Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Apohan, Meydan Muharebesi zaferini bir kez daha gururla kutluyoruz

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Gürkan’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Gürkan, “30 Ağustos İnancın Zafere Dönüştüğü Büyük Bir Kahramanlık Örneğidir”

Başkan Güder’den 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, “30 Ağustos Zaferi; hürriyetine, istiklali ve istikbaline olan bağlılığıyla Türk milletinin, emperyalist güçlere emsalsiz bir ders verdiği gündür” dedi.

Başkan Şerifoğulları’ndan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Aziz milletimizin 30 Ağustos 1922’de tarihe altın harflerle yazdığı şanlı zaferin 100. yıl dönümü kutlu olsun.” dedi.

Büyük Zaferin 100. Yılı Kutlu Olsun

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan ARSLAN, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bu tarihi günün, milletimizin bağımsızlık ve bir arada yaşama iradesinin en net ifadesi olduğunu vurguladı.

YOL HARİTASI(4)

Değerli vatandaşlar, öncelikle ülkemizin düşman işgalinden kurtuluşunu ve ulusumuzun bağımsızlığını müjdeleyen 30.Ağustos Zaferi’nin 100. yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde; büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyorum. Önceki yazımda belirttiğim üzere diğer siyasilerin ne yaptığı değil bizim DOĞRU PARTİ iktidarında yapacaklarımızı, akıl ve bilime dayalı çözüm önerilerimizi konu başlıkları altında özetleyerek sizlerle paylaşacağım. Bu yazımda “Asayiş” ile “suç ve terörle mücadelede insan hakları” konularındaki hedeflerimizi aktaracağım.

Kartal Belediyesi, Zafer Bayramı’nın 100. Yıl Dönümünü Gurur ve Coşkuyla Kutlayacak

Kartal Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümünü yine birbirinden özel etkinlikler eşliğinde kutlayacak.

YOL HARİTASI(3)

Değerli vatandaşlar, önceki yazımda belirttiğim üzere diğer siyasilerin ne yaptığı değil bizim DOĞRU PARTİ iktidarında yapacaklarımızı, akıl ve bilime dayalı çözüm önerilerimizi konu başlıkları altında özetleyerek sizlerle paylaşacağım. Bu yazımda “Türk dünyası” ile “Savunma” konularındaki hedeflerimizi aktaracağım.

Pakistan Başbakanı: ‘CPEC Projesinde Üçüncü Tarafların Katılımına Açığız’

Global Times: Pakistan Başbakanı, CPEC sürdürülebilir yerli ekonomik modernizasyonun temellerini atarken bölge içinde ve bölge genelinde büyümeyi, makul olarak atılacak bir sonraki adım olarak tanımladı.

YOL HARİTASI (2)

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Siyasi Gündemle İlgili Vizyonları Ekseninde Değerlendirmelerde Bulunuyor.

‘Dört Anlaşma’ sesli kitabı Türkçe olarak yayımlandı

ABP Yayınevi, Don Miguel Ruiz'in “Dört Anlaşma” adlı sesli kitabını Türkçe olarak yayımladı.

Kartal’a 11 Bin Metrekareden Fazla Yeşil Alan Kazandırılıyor

Kartal Belediyesi’nin ilçede yeşil alanları artırarak yeni park yapma ve var olan parkları yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Bu kapsamda Yakacık Bayram Demirkol Parkı’nın ikinci etap çalışmaları ile Çavuşoğlu Mahallesi Bilim Sokak Parkı çalışmaları hızla devam ediyor. Soğanlık Orta Mahallede bulunan Naim Süleymanoğlu Parkı’ndaki yenileme ve yürüyüş pisti çalışması ise tamamlandı.

YOL HARİTASI (1)

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Siyasi Gündemle İlgili Vizyonları Ekseninde Değerlendirmelerde Bulunuyor.

BİMYAD Genel Merkez’den Taziye Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezi (BİMYAD) Gaziantep Nizip Yolunda yolcu otobüsü ve bir ambulansın da karıştığı kazada hayatını kaybeden, 2’si İhlas Haber Ajansı muhabiri 16 kişinin ölümüyle ilgili taziye mesajı yayınladı.

Sözümüz Sözdür

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı Cezmi Orkun Siyasi Gündemle İlgili Değerlendirmelerde Bulunuyor.

SPARK ile ATSO arasında iş birliği anlaşması imzalandı

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile uluslararası sivil toplum kuruluşu olan SPARK arasında imzalanan iş birliği anlaşması kapsamında Türk ve Suriyeli girişimci ve işletmelere çeşitli finansal okuryazarlık, iş geliştirme ve benzeri başlıklarda eğitimler verilecek.

Kartal Belediyesi Uluslararası Halk Oyunları Festivali Başlıyor

Kartal Belediyesi, 27 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Uluslararası Halk Oyunları Festivali’ne ev sahipliği yapıyor.

EMANET YENİDEN EHLİNDE!

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkif Evleri Genel Müdürlüğü görevine Elazığlı Enis Yavuz Yıldırım atandı.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü’ne Elaziğlı Yıldırım Atandı

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü görevine Elazığlı Enis Yavuz Yıldırım atandı

Toplam 1660 haber.