Spor

Spor Haberleri

Yeni Şehir Stadı'nın İnşaatı Devam Ediyor

14 Bloktan oluşan Şehir Stadyumunun, GSİM idari binası ve spor salonu inşaatının yanısıra, stadyumunu tribünlerinin demir aksamı ve beton döküm işleri 90 personelle hummalı bir şekilde devam ediyor…

Yeşilyurt Görme Engelliler Spor Kulübünden Vali Baruş’a Ziyaret

Vali Aydın Baruş, Türkiye Görme Engelliler Federasyonu Goalball 4. Lig Erkek müsabakalarında 3. Lige 2. Olarak yükselen Malatya Yeşilyurt Görme Engelliler Spor Kulübünü makamında kabul etti.

Özel Çocuklara Battalgazi Belediyesi’nden Oyuncak Süprizi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yms-Keçiörengücü Maçını Özel Çocuklarla Birlikte İzledi

El Ele Verirsek Engeller Aşılır

Dünya Engelliler Gününe Özel ‘Hayatı Paylaşmak İçin Engel Yok’ Halı Saha Maçı Düzenlendi

Başkan Çınar, Kıck-Boks Erkek A Milli Takım Sporcularını Ağırladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kariyerlerinde Avrupa Kupası ve Türkiye Şampiyonluğu bulunan Kıck-Boks Erkek A Milli Takım sporcularını makamında ağırladı.

'Barikatsız dünya' için pedal çevirdiler

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi ve Barikat Film Atölyesi Derneği, Uluslararası Barikat Film Festivali kapsamında Sessiz Çığlık Bisiklet Etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılanlar soğuk hava koşullarına rağmen pedal çevirdi.  Engelli Avcılar Belediye Başkanı Avukat Turan Hançerli'nin de katıldığı etkinlikte Mecidiyeköy'den başlayan tur, Beykoz'da son buldu. Uluslararası Barikat Film Festivali Başkanı Hüseyin Nacar, çığlıklarının, farkındalık için olduğuna vurgu yaparak, 'Biz barikatsız bir dünya için düş kuruyoruz. Düşlerimize ortak olan düşdaşlarımıza teşekkür ediyorum. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün, kutlanmasına karşıyız. Biz barikatları yıkmak için sanatın ve sporun gücüyle geliyoruz' dedi.

Bölgemiz ve Malatyaspor Altyapısı İçin Anlamlı Bir Kompleks

BtcTurk Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.  

Fenerbahçe Maçı Öncesi Destek Ziyareti

Çalık ve Güder’den Fenerbahçe Maçı Öncesi Destek Ziyareti

Akıl Teri Döktüler

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi bünyesindeki eğitim merkezleri arasında satranç turnuvası düzenlendi.

Türkiye Şampiyonluğundan, Dünya Şampiyonluğuna

Battalgazi Şehit Oguzhan Günaydın Halk Eğitim Merkezinden Muayhai Türkiye Şampiyonluğundan Dünya Şampiyonluğuna.

Şehit Yarbay Songül Yakut Anısına Halı Saha Futbol Turnuvası Düzenlendi

Malatya Gençlik Federasyonu tarafında organize edilen ‘’Şehit Yarbay Songül Yakut Anısına’’ Halı Saha Turnuvası düzenlendi.

Kaplan Kayserispor’u 4-0 Mağlup Etti

Süper Lig’in 9. haftasında Btc Türk Yeni Malatyaspor İstikbal Mobilya Kayserispor’u 4-0 Mağlup Etti

ÖZTÜRK: 3 MİLYON 356 BİN TL’NİN KULÜBÜMÜZÜN KASASINDAN ÇIKMASINA ENGEL OLDUK

Kulüp Başkanımız Selçuk Öztürk, takımımızda daha önce forma giyen Jeffrey Sarpong’un kulübümüzden olan alacakları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

‘Bizi Tuzağa Düşürdüler!’

Cizre Maçı’nın acayip bir maç olarak nitelendiren Teknik Direktör Alaattin Tutaş, bazı rakip takım oyuncularının rollerini iyi yaptığını söyledi…

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN ELAZIĞSPOR SEVDALILARINA TEŞEKKÜR

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, başlattıkları forma kampanyasına yoğun ilgi gösterilmesinden ötürü memnuniyet duyduğunu belirterek; “Şehrimizin en değerli markası Elazığspor’umuza sahip çıkan, Elazığspor sevdalısı hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

ŞERİFOĞULLARI: “KAMPANYAMIZDA REKOR KIRACAĞIMIZA İNANIYORUM''

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Perşembe günü başlatacakları Elazığspor'a yardım kampanyasında rekor kırılacağına inandığını belirterek, “Bordo beyaz renklere gönül veren tüm Elazığlıları Elazığspor'a sahip çıkmaya ve kampanyaya destek olmaya davet ediyorum'' dedi.

“Hedefim Dünya Şampiyonluğu!”

Balkan Şampiyonu Lara Pınar Avcı, Wushu Kungfu ciddiyet ve disiplin isteyen bir spor dalı olduğunu söyledi…

Partizan- Yeni Malatya Maçını Rus Hakem Yönetecek

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Partizan-Yeni Malatyaspor arasında oynanacak olan mücadeleyi Rus hakem Sergei Ivanov yönetecek.

Kaplan 3. Tur Biletini Aldı

Yeni Malatyaspor, UEFA Avrupa Ligi rövanş karşılaşmasında Olimpija Lujbjana 1-0 Yenerek Adını 3. Tura Adını Yazdırmayı Başardı.

Toplam 370 haber.