Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Ramazan Bayramı Konserleri

Ramazan Bayramı dolayısıyla Kültür Park Amfi Tiyatro Alanında gerçekleştirilen Bayram Konserleri devam ediyor.

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu 29 Mayıs 2017 Pazartesi saat: 14.53’te Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde “İstanbul’un Fethi” Tiyatro Oyunlarıyla sahne aldılar.

Elazığ Merkez İsmet Paşa İlkokulu 4/H sınıf öğrencileri olan EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu oyuncuları 29 Mayıs 2017 Pazartesi saat: 14.53’te “İstanbul’un Fethi” tiyatro oyunlarını bir kez daha sahnelediler.

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu'ndan 29 Mayıs 2017 saat 14.53 de bir kez daha “İSTANBUL’UN FETHİ”

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu, 22 Mayıs 2017 de sahnelenen ve izleyicilerin ayakta alkışladığı “İSTANBUL’UN FETHİ” tiyatro oyunlarını, Elazığ Belediyesi Kültür ve kongre merkezinde belki de an anlamlı gün ve saat olan; 29 Mayıs 2017 tarihinde saat 14.53’de yeniden sahneleyecekler.

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu oyuncuları “İSTANBUL’UN FETHİ” adlı Tiyatro Oyunu ile gönülleri Feth etti.

İsmet Paşa İlkokulu 4/H sınıf öğrencileri/EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu oyuncukları “İSTANBUL’UN FETHİ” adlı Tiyatro Oyunu ile gönülleri Feth etti…

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği’nden Dev Organizasyon

Hain Terör Saldırısı ile ağır hasar gören Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi minik yüreklerin “İSTANBUL’UN FETHİ” adlı Tiyatro Oyunu ile perde açıyor. Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Organizasyonunda Çocuk Tiyatrosu oyuncularının “İSTANBUL’UN FETHİ” adlı oyunuyla sahne alıyor.

Ahir Zamanda Kadın Olmak

Elazığ Belediyesi ve Ab-ı Hayat Vakfı işbirliği ile “Ahir zamanda kadın olmanın zahmetleri ve rahmetleri” konulu bir seminer düzenlendi.

Tekerlekli Sandalyenin Kapalı Gözü

Geçtiğimiz günlerde Kongre Kültür Merkezinde, Tekerlekli Sandalyenin Kapalı Gözü adlı oyun kalabalık tiyatro sevenler tarafından takip edildi.

Anneler Gününe Özel “Gül Anne” Tiyatro Etkinliği Gerçekleştirdi

Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisinin “Anneler Günü” nedeniyle organizasyonu yaptığı, Yeşilyurt Belediye Tiyatro Grubunun sahnelediği “Gül Anne” tiyatro oyunu izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

15 Temmuz anısına şiir dinletisi düzenlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından düzenlenen '15 Temmuz anısına, şiir dinletisi' yoğun ilgi gördü.

Milli Birlik Ve Kardeşliği Resmettiler

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından düzenlenen 3.Ulusal Resim Yarışması sonuçlandı. İki kategoride başvuru alınan “Milli Birlik ve Kardeşlik” konulu yarışmaya 60 İl’den toplam 413 eser katıldı.

Anneler Günü Ve Engelliler Haftası Dolayısıyla Düzenlenen Etkinlik İlgi Gördü

Battalgazi Belediyesi tarafından Anneler Günü ve Engelliler Haftası dolayısıyla bir etkinlik düzenlendi.

“Kültür Turları” Başladı

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından bayanlara yönelik tarihi ve turistik mekânları kapsayan "Kültür Turları" başlatıldı.

Gençler Feribot Turunda ve Tarihi Eserler Gezisinde Buluştu

Gençlik Konseyi Başkanlığının organizesi, Büyükşehir Belediyesi ve Battalgazi Belediyesi’nin Destekleri ile Feribot Turu ve Tarihi Eserler gezisi düzenlendi.

6. Malatya Anadolu Kitap Fuarı törenle açıldı

Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle, Kültür AŞ tarafından organize edilen 6. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı düzenlenen törenle açıldı.

Öğrenciler Komşuluğu Şiirle ve Kompozisyonla Anlattı

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliğinin Komşuluk Kültürü projesi kapsamında lise ve ortaokul seviyesinde başlattığı kompozisyon ve şiir yarışmasında dereceye girenlere Ödül Verildi..

Köy Çocukları Sinemayla Tanıştı

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün düzenlediği gezi etkinliği ile Uzuntarla Köyü İlkokulu’nda öğrenim gören minikler ilk defa sinemayla tanıştırıldı

Güllerin Efendisi’ni Andı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Türk Tasavvuf Musikisi Korosu tarafından “Güllerin Efendisi” konseri icra edildi. Gönülleri mest eden konser, yoğun alkış aldı.

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla bir etkinlik daha düzenledi

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından “Efendimiz’e Naatlar” adlı şiir ve ilahi dinletisi gerçekleştirildi.

Sev Kardeşim

Malatya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Korosu, 3’üncü konserini vermeye hazırlanıyor. Daha önce “Gülpembe” ve “Mavi Boncuk” adlı konserler veren Büyükşehir Çocuk Korosu, “Sev Kardeşim” adlı 3’üncü konserini verecek.

Toplam 623 haber.