TELMİH'e Malatya'da İlgi Büyüktü.

13-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenen 9. Malatya Anadolu Kitap Fuarına Elazığ'dan katılım gösteren' Telmih Kitap' okurlarından tam not aldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Fuar ile alakalı açıklamalarda bulunan Telmih Kitap ve Telmih Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Talat Özer Açıklamalarda bulundu.

9. Malatya Anadolu Kitap Fuarı “ Sezai Karakoç” anısına düzenlendi. Bizde bölge de yayın yapan Dergi ve yayınevi olarak katılım sağladık. Yazarlarımız Ahmet Bulut, Ahmet Said Çitil, Ahmet Kılıç, Aysel Sarı, Cihan Berdibek, Erdal Çetinkaya, Selahattin Yazar, Kadir Atıcı,  Zafer Saraç, Semih Temiz okurlarıyla buluştu.  Çevre illerden gelen dostlarımızda bizi fuarda yalnız bırakmadılar. İnsanların zihin dünyalarına yön verecek en güzel yolun kitaplar olduğunu bir daha yaşayarak görmüş olduk. Okuyan değişen ve gelişen bir gelecek hayaline biz ekip olarak “ Telmih Tefekkürü” yahut “ Edep Davası” diyoruz. Bu iki şiarla birlikte yarınlarımızı inşa edeceğiz. Bir sonraki sefere kültür otağımızı 8-12 Haziran 2022 tarihleri arası 11. Uluslararası Dergi fuarında İstanbul’da kuracağız.  Daha sonra da Kahramanmaraş Mersin Elazığ Kitap fuarlarına da olmak için hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. 

Yayın çeşitliliğimizle birlikte akademik ve sanatsal kitaplarımız oldukça zengin çocuk kitaplarımızda eylül ayı itibariyle küçük okurlarımızla buluşacak. Bizleri Malatya’da ağırlayan herkese gönülden teşekkür ediyoruz. İyi ki kitaplar var. Bizler de “ göğün olduğu her yerde yuvamız var diyerek tüm fuarlara katılmaya gayret edeceğiz.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN