Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberleri

Param’ın Reklam Filmi: “Paradan Fazlası Param” yayında!

Finansal teknoloji sektörünün öncü markası Param, lansman filmini yayınladı.

PEAKUP, En İyi İşverenler Arasında Olmaya Devam Ediyor

Great Place To Work En İyi İşverenlerin seçildiği yüz yüze gerçekleştirilen ödül töreninde çalışanlarına verdikleri önemle öne çıkan şirketler ödüllerini aldı.

Şair-Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç Elazığlılarla Buluştu

Elazığ Belediyesi Ramazan etkinliklerinde, Şair-Yazar Prof. Dr. Nurullah Genç ağırlandı.

Rafadan Tayfa Elazığlı Miniklerle Buluştu

Türkiye’nin en çok ilgi gören animasyon çizgi filmi Rafadan Tayfa tiyatro ekibi, Elazığlı miniklerle buluştu.

Ülkü Ocaklarından “BAŞBUĞ ALPARSLAN TÜRKEŞ" İsimli Resim Sergisi Açtı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in Aziz hatırası için bugün Soykan Parkı’nda resim sergisi düzenledi.Sergi programında Yasin-i Şerif okutulup, vatandaşlara iftarlık hurma ikramında bulunuldu.

Ramazan Etkinliklerinin İkinci Gününde Uğur Işılak Sahne Aldı

Elazığ Belediyesi tarafından, Ramazan ayına özel manevi iklimi geniş kitlelerle buluşturacak olan etkinlikler devam ediyor.

Hülya Akkaya Mafsad’ın Konuğu Oldu

Eğitimci, Fotoğraf Sanatçısı Hülya Akkaya Malatya’da fotoğraf severlerle buluştu.

‘Ya Ben Ölürsem’

Hemşerimiz olan, aktif olarak görevine devam eden polis memuru Yılmaz SUVACI kardeşimizin, ALLAH’dan gelecek bir MUCİZE, zayıf ta olsa bir haber umuduyla biri birine sarılarak, hayata tutmaya çalıştığı dram, kendi satırlarıyla sinemalarda…

Elazığ Belediyesi’nden Ramazan Etkinliklerine Davet

Elazığ Belediyesi’nin birlik ve beraberliği güçlendiren, Ramazan ruhunu coşkuyla harmanlayan, şehrin manevi atmosferini güçlendiren Ramazan programları Abdurrahman Önül konseriyle başlıyor.

Farkındalık için 30 dakika kitap okudular

58.Kütüphane Haftası etkinlikleri çerçevesinde bu yıl 11.sigerçekleştirilen 81 ilde aynı gün ve aynı saatte Kitap OkumaEtkinliği gerçekleştirildi.

Eğitimci Yazar Gazi Karabulut'tan Üç Yeni Eser

Daha önce mesleki, toplumsal, siyasi pek çok kitaba imza atan eğitimci yazar Gazi KARABULUT üç yeni eser daha çıkardı.

Kayısı Çiçeği Şenlikleri Work Show ile Sona Erdi

Malatya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile diğer paydaşların katkılarıyla bu yıl 2.si düzenlenen "Kayısı Çiçeği Şenlikleri" Kale İlçemizde ünlü Şefler tarafından gerçekleştirilenWork Show ile sona erdi.

Arapgir Dolaması Yarışmanın Birincisi

Malatya Büyükşehir Belediyesi KÜLTÜR A.Ş organizesinde bu yıl 2’ncisi düzenlenen Kayısı Çiçeği Şenlikleri kapsamında MABESEM Fuaye Alanında coğrafi işaretli Malatya Yöresel Ev Yemekleri yarışması düzenlendi.

2. Kayısı Çiçeği Şenlikleri Açılış Töreni Gerçekleştirildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi KÜLTÜR A.Ş organizesinde gerçekleştirilen, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ile diğer paydaşların katkılarıyla bu yıl 2’ncisi düzenlenen Kayısı Çiçeği Şenliklerininaçılışı, Sümer Park içerisinde bulunan Yöresel Ürünler Pazarında yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Nasreddin Hoca Müzikal Tiyatro Oyunu Sahnelenecek

Nasreddin Hoca Hikayeleri müzikal tiyatro oyunu Elazığ Belediyesi Bünyamin Eroğlu kültür merkezinde sahne alacak.

Malatya Kent Konseyi Malatyalı Niyazi Mısri’yi Tanıtıyor

Malatya Kent Konseyi Niyazi Mısri Çalışma Grubu 16-22 Mart Niyazi Mısri Haftası münasebetiyle hafta boyunca bir dizi anma programı gerçekleştirecek.

Battalgazi’de Yeni Nesil Çanakkale Zaferini Yad Etti

Battalgazi Belediyesi tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi 107. yıl dönümü dolayısıyla ‘Dirilişten Kurtuluşa Bir Duruştur Çanakkale’ adlı anma programı düzenlendi.

Eğitim Müfettişi Demir KURTBEYOĞLU’nun Yeni Kitabı Raflarda

Eğitim Müfettişi Demir KURTBEYOĞLU “ÖĞRENME ve ÖĞRENEN ORGANİZASYONLAR” kitabıyla, eğitimde yaşanan sorunlara, kurum iş görenlerinin yeterliklerini geliştirerek, farklı bakış açısı kazanmalarına katkı sağlayarak, kendi çözüm seçeneklerini geliştirebilme yeterliğine ulaşmalarını sağlama, kurumsal sorunumuzun temelinde yer alan “Öğrenen Organizasyon” olma sorununa çözüm amaçlı çalışmasıyla dikkatleri çekti.

Vali Baruş Adliye Binasındaki Yeşilay Standını İnceledi

Vali Aydın Baruş, adliye binasında Malatya Yeşilay Şubesince açılan standı gezerek Yeşilay Şube Başkanı Burak Ata’dan bilgiler aldı.

Toplam 623 haber.