Bayram Havasında Kutlandı

Kartal’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün rehberliğinde geleceğin mimarları olan öğretmenler için 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla özel bir kutlama programı düzenlendi.

Kartal Belediyesi’nden Kadınlara “Şiddete Karşı Haklarımız” Paneli

Kartal Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün girişimi ile “25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü” dolayısıyla “Şiddete Karşı Haklarımız” adlı bir panel düzenlendi.

Kartal Belediyesi’nden Öğretmenler Günü’nde Anlamlı Ziyaret

Kartal Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde eğitim hayatında emekleri ve özverileriyle iz bırakan öğretmenleri unutmadı.

KAFALAR KARIŞIK

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Gündemle İlgili Değerlendirmelerde Bulunuyor.

Başkan Güder’den 24 Kasım Öğretmenler Gününe Özel Kutlama

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen kutlama yemeğinde ilçede görev yapan öğretmenlerle bir araya gelerek günlerini kutladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Yurdumuzun dört bir yanında büyük bir özveri ve aşkla aydınlık ve güçlü yarınlarımızı inşa eden kıymetli öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Başkan Gürkan’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Gürkan, “Öğretmenlerimiz ülke geneline yön verecek olan nesillerin yetişmesinde kutsal bir görev üstlenmişlerdir” dedi.

Kartal Belediyesi’nden Öğretmenler Günü’ne Özel Konser

Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel Türk Halk Müziği konseri organize etti.

‘Küçük İnsanların Gölgeleri’ Resim Sergisi Kartal Belediyesi’nde açıldı

Sanata ve sanatçıya yönelik etkinliklere ve sergilere ev sahipliği yapan Kartal Belediyesi, Ressam Saeed Aghanejad ve Ressam Zeynep Güray’ın eserlerinden oluşan “Küçük İnsanların Gölgeleri” adlı karma resim sergisinin açılışında sanatseverleri bir araya getirdi.

'SGK’YA BORÇLANMAYI OCAK’TAN SONRA YAPANLAR YÜKSEK PRİM ÖDEYECEK'

Elazığ Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Sıtkı Erman, SGK’ya yapılan borçlanma primleri hakkında bilgi verdi.

Bybit, Dünya Kupası Heyecanını Kripto Fan Tokeni Yarışmasıyla Başlatıyor

Dünyanın en hızlı büyüyen kripto borsalarından biri olan Bybit, bu yıl düzenlenecek Dünya Kupası’nı kutlamak için 300.000 USDT dağıtıyor.

Kartal’da, Dünya Çocuk Hakları Günü Heyecanı

Türkiye’nin en fazla kreşine sahip ilçe belediyesi olmasının yanında, çocukları modern ve çağdaş eğitim anlayışıyla geleceğe en iyi şekilde hazırlayan Kartal Belediyesi, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü kapsamında, birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yaptı.

EMEK HIRSIZLIĞI

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Gündemle İlgili Değerlendirmelerde Bulunuyor.

Toplam 1656 haber.