Milliyetçi Hareket Partisinden Gençlerle Sahur Programı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya, üniversite öğrencileriyle sahur yaptı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya, üniversite öğrencileriyle sahur yaptı. Öğrenci evinde yapılan sahura Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu ve Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül katıldı. Konuya ilişkin açıklama yapan Başkan Mesut Samanlı; “Ailesinden uzakta yaşayan genç kardeşlerimizin bizleri ailelerinden biri gibi görmesi ve davet etmesinden daha gurur verici bir şey olamaz diye düşünüyoruz. Buna istinaden bizlere yapılan bu nazik daveti seve seve kabul ettik ve birlikte sahurumuzu hazırlayıp o bereket dolu sofrayı paylaşmış bulunduk.” dedi. Başkan Samanlı’nın açıklamaları şöyle;

ÜNİVERSİTELİ KARDEŞLERİMİZİ KIRMADIK

“ Ramazan ayı boyunca deyim yerindeyse tek bir günümüzü bile vatandaşlarımızdan uzakta geçirmedik. Tüm davetlere icabet edip, her iftar sonrası hemşehrilerimiz ile teravih namazları kıldık. Mekan ve zaman ayırt etmeksizin, bu mübarek ayın son gününe kadar da davetlere icabet etmeye devam edeceğiz. Başta Ülkü Ocaklarımız olmak üzere gençlerimizle birçok yerde iftar programlarında buluştuk, hasbihal ettik. Fikirlerini dinlemek, yorumlarından feyz almak, onlarla sık sık bir araya gelmek bizim en büyük şansımız diye düşünüyoruz. Biliyoruz ki; bizden sonra hatta bizlerin yanında, omuz omuza bu sancağı taşıyacak olan kimseler bu gençlikten çıkacak. Milliyetçi- Ülkücü Hareket olarak çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum; çünkü kutlu sancağımız altında pırıl pırıl ve memleket sevdalısı bir nesil yetiştiriyoruz. Onların ışıltılı çehrelerine baktıkça çalışma azmi ile doluyor ve onlara tertemiz yarınlar vaat etmek için daha çok çalışmak gerektiği kanaatine varıyoruz. İşte bu yüzden bizi evlerine davet eden üniversiteli kardeşlerimizi kırmadık, ivedi ile davetlerine icabet ettik.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli bir konuşmasında Milliyetçi Hareket Partisi’nin gençler ile ilgili tüm görüş ve düşüncelerini ifşa etmiş, bizlerin bireysel fikirlerinin de tercümanı olmuştur; ‘Gençlikten taviz vermemiz, onlara kulak tıkamamız söz konusu olamayacaktır. Düşüncesi ne olursa olsun, Türk gençliği bizim has bahçemiz, parlak yüzümüz, muazzam hazinemizdir. Diri umutlarımızı Türk gençliği ile örtüştürdük. Bu zaman diliminde cari imkanlarımız nispetinde üzerimize düşen görevleri yerine getirmenin heyecanı ile dolduk.’ diyen liderimizin izinden yürüyor, tüm gençliğimizi büyük bir saygı ve sevgi ile benimsiyoruz.

MİLLİYETÇİ-ÜLKÜCÜ HAREKET’İN GENÇLERLE MÜTEVAZI SOFRASI

Üniversiteli Genç kardeşlerimizle sahur sofralarını paylaşmaya geldik. Gururluyuz; çünkü gençlerin kalbine girebilmiş ve onları anlayabilmişiz diyoruz. Ailesinden uzakta yaşayan genç kardeşlerimizin bizleri ailelerinden biri gibi görmesi ve davet etmesinden daha gurur verici bir şey olamaz diye düşünüyoruz. Buna istinaden bizlere yapılan bu nazik daveti seve seve kabul ettik ve birlikte sahurumuzu hazırlayıp o bereket dolu sofrayı paylaşmış bulunduk. Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekilimiz Mehmet Fendoğlu ve Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Kıymetli dostum Turgay Şengönül ile bu sofrada bulunmak ve gençlerle zaman geçirmekten; onlarla birlikte kolları sıvayıp sahurumuzu hazırlarken yaptığımız sohbetlerden büyük keyif aldık. 

Davetlerinin geri çevrilmediğini gören kardeşlerimizin tatlı heyecanı ve misafirperverliği de görülmeye değerdi. Ramazan ayı bitmek üzere; fakat bizler aynı sofraların etrafında oturmaya yeni başlıyoruz. Bundan sonraki süreçte, genç kardeşlerimiz ile inşallah daha kalabalık sofralara oturacağız. Başta bizleri misafir eden kardeşlerimiz olmak üzere tüm gençlerimizi sevgiyle kucaklıyor, onlarla duyduğumuz gururu yinelemek istiyorum. Unutmasınlar ki; Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in de bütün ümidi, tıpkı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk gibi, gençliktedir.”

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN