Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Türk-Japon Diplomatik İlişkilerinin 100. Yılında Kültür Diplomasisi

Türkiye ve Japonya’da bir yıl öncesinden başlayan çalışmalara kapsamında; her iki taraf da 2024 yılını çeşitli etkinliklerle kutlamayı arzu etmekte ve bu yılı ikili ilişkilerin daha da geliştirilebileceği bir fırsat olarak değerlendirmektedir.

5 Yıl Çalışanın Vatandaş Olabildiği Ülke

Dil kursu, üniversite ve yüksek lisans eğitimi için İrlanda’ya olan ilgi giderek artıyor.

Başkan Akgün’den : 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı, Metin Akgün, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Mesaj yayınladı.

Başkan Akgün’den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN, “24 Kasım Öğretmenler Günü” Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

Başkan Akgün’den 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN, “10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

Mihmanperest İnsanların Ülkesi Tacikistan

Asya haritasına göz attığımızda kıtanın merkezinde gördüğümüz Tacikistan’ı tanımak lazım…

Başkan Akgün, ‘Cumhuriyetin 2. Yüzyılını Yaşamanın Mesuliyetinin İdrakindeyiz…’

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Akgün, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Türk Milliyetçilerinin Gelecek 100 Yıl Vizyonu

Davaya Adanmış Bir Grup Nefer, “Türk Milliyetçilerinin Gelecek 100 Yıl Vizyonu” çalışmalarından başlıkları paylaştılar…

Çarı Avaz’ın Şiirleri Ankara’daki Üniversitelerde Yankılandı

Özbekistanlı şair ve çevirmen merhum Çarı Avaz Ankara’da çeşitli etkinliklerle anıldı.

Türk Yurdu Koleji ‘TÜRK DÜNYASI’NIN BAŞI SAĞOLSUN’ dedi.

Türk Yurdu Koleji Kurucu temsilcisi Kerim ÜNAL Milletvekili Sn. Ganire PAŞAYEVA Hanımefendi’nin vefat üzerine açıklama yayınladı

Türk Dünyası’nın Başı Sağ olsun…

Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de hastanede yoğun bakıma alınan Türk Dünyası, Türk Yurdu Dostu Milletvekili Azerbaycan Milli Meclisi Kültür Komisyonu Başkanı Sn. Ganire PAŞAYEVA Hanımefendi yoğun bakımdaki yaşam mücadelesini kaybetti.

Başkan Akgün’den Mevlid Kandili Mesa

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yçnetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN, “Âlemlere Rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed (s.a.v)'in dünyaya teşriflerinin yıl dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” dolayısıyla mesaj yayınladı.

Başkan Akgün’den; ‘Malazgirt Zaferi ve 30 Ağustos Zafer Bayramı’ Açıklaması

EKG Derneği Başkanı Akgün; “Hürriyet; ancak savaş meydanlarında kazanılan zaferlerle elde edilebilir. Toprak uğruna ölen varsa vatan olur diyerek, bizlere bir vatan, bir istiklal bırakmak isteyen, İ'la-yı Kelimetullah davasına asırlar boyu hizmet ederken, “Nizam-ı Alem” davasına adanmış tarihimizde, “Zafer Ayı” olarak nitelendirilen AĞUSTOS ayına dikkat çekti.

Akgün Ailesi'nden Taziye Teşekkür Mesajı

Eğitim Müfettişi, Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN, annesi, emekli öğretmen Hayriye AKGÜN’ün vefatı nedeniyle cenaze törenine katılan başsağlığı dileklerini ileten ve taziyede acılarını paylaşanlara teşekkür etti.

Başkan Akgün’den 24 Temmuz Basın Bayramı Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

EKG Derneği Başkanı AKGÜN’ün ‘Muharrem Ayı’ Mesajı

Başkan Akgün; Muharrem ayına Hz. Peygamberin; “Muharrem Ayı, “Allah’ın (c.c.) ayıdır. Ne mutlu, ramazandan sonra ona kavuşanlara, ne mutlu, bu ayı, faziletinin farkında olarak değerlendirenlere…” hadisiyle dikkat çekti.

EKG Derneği Başkanı Akgün’den ‘Kurban Bayramı’ Açıklaması

EKG Derneği Başkanı Akgün; “Ülkemizi hedef alan “Küresel Ekonomik Savaşın” devem ettiği bir süreçte, “Hepimiz Biriz, Biz Türkiye’yiz” Diye haykırıyor, idrak edeceğimiz Kurban Bayramımız Mübarek olsun.” Dedi.

EKG Derneği Başkanı Akgün’ün, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı AKGÜN, “19 Mayıs’ın, Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, Cumhuriyeti emanet ettiğimiz gençlerimize ecdadın, duyduğu o büyük güvenin önemli bir göstergesidir” Dedi.

Başkan Akgün’den Anneler Günü Mesajı...

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, “Bütün Annelerin Bu Özel Günlerini Kutluyor, Ellerinden Öpüyoruz.” Dedi.

Toplam 219 haber.