Gündem

Gündem Haberleri

Nagihan Soylu, İTO'daki Görevlerinden Çekildi

2024 yılı Mart ayında planlanan UND 42. Olağan Genel Kurulu seçim çalışmaları nedeniyle, İstanbul Ticaret Odası’ndaki (İTO) meclis üyeliği ve komite başkanlığı görevlerinden ayrılma kararını duyurdu.

Yesevi Havacılık Lisesi’ne İki Prestijli Ödül Daha

Yesevi Havacılık Lisesi, Blusky Award Havacılık Ödül töreninde "Yılın En İyi Havacılık Lisesi" ve "Yılın En İyi Ar-Ge Projesi" ödüllerinin sahibi oldu.

Öğretmenleri İlgilendiren Emsal Karar

Yargıtay, ek ders ücretlerine haciz konan bir öğretmenin şikayeti üzerine emsal bir karara imza attı. Maaşıyla beraber ek ders ücretlerine de haciz konan öğretmenin şikayeti kabul edilmedi.

ÖĞ-DER Elazığ Şubesinden 24 Kasım Öğretmenler Günü Basın Açıklaması

ÖĞ-DER Elazığ Şube Başkanı Karaçorlu’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Basın Açıklaması Yayınladı.

GÜRKAN: ‘Deprem Bölgesinde Görev Yapmanın Ne Kadar Zor Olduğunu Biliyoruz’

Malatya Büyükşehir Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü Nikah Sarayında Düzenlenen Programla Kutlandı

Global Times: BRI Ortak Gelişim Ortakları Bir Araya Geldi

Çin'in önerdiği Kuşak ve Road Initiative (BRI), "kalp bağlantısı" vizyonunu gerçeğe dönüştürdü ve BRI ortak ülkelerinden çok sayıda büyükelçi ve yetkili Çarşamba günü Doğu Çin'in Fujian Eyaleti, Fuzhou'da düzenlenen bir yuvarlak masa toplantısında bunun ortak kalkınmaya giden bir yol olduğunu söyledi.

Milletvekili Açıkkapı'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajın Yayımladı.

Nagihan Soylu UND Başkanlığı adaylığını açıkladı!

Nagihan Soylu, UND başkan adaylığını, “Cumhuriyetin ikinci yüzyılı ve UND’nin ikinci 50 yılında göreve talibim” sözleri ile açıkladı.

Yandex, Türkiye Teknoloji Çevresinde İnovasyonların Önünü Açıyor

Lider global teknoloji şirketlerinden Yandex, Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen Kamu-BİB'26 ve BİMY'30 Bütünleşik Etkinliği'ne teknoloji sponsoru olarak katılıyor.

Başkan Şerifoğulları’ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, tüm eğitim-öğretim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Başkan Gürkan’dan Öğretmenler Günü Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

'Sinopia' Sergisi: Pigmentler, Renkler ve Fikirler

“Antik Çağ’dan beri, pigmentler bir hayranlık ve yaratıcılık kaynağı olmuş, bazıları ise çekici renkleri ve verdikleri mükemmel sonuçlar nedeniyle özel bir ün kazanmıştır. Bu pigmentlerden biri olan, eski metinlerde “kızıl toprak” olarak adlandırılan miltos sinopensis, aslında Kapadokya'daki taş ocaklarından çıkarılan ve Sinop limanından ticareti yapılmış olan çok amaçlı bir pigmenttir. Bu pigment, tarihte uzun dönemler boyunca itibarını korumuş, Rönesans döneminde boyama öncesi fresklere yapılan kırmızı konturlara “sinopia” adı verilmiştir. Günümüzde bu pigmentin, Kapadokya'da kiliselerin fresklerinde ve güvercinliklerin cephelerinde kullanılagelmiş olan ve bugün “yoşa” olarak bilinen pigmentle özdeş olduğunu tespit etmek mümkündür. Günümüzde Avanos çömlekçileri bu pigmenti vazolarını süslemek için kullanmaktadır.”

2024 Yılında Öne Çıkması Beklenen Yapay Zeka Trendleri

Yapay zeka 2024 yılında da hızla gelişmeye devam edecek ve multimodal büyük dil modellerinin rolü daha da artacak.

SETUR’dan 2024 İçin Erken Rezervasyon Kampanyası

Setur, yüzde 50’ye varan indirimlerle 2024 erken rezervasyon kampanyasını başlattı!

İSGİD’den Samsun Çıkarması…

Kısa adı İSGİD olan İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği, Samsun’da ziyaretleri ve katılım gösterdiği etkinliğe desteği ile yine dikkatleri üzerine çekti.

MCP Genel Başkan Yardımcısı Özçelik’ten, Kelkitspor - Elazığspor Maç Sürecinde Yaşananlara Büyük Tepki!

Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik Gümüşhane Kelkitspor - Elazığspor maç esnasında ve sonrasında meydana gelen olaylara ilişkin basın açıklaması yayımladı.

Bu Orantısız Güç Kabul Edilemez

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M.Nafiz Koca, Elazığsporlu taraftarlarının, Kelkit Hürriyetspor deplasman maçında yaşadığı saldırıları şiddetle kınadı.

Başkan Gürkan’dan 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

10 Kasım Atatürk’ün Ölüm Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Gürkan; “Canlarını Feda Eden Şehitlerimizi ve Gazilerimizi Rahmetle, Minnetle Anıyorum”

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete irtihalinin 85. yıl dönümünde bir mesaj yayımlayarak, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü; saygı, şükran ve rahmetle anıyoruz.” dedi.

Toplam 1660 haber.