Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Ahmet Mert Carim ve Gökhan Türkmen'den Muhteşem Düet

Ahmet Mert Carim ve Gökhan Türkmen'den yaza damgasını vuracak düet..!

Malatya Kültürü, Yaşamı ve Gastronomisi Paneli Düzenlendi

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteği ile 21-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘Türk Mutfağı Haftası’ etkinlikleri ‘Malatya Kültürü, Yaşamı ve Gastronomisi’ paneliyle sona erdi.

1.Çocuk Festivali’ne Çocuklardan Büyük İlgi

Elazığ Belediyesi ve Playland Eğlence Merkezi ile ortaklaşa düzenlenen Playland 1. Çocuk Festivali yoğun katılımla gerçekleşti.

Elazığlı Yazara Çocuklardan Yoğun İlgi

Malatya Anadolu Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşan Koruyucu Taşlar kitabının yazarı Ahmet Kılıç, çocuk okurları tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandı.

#Mahşer Listelerden İnmiyor!

Sözleri Mert Carim’e müziği Gökhan Türkmen’e ait olan, çıktığı günden bu yana listelerde başı çeken #mahşer en popüler müzik listelerinde zirvede!

Mahalli Musikimizin Usta İsmi Yeniceli Kemal’e Anma Programı Düzenlenecek

Elazığ Belediyesi, musiki çınarlarına vefa programlarına devam ediyor. Bu kapsamda Çayda Çıra Musiki Derneği ile birlikte mahalli müziğimizin mihenk taşlarından Yeniceli Kemal adına anma programı düzenlenecek.

300 Öğrenci Kurtuluş Hattı Filmini İzledi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde çeşitli okullarda eğitim gören öğrenciler sinemaya götürüldü.

Gürkan: Ebeveynler Olarak Çocuklarımıza Kitap Okutmamız Lazım

Malatya Valiliği ile Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen, organizasyonunu ise Kültür A.Ş.’nin yaptığı, 9’uncu Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı kapanış programıyla sona erdi.

TELMİH’e Malatya’da İlgi Büyüktü.

13-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenen 9. Malatya Anadolu Kitap Fuarına Elazığ’dan katılım gösteren” Telmih Kitap” okurlarından tam not aldı.

19 Mayıs Coşku İçerisinde Kutlanıyor

Mustafa Kemal Atatürk’ün 9 Mayıs 1919’da Bandırma Vapuru ile Samsun(a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesinin 103. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Malatya’da da coşku içerisinde kutlanıyor.

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi Genel Kurulu’nu Yaptı

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi, yeni başkanını ve yürütme kurulunu seçmek için Gençlik Meclisi Olağan Genel Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi.

Battalgazi Belediyesi’nin Bilgi Yarışması Büyük Finalle Sona Erdi

Battalgazi Belediyesi tarafından gençler arasında bilgi paylaşımını yaygınlaştırmak, gençlere yarışma kültürünü kazandırmak amacıyla düzenlenen ödüllü bilgi yarışması, gerçekleşen büyük finalle sona erdi.

Gürkan: Fuarlar Kitapseverleri Bir Araya Getiren Önemli Organizasyonlar

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bu yıl 9’uncusu organize edilen Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarını gezdi.

19 Mayıs Atatürkü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı Coşku İçerisinde Kutlanacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Malatya’da coşku içerisinde kutlamaya hazırlanıyor.

Yazarlardan 9. Malatya Anadolu Kitap Ve Kültür Fuarı’na Övgüler

Malatya 9. Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı’na katılan yazarlar, kitap fuarı organizasyonunun yerinde ve başarılı olduğunu belirterek, Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Fırat Turu Destek Programıyla Bölge Turizmi Canlanacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyet gösteren Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından TRB1 Bölgesinde (Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli) turizmin canlandırılması amacıyla 2022 Yılı Fırat Turu Destek Programı başlatıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yazı Sanat Rüzgârıyla Karşılıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Sanat Etkinlikleri Şube Müdürlüğü yazı; konser, tiyatro, sergi, tasarım ve duvar boyama etkinlikleriyle karşılıyor.

Kitap Fuarına Kitapseverlerin İlgisi Yoğun

9.Malatya Anadolu Kitap Ve Kültür Fuarı’nda İmza Günü Etkinlikleri Kitapseverlerin İlgisinden Dolayı Açık Alanda Yapıldı

Geleneksel Buluşma

Geçtiğimiz günlerde Leaders CXO’nun geleneksel buluşması iş, sanat ve bilim dünyasını bir araya getirdi.

Toplam 623 haber.