Yaşam

Yaşam Haberleri

Elazığ Belediyesi’nden Vatandaşa Ramazan ve Bayram Desteği

Elazığ Belediyesi tarafından Ramazan ayında vatandaşlara katkı sağlamak ve bayramı daha mutlu karşılamaları için Elazığ Belediyesi Sosyal Kartdağıtımına başlandı

YİMPAŞ ETRAFINA KONAKLAYAN SURİYELİLER KALDIRILDI

Malatya’nın doğu girişinde bulunan eski YİMPAŞ alışveriş merkezi ile etrafındaki boş binalar ile araziye konaklayan Suriyeli mülteciler Büyükşehir Zabıtası tarafından ikaz edilerek kaldırıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi :''Milyonlarca Lira Tasarruf Sağlayacak ''....

EMÜLSİYON MERKEZİNİN KAPASİTESİ ARTIRILDI

Su Ürünleri Av Yasağı Sona Erdi

İlimiz sınırları içerisinde yer alan Keban, Karakaya, Özlüce, Kalecik Baraj Gölleri ile Hazar Gölü ve bunlara bağlantılı tüm akarsularda uygulanan Su Ürünleri Avlanma Yasağı 01 Temmuz 2015 günü sona erdi.

1250 Ramazan Kolisi Dağıtıma Hazırlanıyor

Türk Ocakları Genel Merkezi ve Türk Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı işbirliğiyle geçtiğimiz yıl Ramazan ayında başlatılan "Bugün ve Her Zaman Elini Türkmeneli'ne Uzat" Yardım kampanyası devam ediyor.

SGK

Çocuk sahibi kadınların iş gücüne katılımını olumsuz etkileyen en önemli faktörlerden biri olan çocuk bakımı sorununa, yapıcı bir yaklaşımla çözüm bulma amacı taşıyan ve 5 bin anne ile 5 bin çocuk bakıcısı olmak üzere en az 10 bin kadının kayıtlı istihdamını etkileyecek olan önemli bir projedir.

Malatya'da 3 ayda 100 bin kişi faydalandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaklaşık 3 ay önce uygulamaya konulan ücretsiz wi-fi internet ve şarja vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterilirken, 3 aylık süre içerisinde bu hizmetten yaklaşık 100 bin dolayında kişi faydalandı.

Çocuklara, Unutulmayacak Bir Ramazan

Elazığ Belediyesi tarafından Kültür Park ve Harput'ta devam eden Ramazan etkinlikleri vatandaşların yoğun katılımıyla sürüyor

Bu Ramazan'da Elini Türkmen Kardeşine Uzat!

Türk Ocakları Genel Merkezi ve Türk Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı işbirliğiyle geçtiğimiz yıl Ramazan ayında başlatılan "Bugün ve Her Zaman Elini Türkmeneli'ne Uzat" Yardım kampanyası devam ediyor.

Kültür Park ve Yaşam Merkezi Açıldı

Elazığ Belediyesi tarafından yaptırılan bölgenin en büyük Kültür Parkı ve Yaşam Merkezi ile Oto Galericiler Sitesi, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ’ın katıldığı törenle açıldı.

150 Milyon Liralık Karayolu Yatırımı

Tunceli-Pertek karayolunun 33 kilometrelik güzergahındaki çalışmaların tamamlanmasıyla Tunceli-Elazığ arası ulaşım 1,5 saatten 50 dakikaya düşecek.

Elazığ'ın merkeze bağlı Akçakiraz Beldesi'ndeki bir çay ocağında LPG tüpünün neden olduğu patlamada 1 kişi yaralandı.

Elazığ'ın merkeze bağlı Akçakiraz Beldesi'ndeki bir çay ocağında LPG tüpünün neden olduğu patlamada 1 kişi yaralandı.

Vali Zorluoğlu İl Afet ve Acil Durum ile Kültür ve Turizm Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Vali Murat Zorluoğlu, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünde düzenlenen bilgilendirme toplantısına katılarak İl Afet ve Acil Durum Müdürü İhsan Görgöz ve kurum personellerinden çalışmalarıyla ilgili brifing aldı.

İHH’dan Yetimler Yararına Kermes

İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi ve Esra-Zafer-Eşref Yıldırım Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından organize edilen hayır kermesi açıldı.

Belediye'den Yavru Sokak Köpeklerine Şefkat

Elazığ Belediyesi Veteriner Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ile hayvan severler, yavru sokak hayvanları için şehrin farklı noktalarına yem bıraktı

Turan'ların Acı Günü

Birlik Medya ve Turan Gazetesi imtiyaz sahibi Murat Turan ile Kanal E Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Turan'ın anneleri, Turan Turan'ın eşi Sıtkıye Turan(68) uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kırgızistan Eski Dışişleri Bakanı Aytmatov'dan Teşekkür Ziyareti

Dünyaca ünlü romancı Cengiz Aytmatov'un oğlu ve aynı zamanda Kırgızistan eski Dışişleri Bakanı Askar Aytmatov, Elazığ Belediyesi'ni ziyaret ederek, Başkan Vekili Asım Nazırlı ile bir araya geldi

İl Özel İdaresine 4 Adet Hibe Çöp Toplama Aracı…

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İl Özel idaresine tahsis edilen ve köylerin çöplerinin alınmasında hizmet verecek olan 4 adet çöp toplama aracı ve çöp konteynerlerinin tanıtım programı yapıldı.

Başkan Yanılmaz, Ankara'da Hemşerilerimizle Buluşacak

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Ankara'da düzenlenecek özel bir gecede Elazığlılarla bir araya gelecek

Toplam 201 haber.