politika

Politika

Politika Haberleri

Elazığ Milletvekilleri Açıkkapı ve Nazırlı Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı'yı Ziyaret Etti

AK Parti Elazığ Milletvekilleri , parlamentodaki çalışmaların yanı sıra Elazığ'a yönelik devam eden çalışmalar ve projelerle ilgili bakanlık ziyaretlerini sürdürüyor.

Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı , TBMM’de Basın Toplantısı Düzenledi

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Elazığ ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Milletvekili Ölmeztoprak Yılanın Isırdığı Milli Sporcunun Sağlık Durumu Hakkında Bilgi Aldı

Malatya’da, antrenman yaptığı sırada engerek yılanın ısırdığı 22 yaşındaki milli boksör Rabia Topuz’un tedavisine devam ediliyor. Milli sporcunun tedavi gördüğü hastaneyi ziyaret eden AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Topuz’un sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Başkan Akgün’den ‘Öğretmenlere Uygulanan Şiddete” tepki Mesajı

EKG Derneği Başkanı Metin AKGÜN, “İstanbul Alibeyköy'de Özel Eyüp Final Akademi Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Oktugan’ın 5 ay önce uzaklaştırma cezası almış bir öğrenci tarafından silahla vurularak öldürülmesine tepki” mesajı yayımladı.

Elazığ Hipodromu, Etkinlikleriyle Fark Yaratmaya Devam Ediyor

Elazığ Hipodromu Veteriner Fakültesi Dekanlığı Koşusu, Vet-Akort Müzik ve Dans Topluluğu Müzik Dinletisi etkinlikleri ile farklı bir gün yaşattı.

Başkan AKTURAN ‘Eğitim Yuvalarında Can Güvenliğimiz İçin Acil Eylem Planı Şart!’ Dedi.

Başkan AKTURAN; eğitim kurumlarında yaşanan şiddetin geldiği vahim boyutu ve acilen alınması gereken önlemler konulu basın açıklaması yayınladı.

Açıkkapı TBMM Genel Kurulunda Emeklilerle İlgili Konuştu

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, TBMM Genel Kurulunda İYİ Parti’nin emeklilerle ilgili verdiği araştırma önergesi üzerine AK Parti adına konuşma gerçekleştirdi. Konuşmaya aşağıdaki bağlantıdan erişim sağlayabilirsiniz.

İLK TÜRK ASTRONOT ALPER GEZERAVCI, ELAZIĞ’A GELİYOR

Türkiye'nin insanlı ilk uzay misyonunu başarıyla tamamlayan ve uzaya çıkan ilk Türk astronot olarak tarihe geçen Alper Gezeravcı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın daveti üzerine 8 Mayıs Çarşamba günü (Yarın) Elazığ’a gelecek.

Elazığ Hipodromu Farklı Etkinlikleri İle Dikkat Çekiyor

Elazığ Hipodromu, yönetimin farklı vizyonu ile; Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesi Vet-Akort Müzik ve Dans Topluluğu Müzik Dinletisi etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

AK Parti Değişime Gidiyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Talimat

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen MYK) toplantısında partide değişim mesajı çıktı.

Milletvekili Ölmeztoprak’tan 23 Nisan Kutlamalarında Tekmeli Saldırıya Uğrayan Çocuğun Ailesine Ziyaret

Milletvekili Ölmeztoprak’tan 23 Nisan Kutlamalarında Tekmeli Saldırıya Uğrayan Çocuğun Ailesine Ziyaret

MHP Heyetinden Başkan Er’e Ziyaret

Başkan Er, “Depremin oluşturduğu ortam nedeniyle sıkıntılı bir süreç geçiriyoruz ama hiçbir zaman yeis ve panik içerisinde değiliz. Allah’ın izniyle bu sıkıntılı süreçlerin üstesinde geleceğiz” dedi.

Başkan Şerifoğulları Mazbatasını Aldı

31 Mart yerel seçimlerinde yeniden güven tazeleyerek belediye başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları, adliye binasındaki İl Seçim Kurulu'nda mazbatasını aldı…

Mazbatalar Ne Zaman Alınacak?

Yerel seçim sonuçlarının akabinde kazanan belediye başkanları, mazbatalarını almak için sabırsızlanıyor. Peki, mazbatalar ne zaman verilecek? Mazbata töreni ne zaman 2024? İşte detaylar...

Kaybedecek Bir Dakikamız Bile Yok

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ni kazanarak ikinci 5 yıl için Elazığ Belediye Başkanlığı görevine devam edecek olan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, gerçekleştirilecek olan hayırlı olsun ziyaretleri ile ilgili basın açıklamasında bulundu.

1 Nisan’da Kimler İdari İzinli Kabul Edilecek?

31 Mart Pazar günü yerel seçimlerine saatler kala gözler Bakanlıktan gelen habere çevrildi. Türkiye genelinde 81 ilde başlayacak oy verme işlemleri sonrasında 1 Nisan Pazartesi günü için okulların tatil ilan edildiği haberi verildi. Peki kimler idari izinli kabul edildi? İşte detaylar...

Prof. Dr. İbrahim Gezer Malatyalıların umudu oldu

31 Mart Yerel Seçimlerine çok kısa bir süre kalırken, bu süreçte proje ve birikimleri ile adından sıkça söz ettiren Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer’in göreve geldikleri süreçte hayata geçirecekleri projeler toplumda büyük yankı uyandırdı.

Muhtar Adayı Özdemir BİMYAD'ı Ziyaret Etti

Hacı Abdi Mahallesi Muhtar Adayı Özdemir: Basın İnternet Medya Yayıncılar Genel Merkezini Ziyaret Etti.

Prof. Dr. Gezer: İktidarıyla, ana muhalefetiyle küme düşürülmüş bir Malatya var

Seçimlere kısa bir süre kalırken, Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer çalışmalarını sürdürüyor. Mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Gezer, gittiği her yerde Malatya'yı kısa sürede nasıl ayağa kaldıracağını anlatarak destek istiyor.

Toplam 980 haber.