Elazığ

Elazığ Haberleri

ETAK ve Ticaret Bakanlığı Arasında Hibe ve Destek Anlaşması İmzalandı.

Başkan Kıvanç BEYARSLAN “Ticaret Bakanlığı ve S.S. Elazığ Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Arasında İmzalanan Hibe ve Destek Programı imzalanmasıyla ilgili açıklama yaptı..

Milletvekili Açıkkapı; ‘Maden’in Beklediği Köprü Müjdesi Yolda’

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı; Maden’in yıllardır beklediği köprüyle ilgili girişimlerinin meyvesini almaya başladıklarını söyledi.

DÜZELTME - CAN DOSTLARINA ANLAMLI ZİYARET

Şehrül Aziz El-Aziz Sesimi Duyan Var Mı Engelsiz Sosyal Yaşam ve Yardımlaşma Derneği üyeleri, Elazığ Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi Rehabilitasyon Merkezi'ndeki can dostlarını ziyaret etti.

ASFALT YAMA ROBOTU İLE YOL BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINA HIZLI ÇÖZÜM

Elazığ Belediyesi hem ekonomik anlamda hem de profesyonel bir şekilde yol onarımının yapılabilmesine imkan sağlayan ve ilimizde ilk defa kullanılan asfalt yama robotu ile şehrin dört bir yanında hizmet sunmaya devam ediyor.

Ejder Açıkkapı, Esnafımızın Taleplerine Duyarsız Kalmamız Söz Konusu Değil

AK Parti Elazığ Milletvekili , TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, Elazığ esnafının çağrısına duyarsız kalmayarak kredi faiz oranlarıyla ilgili girişimlerde bulunduklarını, gelişmeleri kamuoyu ile paylaşacaklarını açıkladı.

GERİ DÖNÜŞÜM PARKI'NDA YER ALAN ÖRNEK FİGÜRLER MİLLET BAHÇESİ'NDE SERGİLENECEK

Elazığ Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi'nde çevresel sürdürülebilirliğe ve çevre bilincini yaygınlaştırmaya katkı sağlamak amacıyla kurulan Geri Dönüşüm Parkı'nda yer alan bazı figürler Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Ankara Millet Bahçesi'nde düzenlenecek Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında sergilenecek.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN ENGELLİ BİREYLERE ÖZEL PROGRAM

Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi tarafından Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen program, özel bireylerin katılımıyla gerçekleştirildi. Neşeleri ve hayata sıkı sıkıya tutunmaları ile toplumun tüm kesimlerine örnek olan özel gereksinimli bireyler, birbirinden renkli ve eğlenceli performanslar sahneleyerek doyasıya eğlendiler.

YEŞİL ALANLARDA BAHAR TEMİZLİĞİ

Elazığ Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yeşil alanlarda temizlik ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyor.

ETAK Yönetim Kurulu Başkanı Beyarslan'ın 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü açıklaması

S.S. Elazığ Tarımsal Kalkınma Kooperatifi (ETAK) Yönetim Kurulu Başkanı . Kıvanç Beyarslan, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü basın açıklaması yayınladı.

Öğretmene Şiddetin Detayları Belli Oldu

Elazığ Limak Ortaokulunda öğrencinin öğretmenine karşı gerçekleştirdiği bıçaklı yaralama olayının detaylarına ulaşıldı. (gunisigi gazetesi ulaştı)

Elazığ’da 2.İbrahim Oktugan Vakası Öğretmenlere Şiddet Artarak Devam Ediyor

İstanbul'da yaşanan olayın ardından, Elazığ’da da ortaokul öğrencisi kopya çektiği için uyarıda bulunduğu öğretmenini bıçakladı…

Elazığ'da Ekmeğe Zam

Elazığ'da Fırıncılar Odası tarafından 200 gram ekmeğin fiyatı 8 liradan 10 liraya çıkarıldığı bildirildi...

Başkan Gürkan; ‘Aranılan Nitelikli Elemanlar İle Sektörlerimize Önemli Katkı Sunacağız’

MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Tekin Gürkan; “Aranılan Nitelikli Elemanlar İle Sektörlerimize Önemli Katkı Sunacağız”

İl Başkanı Akın Muhtarları Ziyaret Etmeye Devam Ediyor

SP İl Başkanı Abdullah Akın mahalle muhtarlarlarına hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor.

Elazığ Belediyespor’un Mücadele Edeceği Voleybol Genç Kız Yarı Final Müsabakaları Başlıyor

2023-2024 Voleybol Sezonu Genç Kız Yarı Final Müsabakaları start alıyor.

Elazığ Kent Konseyi İlk Yürütme Kurulu Toplantısını Gerçekleştirdi

3 Mayıs Cuma Günü gerçekleştirdiğimiz Elazığ Kent Konseyi Genel Kurulu Sonrası, Başkanımız Sn. Nafiz KOCA Başkanlığında İlk Yürütme Kurulu Toplantımızı gerçekleştirdik.

ELAZIĞ BELEDİYESİ’NDEN KONUT SATIŞI

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait 40 adet konut, 16 adet iş yeri açık arttırma suretiyle 8 ve 9 Mayıs tarihlerinde satışı gerçekleştirilecek.

ELAZIĞ’DA HIDIRELLEZ KUTLAMASI

Elazığ Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü iş birliğiyle özel bireylere yönelik Hıdırellez etkinliği düzenlendi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ; KONUT, İŞ YERİ VE ARSA İHALESİ GERÇEKLEŞTİRECEK

Mülkiyeti Elazığ Belediyesi’ne ait 40 adet konut, 16 adet iş yeri ve 10 adet arsanın açık arttırma suretiyle 7, 8 ve 9 Mayıs tarihlerinde satışı gerçekleştirilecek.

Toplam 2865 haber.