Horting Federasyonu Hakem Ve Antrenör Semineri Yapıldı

Horting Federasyonu Hakem ve Antrenör semineri 10-12 Mart 2022 tarihlerinde Eskişehir'de yapıldı. Seminere Türkiye ve Avrupa Federasyon başkanı Muhsin Türk, Başkan Yardımcısı Zafer Aksuoğlu, As Başkan Hüseyin Barut ile birçok ilden Hakem ve Antrenör adayları katıldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Horting Federasyonu Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda hemşerimiz Zafer Aksuoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“Federasyonumuz Muhsin Türk başkanlığında 2021 yılında kuruluşunu tamamladıktan sonra tüm Türkiye’de çalışmalara başlamıştır. Bu çalışmalar çerçevesinde 10-12 mart tarihlerinde hakem ve antrenör eğitimi organize ettik. Türkiye’nin birçok ilinden katılımcının yer aldığı eğitim gayet başarılı geçti. Eğitimde Fenerbahçe ve Aydın Üniversitesinden hocaların katılımı ile eğitimler verildi. Aynı zamanda teknik kurulumuz ve başkanımızın bizzat verdiği seminer katılımcılardan tam not almıştır. Bu vesile ile Horting sporunun Türkiye’de yaygınlaşması ve icra edilmesi adına önemli bir adım olmuştur. Elâzığ’dan da 8 adayın yer aldığı eğitimde, ilimiz adına güzel bir tanıtım oldu ve ilimizde bu sporun başlaması için gerekli kadro sağlanmıştır."
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN