İlimiz Sporcularından Uluslararası Turnuvada Dereceler

Milli takıma seçilen Sporcularımız 27-31 Ekim 2021 tarihlerinde Antalya Kemer'de gerçekleşen Uluslararası Bocce Turnuvasına katılarak Petank, Raffa ve Volo disiplinlerinde dereceler elde ettiler.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

25-26 Ekim tarihleri arasında Antalya Kemer'de gerçekleşen Bocce Milli Takım Seçmelerinde Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü Bocce takımımızdan sporcularımız Ahmet KARAKAŞ, Beyza YILDIRIM, Aleyna YALÇIN milli takıma seçildi.

Milli takıma seçilen Sporcularımız 27-31 Ekim 2021 tarihlerinde Antalya Kemer’de gerçekleşen Uluslararası Bocce Turnuvasına katılarak Petank, Raffa ve Volo disiplinlerinde dereceler elde ettiler.

7 ülkenin katılmış olduğu Raffa ve Volo disiplinlerinde yapılan uluslararası turnuvada sporcularımızın aldığı dereceleri şöyle: Ahmet Karakaş, volo röle ve volo basamak disiplinlerinde 1. oldu. Beyza Yıldırım, Raffa ikili kadınlar disiplininde 1.oldu Aleyna Yalçın, Volo geleneksel disiplininde 1. oldu.

Ayrıca sporcumuz Adem Sebik Bocce Petank Open Uluslararası Turnuvasında ikililer disiplininde 3. ve petank üçlüler disiplininde 1. oldu.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet EREN, Biz Bocce branşının Elazığ'da temellerini attık.

Spor kompleksimizde Çok Amaçlı Spor Merkezinin yanında yeni bir nizami Bocce Sahası yapıyoruz.

Bu sahayla birlikte sporcularımızın tüm ihtiyaçlarıyla bire bir ilgileniyoruz.

Uzun yıllar Bocce sporu Elazığ' da kendinden söz ettirecek.

Bocce sporu yıllar sonra Elazığ' da çok iyi yerlere gelebilecek.

Çünkü Milli Takımlara sporcular veriyoruz.

Bu sporcularımızın uluslararası turnuvalarda başarılar elde edebilmesi için büyük bir gayret gösteriyoruz.

Bugün bu uluslararası turnuvada alınan derecelerde bunun en büyük göstergesi.

Ben 27-31 Ekim 2021 tarihleri arasında Antalya Kemer’de gerçekleşen Uluslararası Bocce Turnuvasında dereceler alan Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü Bocce takımımız sporcularını ve antrenörümüz Hacı Veli KIRICI'yı birkez daha tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN