Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

İznik’teki Dünya Göçebe Oyunları’nda Yer Aldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın İznik ilçesinde 29 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 4. Dünya Göçebe Oyunları’nda stant açtı.

‘Simurg’ İsimli Resim Sergisi Kartal Belediyesi’nde Açıldı

Kartal Belediyesi, Nesrin Demirbilek’in ilk kişisel sergisi olan “Simurg” adlı resim sergisine ev sahipliği yapıyor.

Körfez Elazığlılar Eğitim Kültür Spor ve Yardımlaşma Derneği Konferans Hazırlığında

Körfez Elazığlılar Eğitim Kültür Spor ve Yardımlaşma Derneği. Balıkesir, Burhaniye de Harput Tarihi konulu konferans düzenlemek için çalışmalara başladı.

Saliha Erdim, 4 Ekim’de Battalgazililer İle Buluşuyor

Uzman Aile Danışmanı ve Yazar Saliha Erdim, Battalgazi Belediyesi tarafından ailelere rehberlik etmesi amacıyla geçtiğimiz ay hayata geçirilen “Aile Akademisi” programları çerçevesinde Battalgazililerle buluşuyor.

Elazığ Musikisinin Üstatlarından Sabri Çavuş Anılacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın “Geçmişe Vefa İnsanımıza Değer” projesi kapsamında musiki çınarlarına düzenlediği vefa programları devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi’nin Tanıtım Günlerinde Açtığı Standa Yoğun İlgi

İstanbul Yenikapı Etkinlik alanında bu yıl 5’incisi düzenlenen Malatya Tanıtım Günleri’nde Medeniyetin Kalbi Battalgazi’nin tüm güzelliklerini İstanbul’da tanıtmak amacıyla Battalgazi Belediyesi tarafından açılan stant yoğun ilgi görüyor.

17 bin istihdam Sadıkoğlu’na ödül getirdi

Görev süresi boyunca Malatya’daki istihdam sayısının artması için nitelikli yatırımcıları davet eden ve 4 yılda 17 bin ek istihdam alanları oluşmasını sağlayan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na, Altın Kayısı Ödül töreninde “Üreten Malatya Özel Ödülü” verildi.

Malatya Tanıtım Günleri Devam Ediyor

İstanbul Yenikapı’da düzenlenen ‘Arslantepe’den Yeditepe’ye Malatya Tanıtım Günleri standlarına, açıldığı ilk andan itibaren vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Malatya İstanbul’da Tanıtılıyor

5. Geleneksel İstanbul’da Malatya Tanıtım Günlerinin resmi açılışı, 22 Eylül 2022 Perşembe günü İstanbul Yenikapı’da düzenlenen törenle start aldı.

Başkan Güder: Malatya İle İstanbul Arasında Gönül Köprüsü Var

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İstanbul Yenikapı Etkinlik alanında başlayan Geleneksel Malatya Tanıtım Günleri etkinliğinin açılışına katılarak İstanbul'da yaşayan Malatyalılarla bir araya geldi.

Kültürel Değerler Sergisi Devam Ediyor

MAFSAD-Malatya Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği tarafından hayata geçirilen “Kültürel Değerlerin Fotoğraf Yoluyla Aktarılması Projesi” kapsamında dördüncü fotoğraf sergisi Kuzey Makedonya’da açıldı.

Gürkan, Modayla Sanatın, Modayla Tarihin Buluşması Önemli

Malatya’nın fethinin 921. yıldönümü ve Melita’dan Malatya’ya Arslantepe Buluşması kapsamında ‘Tarihin Dokusunda Arslantepe 4 Defilesi’ Kongre ve Fuar Merkezinde görkemli bir programla yapıldı.

Dünya’nın En Zengin Mutfak Kültürüne Sahibiz

Melita'dan Malatya'ya Kültür ve Sanat Günleri Arslantepe Buluşmaları kapsamında Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen yurt dışından, Azerbaycan, Özbekistan, Endonezya ve 13 ilçe kadın kooperatiflerinin de katıldığı ‘Gastronomi Workshop’ Sümer Park’ta bulunan Yöresel Ürünler Pazarının bulunduğu alanda gerçekleştirildi.

Başkan Gürkan, Bizim Derdimiz Memleketin Birliği Ve Beraberliğidir

Malatya Yerel Dernekler Federasyonu (MA-DEF) tarafından organize edilen 4. Yakınca Birlik ve Beraberlik Şenliği yapıldı.

Vali Şahin, Arslantepe Buluşması Açılış Programına Katıldı

Malatya Valisi Hulusi Şahin Bu yıl düzenlenen "2. Uluslararası Melita'dan Malatya'ya Arslantepe Buluşması Açılış Programına Katıldı.

‘Magic Colors 6 Sihirli Renkler’ Resim Sergisi’nin Açılışı Gerçekleştirildi

Küratörlüğünü Kasım Adıgüzel’in üstlendiği ve 16 sanatçının karma teknikle yaptığı eserlerden oluşan, ‘Magic Colors 6 Sihirli Renkler’ adlı resim sergisi, Kartal Belediyesi fuaye alanında açıldı. Sergiye, sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Kartal’da, Usta Sanatçılar Türkülerini Barış İçin Söyledi

Kartal Belediyesi 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla usta sanatçılar, Tolga Sağ ve Muharrem Temiz’in sahne aldığı ‘Barışa Türküler’ konserine ev sahipliği yaptı. Konserde, Kartallılar’ı yalnız bırakmayan usta sanatçı Arif Sağ, teşekkür plaketini, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in elinden aldı.

Kartal Belediyesi Uluslararası Halk Oyunları Festivali Başladı

Kartal Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Halk Oyunları Festivali görkemli bir açılışa ev sahipliği yaptı. 27 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek olan Kartal Belediyesi Uluslararası Halk Oyunları Festivali renkli gösterilerle başladı.

Kartal Belediye Tiyatrosu Drama ve Oyunculuk Atölyesi Ön Kayıtları Başladı

Kartal Belediye Tiyatrosu Drama ve Oyunculuk Atölyesi, 2022-2023 eğitim dönemi için ön kayıtları almaya başladı.

Toplam 623 haber.