Yeşilyurt Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantılarına Başladı 

Ekim Ayı 1.Oturum Toplantısını gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Meclisi, gündemde ki komisyon raporlarını ve teklifleri karara bağladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Ekim Ayı 1.Oturum Toplantısını gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Meclisi, gündemde ki komisyon raporlarını ve teklifleri karara bağladı.
Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Toplantı Salonunda Meclis Başkan Vekili Naci Şavata Başkanlığında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan toplantıda açılış ve yoklamanın ardından ilk olarak 12 Eylül 2022 Tarihli Toplantının karar özeti oy birliğiyle kabul edildi.
Yeşilyurt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Yeşilyurt Belediyesi 2023 Mali Yılı Bütçe Teklifi ve Tarifelerinin görüşülmesine yönelik teklifin Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesine karar veren Yeşilyurt Belediye Meclisi, Yeşilyurt Belediyesi 2023 Yılı Stratejik Plan ve Performans Programını görüşerek onayladı.
Yeşilyurt Belediye Meclisi, Beylerderesi Vadisi’nde Kaptaj Koruma Sahasının bitiminden başlayarak Şahnahan Mahallesi’ne kadar uzanan yaklaşık 100 hektarlık Özel Proje Alanı 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Plan Tadilatı ile Topsöğüt Mahallesi 16. etap 1/1000 Ölçekli Revizyon Uygulama İmar Plan Tadilatı talebine dair hazırlanan İmar Komisyonu Raporlarını görüşerek onayladı.
Gündemdeki dört maddenin ertelenmesine, beş maddenin de İmar Komisyonuna havale edilmesine karar verdikten sonra 1.Oturum Toplantısını tamamlayan Yeşilyurt Belediye Meclisi, 2023 yılına ait bütçe teklifi ve tarifeler cetvelini görüşmek üzere 19 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 14:00’da yeniden bir araya gelecek.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN