Magazin

Magazin Haberleri

Mizah Doktorları İş Başında

Sağlık çalışanlarının yoğun çalıştığı bu dönemde, mizah doktorları da insanları güldürerek topluma terapi hizmeti sunacak. Gülmeye en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde Barbaros Uzunöner Bu StandUp Kulübü’nü kurdu ve en iyi komedyenleri bu kulübe dahil etti.

Muhteşem İkili Start Verdi

Şeker müzik yapım bünyesinde A. Kadir Şeker prodüktörlüğünde çıkan Cem İbrahim ve Yücel Uçar’ın hedefleri büyük.

Müzik Yarışmasından Kadına Şiddetle Çıktı

Almanya ve Türkiye ortak çalışmasıyla 46 Çağlar Gündoğdu organizasyonuyla gerçekleştirilen “OBİR STAR” isimli müzik yarışmasına katılan 150 isme, 150 şarkı yapılıp ve klip çekilerek müzik piyasasına sunuluyor.

Rize'li Rapçi

Son dönem müzik dünyasının yükselen değeri Rap müzik her geçen gün seven kitlesini farklı yorumcularıyla yaygınlaştırıyor.

Sosyal Medya Silah Gibi

Yaşamını Almanya’da sürdüren Murat Özdemir, şarkısıyla sosyal medyaya ağır eleştiri getirdi.

İki Filmi de Beklemede

Ekranların güzel yüzü İrem Büğrüoğlu, güzelliğinin yanında ekranlarda rol aldığı yapımlardaki oyunculuğuyla çok konuşulan isimler arasına girdi.

Hollywood Yapımı İzmir’de Start Verdi

Yaşamını Almanya’da sürdüren usta oyuncu Ali Başar, başrolünü paylaştığı Hollywood yapımında yer almak için İzmir’e geldi.

Klip Uğurlu Geldi

Almanya’da yaşayan Iraklı besteci ve yorumcu Cem İbrahim ve Türk şarkıcı Yücel Uçar, çektikleri klip ile uzun süre gündemde kalacağa benziyorlar.

Fethiye Çiftetellisi Yeniden Yorumlanıyor

Fethiye müzik piyasasının en sevilen seslerinden olan Banu Büyüksolak, Netd Müzik ile yaptığı anlaşma ile Fethiye çiftetellisini yeniden yorumluyor. Cover furyasına Fethiye Çiftetellisi de ekleniyor.

Fırat Kaya'nın Ayak Sesleri

Kadın oyuncunun bol olduğu sinema ve dizi sektörü son dönem erkek oyuncu sıkıntısı çekerken, tam donanımlı bir isim Fırat Kaya ön plana çıkmaya başladı.

Her Şeyin Çaresini Biliyorum

Magazin. Spor ve cemiyet dünyasının mütevazi ve sevilen ismi Turgay Kıran, İstanbul Daysguide dergisinden Süha Baki’ye net açıklamalarda bulundu.

Müziğe Yatırım Yapan Tek Prodüktörüm

Amerika'da yaşayan Türk işadamı Selçuk Sal Küçük, kendi ülkesinde açtığı His&Hers isimli müzik şirketiyle yapımlarını ardı ardına müzik dünyasına sunuyor.

Yaranamazsın

Almanya’da yaşayan Iraklı besteci ve yorumcu Cem İbrahim ve Türk şarkıcı Yücel Uçar, bir araya gelerek bir ikili oluşturdu ve ilk teklileri “Yaranamazsın” ile müzik severlerle buluştular.

Gabrini Güzeli Geliyor

Kadıoğlu Kozmetik A.Ş. tüm dünyanın yaşadığı sıkıntılı pandemi sürecinde yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Karpuzlu Açılış

3. şubesini Taksim istiklal caddesinde açan Sur Ocakbaşı sahibi İbrahim Halil Çubuk, görülmemiş bir açılışa imza attı.

Yorulan Bedenini Ayvalık’ta Dinlendirecek

Ödüllü filmlerin yönetmeni Aslı Ceyda çıkaracağı single öncesi yorgunluk atmak üzere Ayvalık’a gidiyor.

3 Yıl Aradan Sonra Hollywood Yapımında

Oyunculuğa 3 yıl ara veren ve gözlerden ırak, Almanya’da yaşamını eşi ve kızıyla sürdüren Ali Başar, bir Hollywood yapımıyla geri dönüyor.  

Oğuz Yılmaz Hollywood Dizisini Fethetti

25 yıllık müzik hayatına yüzlerce müzik sığdıran Oğuz Yılmaz, Türkiye’de olduğu gibi Tüm dünyaya kendini kabul ettirdi.

Sultan Sarohan Sokağın Çocuklarıyla Geliyor

Çekimlerine Mersin, demirtaş mahallesinde start verilen “Sokağın Çocukları” isimli dizi film, sıcak havaya rağmen, çalışmalarına hızla devam ediyor.

Toplam 88 haber.