YRP Genel Başkan Yardımcısı Altınöz Elazığ'da

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Altınöz ve Prof. Dr. Doğan Bekir, Elazığ'da bir otelde iftarda partililer ile bir araya geldi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Yeniden Refah Partisi iftar programında söz alan konuşmacılar, parti vizyonu dahilinde, “Üreten Türkiye” hedeflerinde “Üretim-İstihdam” problemini çözmenin asıl hedef olaması gerektiğine dikkat çekildi.

Partililere seslenen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz, parti vizyonlarında devlet kaynaklarını n rasyonel kullanılması gerektiği, yatırımın, tarım-hayvancılık ve inovasyon ekseninde üretim ve istihdama yönelmesine dönük vizyonlarına dikkat çekti.
Parti genel merkezinde çalışma gruplarının iktidara gelecek noktada hemen işe başlamaya dönük, bilimsel temelde programlı çalışmalarına kısa örnekler verdiği konuşmasında, bu ufuklarının yurt dışında da dikkat çektiğine, işaret ettiği konuşmasında örneklendirmeleri içerisinde; “Dünyanın birçok yerinden Müslüman kardeşlerimiz İslam Toplulukları Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Bey’i ziyaret ediyorlar, dertlerini, tasalarını, problemlerini arz ediyorlar. En son Arakan’dan gelen bir kardeşimiz kendisi Avustralya’da bir üniversite de profesör Arakan’da yaşanan zulümle alakalı genel başkanımıza bir rapor arz etti.” Derken, parti vizyonlarının küresel boyutlarına da dikkat çekti. 
Basın açıklamasının ardından program sinevizyon gösterisi, soru ve cevap yapılmasının ardından son buldu.

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN