Elazığ

Elazığ Haberleri

Akıllı Kavşak Ve Ebukom Proje İhalesi Gerçekleştirildi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim vaatleri arasında yer alan Akıllı Kavşak ve Ulaşım Koordinasyon Merkezi (EBUKOM) Projesi hayata geçiyor.

Sonbahar Yağışları Öncesi Mazgallar Temizlendi

Elazığ Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, mevsim koşulları gereği il genelindeki bütün mazgal ve kanalizasyon rögarlarını temizleyerek içlerinde biriken hafriyat, kâğıt, mil, çakıl ve izmarit gibi yabancı maddeleri topladı.

Bizmişen Toki Konutlarına Otobüs Seferleri Artırıldı

Elazığ Belediyesi, Bizmişen TOKİ konutlarına düzenlenen otobüs sefer sayısını artırdı.

Başkan Şerifoğulları: “Doğudan Batıya, Hizmetin Ulaşmadığı Nokta Bırakmayacağız”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin batısından doğusuna ulaşım konforuna katkı kazandıracak, özellikle Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne ulaşımı kolaylaştıracak yeni yol çalışmasına ilişkin incelemelerde bulundu.

Tarihi Bakırcılar Çarşısı Yenileniyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin tarihine değer katacak projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Başkan Şerifoğulları’ndan ASKON’a Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği Elazığ Şubesi’ni ziyaret ederek Şube Başkanı Nizamettin Ertan Diler ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Elazığlı İş Adamı Hayatını Kaybetti

Elazığlı İş Adamı Muzaffer Sezgin hayatını kaybetti.

Başkan Şerifoğulları: ‘Yol Demek Hayat Demek

Başkan Şahin Şerifoğulları, vatandaşlarla bir araya gelmek ve belediye çalışmalarını yerinde incelemek üzere Cumhuriyet Mahallesi’ni ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları Ziyaretlerini Sürdürüyor

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları birlikte yönetim ilkesi doğrultusunda ziyaretlerini sürdürüyor.

3 İsim Genel Merkeze Çağrıldı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze’nin istifa etmesinin ardından AK Parti Elazığ İl Başkanı’nın kim olacağı merak konusu olmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deprem Konutlarının Ödeme Miktarlarını Açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ’da depremzedeler için yapılan konutların geri ödeme fiyatlarını açıkladı.

Büyük Jest

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da depremzedeler için yapılan konutların geri ödeme fiyatlarında yüzde 40 indirim yaptı.

Başkan Şerifoğulları Sözünü Tuttu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, okulların açılmasıyla birlikte ‘81 ilden 81 okula orcik’ sözünü tuttu, orcikler miniklere ulaştırılmak üzere gönderildi.

Başkan Şerifoğulları: ‘Kentte Ayak Basmadık Yer Bırakmayacağız’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ’ı bölgesinin yıldız kentlerinden biri haline getirmek için, “bu uğurda ayak basmadık yer, çalmadık kapı ve fikrini, gönlünü almadığımız bir tek vatandaş bırakmayacağız” dedi.

‘Ödüller Sahibini Buldu’

Elazığ Belediyesi ve Bizim Külliye Dergisi tarafından hikâye yazma geleneğine teşvik etmek ve yeni nesillerin yazma eylemiyle daha yakın bir bağ kurmasına katkı sağlamak için düzenlenen 2. Dede Korkut Uluslararası Hikâye Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Başkan Şerifoğulları: ‘Eğitim-Öğretim Döneminin Hayırlı Olmasını Diliyorum’

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 2020-2021 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İpek Yolu Projesinin Su İhtiyacı DSİ Tarafından Karşılandı

Elazığ'da yapımı devam eden İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Projesinin Su İhtiyacı Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından karşılandı.

Okullarda Tüm Tedbirler Alındı

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, "Okul idarelerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin azami hassasiyetiyle birlikte pandemi sürecinin üstesinden el birliğiyle geleceğiz." dedi.

Yüz Yüze Eğitim Başladı.

Elazığ genelinde hizmet veren 518 eğitim kurumumuzdan; 187 İlkokulumuzda eğitim gören 8.765 1. sınıf öğrencisi ile, 85 Anaokulunda eğitim gören 5000 anaokulu öğrencisi olmak üzere toplam 272 okulumuzdaki 13.765 öğrencimiz bugün itibari ile yüz yüze eğitime başlamıştır.

Toplam 2828 haber.