Gündem

Gündem Haberleri

Yaza Uygun Gıda: Tavuk Eti

Dünyada en çok tüketilen hayvansal gıdaların başında gelen, protein kalitesi yüksek tavuk eti; çok yönlülüğü, pratikliği ve uygun fiyatı nedeniyle gerçekten yaza uygun bir gıdadır. Çok çeşitli ürün yelpazesine sahip tavuk etini ızgara, haşlama, sote, fırın ve kızartma, gibi çok çeşitli şekillerde pişirebilir ve en lezzetli sofraları yaratabilirsiniz. Peki yazın tavuk eti tüketmenin faydaları nelerdir?

GOE, TÜRKİYE’NİN EN POPÜLER MEKANLARINDA SİZLERİ BEKLİYOR!

Şehirde hayatı kolaylaştırmanın şık, hızlı ve en konforlu hali GOE Türkiye’nin en çok tercih edilen bölgelerinde, deneyim imkanını artırıyor.

Çoruh ve Fırat Bölgelerinde Elektrik Tüketiminde Artış Kaydedildi

Aksa Çoruh ve Fırat Elektrik, Hizmet Bölgelerindeki Elektrik Tüketim Oranlarını Açıkladı:

3D Baskı Dünyasının En İyileri Bir Arada

Dünya devi Çinli üretici Creality ve Türkiye distribütörü Genix iş birliği ile 3D baskı dünyasında büyük yeniliklere imza atıyor. Dünya çapında 3.5 milyondan fazla kullanıcısı olan firma Türkiye de emin adımlarla ilerliyor.

'CryptoKTV Konferansı' 3 Ağustos'ta İstanbul'da Düzenlenecek

CryptoKTV, medya ve kripto para birimlerini sorunsuz ve kullanıcı odaklı bir şekilde bir araya getirerek, kripto içerik için tek duraklı bir hedef sunuyor. Kripto tutkunlarının endüstriye olan ilgilerini tüketmelerini, etkileşimde bulunmalarını ve paralarını değerlendirmelerini devrimleştiren CryptoKTV, kullanıcı deneyimini basitleştiriyor.

Engellilere Şiddet Hakkında Kamuoyu Duyurusu

Özel Engelli Bakım Merkezleri Derneği Başkanı Evren Aslan Tarafından Kamuoyuna Önemle Duyurulur.

Elazığ Yok!

27 Temmuz Perşembe günü yayınlanan Resmi Gazete'de mücbir sebep halinde yararlanacak iller açıklanırken Elazığ açıklanan iller arasında yer almadı.

KPSS Sonuçları Açıklandı!

Son dakika... KPSS 2023/1 yerleştirme sonuçları açıklandı.

24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI MESAJI

Kamuoyunun; gerçek, doğru ve güvenilir bilgiler içeren haberlere ulaşmasını sağlayan ve demokrasinin en temel unsurlarından biri olan basın, gazetecilik ilkeleri ve meslek ahlakına bağlı kalıp, hassasiyetle görevini icra etmektedir.

Elazığ 19.Sırayı Kaptı!

Forbes Dergisi, yaptığı araştırmayla Türkiye'nin en yaşanabilir şehirlerini listeledi.

Vali Toraman’dan “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” Mesajı

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Son Gün 31 Temmuz

Kamuya yönelik vergi ve idari para cezası gibi borçlarını yeniden yapılandıranlar için süre daralıyor. Uygulamadan yararlanabilmek için ilk ve ikinci taksit tutarlarının 31 Temmuz'a kadar ödemesi gerekiyor. Taksitle ödeme seçeneği tercih edildiği halde peşin ödeyenler ise indirimden yararlanabilecek.

Ozon Global, Türkiye'yle Rusya Arasındaki Sınır Ötesi Ticareti Artırmayı Hedefliyor

Her yıl düzenlenen etkinlikte, Rus e-ticaret öncüsü, Türkiye'de bir yıl boyunca yürüttüğü çalışmaların sonuçlarını özetleyecek ve Türk satıcılara işlerini nasıl büyüteceklerine ve Rusya'daki satışlarını nasıl artıracaklarına ilişkin ipuçları verecek.

Son Dakika: Merkez Bankası Faiz Kararını Açıkladı

Son dakika haberi: Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) temmuz ayı faiz kararı duyurdu. TCMB faizi 250 baz puan yükseltti.

Son Dakika! Ekmeğe Zam! Bugünden İtibaren Geçerli

Başkent Ankara'da toplu taşıma ücretlerinin ardından ekmek fiyatına da yüzde 40 zam yapıldı. 200 gram ekmeğin fiyatı 5 liradan 7 liraya çıktı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NIN MUHARREM AYI MESAJI

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) Mekke’den Medine’ye hicretini esas alarak idrak ettiğimiz Hicri yılın ilk ayı Muharrem ayına, yeniden ulaşmanın huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Kerbela’nın acısıyla Hicri Yeni Yıla Giriyoruz.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Muharrem Ayı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Hemşehrilerimizin İçi Rahat Olsun

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, 11 ilin MTV ek vergisinden muaf tutulmadığı söylentilerine yanıt verdi.

Gençlere Müjde!

Müzekart ücreti belli oldu. Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Müzekart'ın fiyatı, Bakan Mehmet Nuri Ersoy’un talimatıyla bu yıl da 60 lira olarak sabit bırakıldığı belirtildi.

Toplam 1648 haber.