politika

Politika

Politika Haberleri

MHP Heyetinden Başkan Er’e Ziyaret

Başkan Er, “Depremin oluşturduğu ortam nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz ama hiçbir zaman yeis ve panik içerisinde değiliz. Allah’ın izniyle bu sıkıntılı süreçlerin üstesinde geleceğiz” dedi.

Başkan Şerifoğulları Mazbatasını Aldı

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden güven tazeleyerek belediye başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları, adliye binasındaki İl Seçim Kurulu'nda mazbatasını aldı…

Mazbatalar Ne Zaman Alınacak?

Yerel seçim sonuçlarının akabinde kazanan belediye başkanları, mazbatalarını almak için sabırsızlanıyor. Peki, mazbatalar ne zaman verilecek? Mazbata töreni ne zaman 2024? İşte detaylar...

Kaybedecek Bir Dakikamız Bile Yok

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ni kazanarak ikinci 5 yıl için Elazığ Belediye Başkanlığı görevine devam edecek olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, gerçekleştirilecek olan hayırlı olsun ziyaretleri ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

1 Nisan’da Kimler İdari İzinli Kabul Edilecek?

31 Mart Pazar günü yerel seçimlerine saatler kala gözler Bakanlıktan gelen habere çevrildi. Türkiye genelinde 81 ilde başlayacak oy verme işlemleri sonrasında 1 Nisan Pazartesi günü için okulların tatil ilan edildiği haberi verildi. Peki kimler idari izinli kabul edildi? İşte detaylar...

Prof. Dr. İbrahim Gezer Malatyalıların umudu oldu

31 Mart Yerel Seçimlerine çok kısa bir süre kalırken, bu süreçte proje ve birikimleri ile adından sıkça söz ettiren Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer’in göreve geldikleri süreçte hayata geçirecekleri projeler toplumda büyük yankı uyandırdı.

Muhtar Adayı Özdemir BİMYAD'ı Ziyaret Etti

Hacı Abdi Mahallesi Muhtar Adayı Özdemir: Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezini Ziyaret Etti.

Prof. Dr. Gezer: İktidarıyla, ana muhalefetiyle küme düşürülmüş bir Malatya var

Seçimlere kısa bir süre kalırken, Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Gezer, gittiği her yerde Malatya'yı kısa sürede nasıl ayağa kaldıracağını anlatarak destek istiyor.

Gezer, Cumhuriyet Örnekköy’de Vatandaşlarla Buluştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Yeşilyurt ilçesine bağlı Cumhuriyet Örnekköy’de vatandaşlarla buluştu, projelerini anlattı seçimlerde destek istedi.

Gezer: Malatya’da Her Alanda Üretimi Arttıracağız

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, yetki aldıklarında Malatya’da her alanda üretimi arttıracaklarını ifade etti.

Bağımsız Başkan Adayı Gezer, Darende İlçesindeydi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında Darende ilçesinde temaslarda bulundu, esnafları ziyaret ederek yeni bir Malatya için destek istedi.

Gezer, Seçim Gezilerini Sürdürüyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim gezileri kapsamında kent merkezindeki esnafları ziyaret etti. Tek tek tüm esnafları dolaşan Gezer, Malatya’yı 5 yılda bölgenin cazibe merkezi haline dönüştürecek projelerini açıklayarak destek istedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’dan Malatya Ziyaret

Çeşitli programlara ve 2.etap deprem konutları anahtar teslim törenine katılmak üzere ilimize teşrif eden Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u, Vali Ersin Yazıcı ve il protokol üyeleri Malatya Havalimanında karşıladı.

Ejder Açıkkapı Mollakendi ve Maden’de Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Adım Adım Elazığ” sloganıyla başlattığı çalışmalarına devam ediyor.

MHP’den Kaya’ya Görev

MHP’nin 14’üncü Olağan Büyük Kurultayı'nda 11’inci kez Genel Başkan olarak seçilen Devlet Bahçeli’nin yanı sıra kurultayda bir önemli görevde ilimiz İş İnsanlarından Abdülhamit Kaya’ya verildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’tan Malatya Ziyareti

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Malatya'ya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Vali Ersin Yazıcı ve İl protokolü tarafından Malatya Havalimanında karşılandı.

Seçim Yasakları Başlıyor!

Seçim yasaklarının ne zaman başlayacağı, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde ilimizde oy kullanacak olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Emekliler ve asgari ücretlilere aylık 3 bin TL kira desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, göreve geldiklerinde Büyükşehir Belediyesi olarak dar gelirli vatandaşlar ve emeklileri ekonomik olarak destekleyecek projelerini açıkladı.

Prof. Dr. Gezer, 100 Günlük Acil Eylem Planını Açıkladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, göreve gelir gelmez hazırladıkları 100 günlük eylem planını kamuoyuna açıkladı.

Toplam 969 haber.