Spor

Spor Haberleri

Başkan Çınar, Açılış Maçında Forma Giydiler

Halı Saha Ve Spor Tesisleri Yeniden Açıldı, Dilek Mesut Özil Halı Sahada Renkli Anlar Yaşandı

Taf Kupası Şampiyonu Salih Korkmaz Oldu

Ankara’daki Naili Moran Atletizm Pisti’nde yapılan TAF Yürüyüş Kupası yarışması, 9 Ağustos Pazar günü gerçekleştirildi.

Bizler Malatya ve Malatyaspor Sevdalılarıyız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Malatyaspor ile ilgili gelişmeler hakkında basın mensupları ile bir araya gelerek, değerlendirmelerde bulundu.

Gençler pistin tozunu attı

Bursa Büyükşehir Belediyespor Atletizm Kadın Genç takımı, Ferdi Bölgesel Atletizm Şampiyonasında 5’i birincilik olmak üzere 11 madalya topladı.

'Sustuk, sustuk artık yeter!'

Narkoz Taraftarlar Grubu yayınladığı yazılı açıklamada Elazığspor’a verilen sözlerin biran önce yerine getirilmesi gerektiğini aksi takdirde gerek sokağa çıkıp yürüyüş yaparak, gerekse oturma eylemi yaparak sevdalarına ve şehirlerine her daim sahip çıkacaklarını bildirdiler…

Ligler Tescil Edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir toplantı gerçekleştirmiştir.

Gençlerimizin Farklı Yeteneklerini Ön Plana Çıkartıyoruz

Malatya’da İlk Kez Düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası Heyecanlı Maçlara Sahne Oluyor

Başkan Samanlı, Yeni Malatyaspor Yalnız Değildir

Türkiye Futbol Federasyonu Süper Ligi’nde Yeni Malatyaspor üzerine oynanan oyunlar, son üç haftadır hakem hataları ile açık bir şekilde ortadadır.

21 Haziran'a özel Hazal Nehir ve Itır Esen'den canlı yayında antrenman

Yılın en uzun günü olan 21 Haziran Pazar günü, Red Bull Türkiye sosyal medya hesaplarından etkinlikler gerçekleştirdi.

Elazığspor’da Yaprak Dökümü Sürüyor..!

Uzun yıllar Elazığspor Kulübü bünyesinde çeşitli kademelerde görev yapan ve son olarak Kulüp Satın Alma Sorumlusu görevinde bulunan Ali Mülayim, Elazığspor Kulübü’ne veda etti.

'Ligler tescil edilirse hiçbir takım küme düşürülemez'

COVID-19 pandemisi nedeniyle 20 Mart'ta basketbol ve voleybol ligleriyle birlikte süresiz ara verilen ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir'in 12 Haziran itibarıyla yeniden başlayacağını açıkladığı futbol ligleri ile ilgili 'mevcut puan durumuyla tescil edilme' tartışmalarını değerlendiren İstanbul Aydın Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erol Ulusoy, başta Süper Lig olmak üzere hiçbir klasmanda küme düşmenin uygulanamayacağını ifade ederek, 'Aksi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) kendi çıkardığı statüye aykırı olur' dedi.

'Birlik olmamız lazım!'

Teknik Direktör Levent Eriş, gelecek sezon için sıkıntıların aşılması durumunda şampiyonluk mücadelesi içinde olan bir Elazığspor’un olacağına dikkat çekerken, önemli bir konuya da dikkat çekti…

Avrupa Birliği 42 ülkede evde spor kampanyası başlattı

Avrupa Birliği (AB) koronavirüs salgını nedeniyle insanların sağlıklı, kaliteli uzun ve mutlu yaşamaları için evlerinde spor, fiziksel aktivitelere teşvik etmek üzere 42 ülkede '#BeActiveAtHome' sloganı ile kampanya başlattı. 42 ülke içinde yer alan Türkiye, Herkes için Spor Federasyonu ile projeyi destekliyor.

Online satranç turnuvası başlıyor

Eyüpsultan Kaymakamlığı, Eyüpsultan Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği tarafından organize edilen turnuva, 19-22-24 Nisan tarihleri arasında yapılacak.

Evde spor yaparken dikkat edilmesi gerekenler

Doğru ekipman ve yöntemle evde düzenli bir şekilde yapılacak olan sporun faydalı olduğunu dile getiren Boyner'in Aktif Spor, Jeans ve Genç Giyim Grubu Direktörü Semih Sertan, egzersiz düzeni ne olursa olsun, doğru beslenmenin önemine vurgu yaptı.

Gürkan: Bu Gurur Hepimizin

Malatya Büyükşehir Belediyesi Voleybol Takımı, 1. Lige Yükseldi

Sultangazi Spor Şenliği'nde gösteri maçını Ahmet Çakar yönetti

Birçok sportif faaliyeti ilçe sakinleriyle buluşturan Sultangazi Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile bu yıl 11. Spor Şenliği başladı.

Ali Zafer Wushu Avrupa Şampiyonu Oldu!

Antalya’da yapılan Wushu Ashihara Karate Avrupa Şampiyonasında 75 kg da Türkiye’yi temsil eden milli sporcumuz Ali Zafer Avrupa 2.si oldu.

Enver Yücel: İngiltere-Türkiye arasında köprü kuracağız

Britanya Basketbol Ligi'nde 10'uncu sırada yer alan Plymouth Raiders takımının çoğunluk hissesini BAU Global Başkanı Enver Yücel satın aldı.

Toplam 375 haber.