Gündem

Gündem Haberleri

Haberinsaati İnternet Gazetesi 12 Yaşında!

25 Ekim 2011'de kurulan Haberinsaati İnternet Gazetesi, 12 yıl boyunca haberlerin nabzını tutmaya ve okuyucularına güvenilir bilgi sağlamaya devam ediyor. Kuruluşumuzun 12. yıl dönümü, internet gazetemizin büyümesini ve başarılarını kutlama zamanı!

Açıkkapı: KOBİ'lerimize Yönelik Yeni Faizsiz Kredi Paketi Hayata Geçecek

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, deprem bölgesindeki KOBİ'lere yönelik yeni kredi paketinin yakında hayata geçeceğini söyledi.

Milletvekili Açıkkapı’dan Cumhuriyetin 100. Yılı Mesajı

Ejder Açıkkapı’dan Cumhuriyetin 100. Yılı Mesajı: Vatanımız için Laf Değil, Hizmet Üretmeye Devam Edeceğiz!

Başkan Ayaz'dan 29 Ekim "Cumhuriyet Bayramı" mesajı

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle yayımladı.

Başkan Güder’den Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Cumhuriyetimizin 100. yılını yayımladığı mesajla kutladı.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Başkan Gürkan: “Cumhuriyetle Birlikte Gerçekleştirilen Atılımlar Ülkemizi Dünyanın En Güçlü Devletlerinden Biri Haline Getirmiştir”

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayarak, “Cumhuriyetimizin 100. yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu olsun.” dedi.

Açıkkapı: Gençlerimize 10 GB Ücretsiz İnternet, Cep Telefonu ve Bilgisayar Desteği Hayırlı Olsun

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, gençlere sunulacak olan 10 GB ücretsiz internet, cep telefonu ve bilgisayar desteğine ilişkin Resmi Gazete'de yayımlanan kararı değerlendirdi.

CoinEx ve SlowMist Kripto Güvenliğini Güçlendirmek İçin Güçlerini Birleştiriyor

Dünya genelinde 5 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren küresel bir kripto para borsası olan CoinEx, bugün platformun güvenlik altyapısını ve korumalarını daha da güçlendirmek için önde gelen ve saygın bir blockchain güvenlik sağlayıcısı olan SlowMist ile yeni bir stratejik ittifak yaptığını duyurdu.

Dünya Kamuoyuna

İşgalci rejimin Filistin'e yönelik devam ettirdiği saldırılara ilişkin açıklama yapan Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz, Gazze'de yaşanan sivil katliamların durdurulması, insani yardımların hiçbir şekilde engellenmemesi, Filistin'in bir devlet olarak tanınması, adil ve kalıcı bir ateşkes sağlanması gerektiği belirtti.

Çözümleri Karbon Ayak İzini Azaltmada Önemli Rol Oynayacak

Nesnelerin İnterneti (IoT) çözümleri konusunda çalışmalarını sürdüren Connected Systems, karbon ayak izini azaltmada önemli rol oynayacak yeni IoT çözümlerini tanıttı.

AED BAYRAK DEĞİŞİMİ

Merkezi Almanya’nın Wiesbaden kentinde bulunan Avrupa Elazığlılar Derneği (AED) yeni yönetimini belirledi. Daha önce AED Derneğinde Genel Sekreterlik görevi yapan Dr. Ahmet Yılmaz yeni dönemde iki yıllık başkanlık yapacak.

E-Devlet’e Yeni Özellik Eklendi: Bugün İtibarıyla Başladı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, e-Devlet Kapısı'na yeni bir dijital hizmet eklendiğini belirterek, "10'dan fazla kurumumuzun varis- muris işleri ile ilgili hizmetleri tek başlık altında toplanarak bütünleşik hizmet oluşturduk" dedi.

KASSAK BAŞKANI KURT MAHKUMLARIN ‘GENEL AF’ TALEBİNİ MECLİS’E İLETTİ

Karabağ Savaş Suçları Araştırma Komisyonu Başkanı (KASSAK) Salih Kurt, tutuklu ve hükümlü haklarının iyileştirilmesi, ranza ve yatak eksikliğinin vardiyalı kullanımının önüne geçilmesi için mahkûmlardan gelen ‘genel af’ talebini Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne iletti.

16 Ekim Dünya Gıda Günü, SENİN de Günün Olsun!

16 Ekim Dünya Gıda Günü sadece tarım ve gıda sektörlerinin değil, SENİN de günün olsun!

Eaton, Intercity İstanbul Park’ta gerçekleşen V Weekend 2023’e Katıldı

Akıllı güç yönetimi şirketi Eaton, 30 Eylül -1 Ekim tarihlerinde dünyanın en büyük Formula 1 pistlerinden birine sahip olan Intercity İstanbul Park’ta, Türkiye’nin en kapsamlı festivallerinden olan V Weekend’e katıldı.

Elazığ Milletvekili Açıkkapı: Kalbimiz, Duamız , Gönlümüz ve Gözümüz Filistin’de

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, İsrail’in Filistin’de sürdürdüğü katliam politikalarına ilişkin basın açıklaması yaptı.

Hac Ön Kayıt İşlemlerinde Tarih Değişti

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2024 yılı hac ön kayıt işlemlerinin 15 Ekim'e kadar uzatıldığını bildirdi.

Gerçek Zamanlı Verilerin Yapay Zeka Modellerinde Kullanımı Üretkenliği Artırıyor

Couchbase Ürün ve Strateji Başkan Yardımcıs Rahul Pradhan "Veriye dayalı karar verme çağına girdiğimiz şu dönemde yapay zekanın rolü hiç bu kadar önemli olmamıştı.

Toplam 1656 haber.