Ülkücü İşçiler Elazığ İl Teşkilatı Alparslan Türkeş İle İlgili Basın Açıklaması‏

BASIN AÇIKLAMASI.... Ülkücü İşçiler Derneği ELAZIĞ il başkanı MESUT TUNÇ 'Türklük âleminin başbuğu büyük devlet adamı merhum Alparslan Türkeş, ırkçılığı reddeden, ülkesini seven bir Türk milliyetçisiydi' dedi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

BASIN AÇIKLAMASI....

Ülkücü İşçiler Derneği ELAZIĞ il başkanı MESUT TUNÇ "Türklük âleminin başbuğu büyük devlet adamı merhum Alparslan Türkeş, ırkçılığı reddeden, ülkesini seven bir Türk milliyetçisiydi" dedi.

Alparslan Türkeş'in vefatının 18. yılı nedeniyle dernek binasında basın açıklaması yapan Ülkücü İşçiler Derneği ELAZIĞ il başkanı MESUT TUNÇ , "Başbuğ gerçek bir Türk milliyetçisiydi, kibarlığı hoşgörüsünün ayrılmaz bir parçasıydı.

En karanlık günlerde bile gençliğe moral vermiş, yılgınlık ve karamsarlığı yasaklamıştı. Aynı zamanda bir fikir, bir düşünce, bir dava, bir mefkûre ve bir gönül adamıydı.

Milyonların gönlünde sevgi, ahlak ve milliyetçilik aşkı bıraktı. İyi bir devlet adamı ve iyi bir Düşünürdü.
Milli ve manevi değerlere bağlı kuşakların yetişmesini hedef almıştı" ifadelerini kullandı.
"Alparslan Türkeş, halkla iç içe bir liderdi, gündemi yorumlar bol bol istişare ve sohbet ederdi.

Türkeş halka nasıl sesleneceğini bilen, o günkü koşulları iyi tahlil eden ve kitlenin neyi dinlemek istediğini en iyi saptayan bir liderdi.
Attığı her adımı doğru seçerdi" diyen TUNÇ , "Ülküsü ile yaşayacak olan başbuğum nur içinde yat, kabrin nur, mekânın cennet, şefaatçin Muhammed aleyhi selam olsun"  şeklinde açıklamasını tamamladı.


                                                                                                       M.Mesut TUNC

                                                                                         Elazığ Ülkücü İşçiler İl Başkanı

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN