Hanımınçiftliği Mahallesi İçme Suyu Çalışmaları Devam Ediyor

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert: '2022'de Birçok Yerin Altyapısı Tamamlanmış Olacak'

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Hanımınçiftliği Mahallesi’nde devam eden içme suyu çalışmalarını yerinde inceleyen MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Ekip sahada olursa sorun biter. MASKİ Genel Müdürlüğü olarak tüm ekibimizle sahadayız. 2022 yılı içinde birçok bölgenin altyapısını tamamlamış olacağız” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde altyapı çalışmalarına hız verdi. Çalışmalar kapsamında Battalgazi İlçesi’ne bağlı Hanımınçiftliği Mahallesi’nde içme suyu hattı çalışmaları devam ediyor. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ve Hanımınçiftliği Mahalle Muhtarı Yusuf Dönmez, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

MUHTAR DÖNMEZ: BAŞKAN GÜRKAN’IN ÇÖZMEDİĞİ SORUN YOK
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin alt ve üstyapı konusunda sorunları devamlı takip ettiğini dile getiren Hanımınçiftliği Mahalle Muhtarı Yusuf Dönmez, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan, mahallemizin sorunları ile ilgili devamlı takipteler. Çözmediği bir sorun kalmadı. MASKİ Genel Müdürlüğümüz, Orduzu, Battalgazi ve Hanımınçiftliği Mahallerine yapılan çalışmaları gece gündüz demeden devamlı takip etmektedir. Ellerine kollarına sağlık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan başta olmak üzere, MASKİ Genel Müdürümüz Mehmet Mert’e ve ekibine mahallelim adına gerçekten çok teşekkür ediyorum” dedi.

MASKİ GENEL MÜDÜRÜ MERT: TÜM EKİBİMİZLE SAHADAYIZ
Battalgazi, Orduzu, Hanımınçiftliği, Hatunsuyu, Dilek ve Topsöğüt Mahallerinin Malatya’nın Büyükşehir olmadan önce ayrı ayrı belde belediyeleri olduğunu belirterek, o dönemde kendi imkanları ile yapılmış altyapılar olduğunu söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda kapanan belde belediyelerinin altyapısını tamamen yenilediklerinin altını çizen MASKİ Genel Müdürü Mert, “Battalgazi, Orduzu ve Hanımınçiftliği Mahallerine yaklaşık 100 km’lik bir altyapı yapıyoruz. Kısa bir zaman içinde bitirmeyi planlıyoruz. Malatya genelinde kapanan tüm belde belediyelerinin altyapılarını yeniliyoruz. Yenilenmeye ihtiyacı olan bölgeleri yenilemeye devam edeceğiz. Yatırım ve İnşaat Dairesi, İçme Suyu Dairesi ve Kanalizasyon Dairesi’ne bağlı tüm ekiplerimiz sahada. Sahaya çıkınca sorun biter. Ekip arkadaşlarımızla birlikte sahadayız. Kayıp kaçakların önlenmesi, depoların yenilenmesi, cazibeli suların sisteme kazandırılması gibi konularda çok ciddi çalışmalar yapıyoruz. 2022 yılı MASKİ için çok yoğun geçecek. Çalışmalarımızın hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN