Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Elazığ'ın Sesi Web Tv'de.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Elazığ'ın Sesi Web Tv'de.

Elazığ’ın Sesi Web TV’de Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği faaliyetleri kapsamında Kültür ve Sanat ekseninde eğitim konuşuldu.

Youtube Kanalı VİDEO

VİDEOYU PAYLAŞ!

Başkan Akgün, Dernek faaliyetlerini, Kültür ve Sanat kapsamında dernek bünyesinde kurdukları EKG Derneği Elazığ Şehir Tiyatrosu ve yaptıkları faaliyetleri özetlerken eğitimdeki hatalarımıza dikkat çektiği konuşmasında; 

EKG Derneği Elazığ Şehir Tiyatrosu alt birimde kurulan EKG Derneği Çocuk Tiyatrosunu, Tiyatro etkinliklerine dikkat çekti. 
Tiyatro etkinliklerinde model olma hedeflerini, bu yolda “KAPSAYICI EĞİTİM” yönündeki model olma özellikleri açısından Türkiye’de sürdürülebilen tek model oluşuna işaret eti.

Dernek bünyesinde önemli bir faaliyet alanlarının da Akademik faaliyetler olduğunu vurgulayah başkan AKGÜN, bu faaliyetler kapsamında dernek bünyesinde Bilim ve Araştırma Birimi’ni (BABİR), uluslar arası marka birim adıyla (RESS Academy) oluşturduklarını,  bu birimin uluslar arası akademik faaliyetler düzenlemede aldıkları mesafeye dikkat çekti.

Bu süreçte Bilim ve Araştırma Birimi’ni (BABİR), uluslararası marka birim adıyla (RESS Academy) faaliyetleri dahilinde, Sempozyum/Bilim Şenliği/Çalıştaylar düzenlediklerini, bu faaliyetlerin Dr. Öğretim Üyesi Bekişr KAYABAŞI ve Doc. Dr. Ahmet AKKAYA’nın özel gayretlerine dikkat çekerken, etkinlikler sürecinde, ortak faaliyet yürütülen Üniversitelerle, ev sahibi ortaklığıyla 2 yıl içerisinde 4 uluslararası Sempozyum/Bilim Şenliği/Çalıştaylar düzenlediğini vurguladığı konuşmasında,  akademik açıdan yurt dışı faaliyetlerde alınan mesafeyle, devam eden proje tabanlı çalışmalarıyla da gençlere model olunma hassasiyetlerine,  akademik faaliyetlere özendiricilik misyonuna, dikkat çekti.