Ülkü Ocaklarından, Mazi'den Ati'ye Hedef Güçlü Türkiye Konseri

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, 'Mazi'den Ati'ye Hedef Güçlü Türkiye' isimli konser Malatya Merkez Spor Salonunda yapıldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, “Mazi’den Ati’ye Hedef Güçlü Türkiye” isimli konser Malatya Merkez Spor Salonunda yapıldı. Düzenlenen geceye ilginin yoğun olması dikkatlerde kaçmadı.

Ülkü Ocaklarından,  “Mazi’den Ati’ye Hedef Güçlü Türkiye” Konserine Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, MHP MYK Üyesi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP MYK Üyesi,Ömer Ekici ve  Eyüp Gönültaş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Turgay Şengönül, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, MHP Battalgazi ilçe Başkanı İlhan İlhan, Yeşilyurt MHP İ,lçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, MHP İlçe Başkanları ve yönetimi Türk Ocağı Başkanı Nadir Günata, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Pilten, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Remzi Hayta, STK Temsilcileri, Yabancı konuklar ve MHP il ve ilçe teşkilatları ile çok sayıda davetli topluğu katıldı.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı tarafından MHP Genel Merkez Sanatçılarından Ali Kınık, Atilla Yılmaz ve Kaya Kuzucu’nun katılımları ile Mazi’den Ati’ye Hedef Güçlü Türkiye isimli konsere yoğun katılım oldu.

konserde Ali Kınık,  Atilla Yılmaz ve Kaya Kuzucu sahne aldığı gecede  Konsere gelen  binlerce davetli birbirinden güzel eserlerle salonu coşturdu.

MHP MYK Üyesi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu yaptığı konuşmada;

“Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’ın katılımları ile gerçekleştirilen Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığımızın düzenlediği “Maziden Atiye Hedef Güçlü Türkiye” konserinde Battalgazi Serdarlığının cefakar ve vefakar Bozkurt ve Asenaları değerli Ülküdaşlarımızla bir aradayız.

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım ise “ Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığımızın düzenlediği “Maziden Atiye Hedef Güçlü Türkiye” konserine katıldık. Emeği geçen tüm ülküdaşlarımızı tebrik ederim. Alnı açık, ahlakı yüksek, milli ve manevi mensubiyeti her daim övülecek Türk gençliğini muhabbetle selamlıyorum.”

Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Turgay Şengönül ise Salonu dolduran binlerce ülkücü Camiaya gösterdikleri ilgiye teşekkür ederken, “Var olsun ülkü ocakları…”dedi

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN