Spor

Spor Haberleri

Matrix Fitness, Spor Fuarına İnovasyon Katıyor

Dünyanın en hızlı büyüyen ticari fitness markalarından olan Matrix Fitness, 10-13 Ocak’ta İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Süper Kupa'ya Atatürk Engeli Tarihi Dik Duruş

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa maçı için Suudi Arabistan cephesinden karar çıktı.

Bilardo’nun Şehrimizdeki Güçlü Potansiyelini Ön Plana Çıkartıyoruz

Malatya’da yaşanan deprem felaketlerinden sonra vatandaşların deprem travmasını atlatmaları için sportif ve kültürel etkinliklere aralıksız devam ediyor.

Antrenör Burak DÖNMEZ’den Önemli Açıklamalar

Antrenör Burak DÖNMEZ, Sezona Başlarken geniş bir perspektifte süreci değerlendirdi.

Sporcumuz Gizem Özer EUBC U-22 Avrupa Şampiyonası İçin Karadağ’a Gitti

Elazığ Belediyespor Boksörü Gizem Özer, Karadağ’ın Budva kentinde yapılacak olan EUBC U-22 Avrupa Şampiyonası için Karadağ’a gitti.

Zeynep Nil Menekse Avrupa Şampiyonasın’ da Mücadele Edecek

Taekwondo Yıldızlar Avrupa şampiyonası milli takım seçmesinde; Malatyalı tekvandocu; Zeynep Nil Menekşe şampiyon olarak 19-21 tarihleri arasında Sırbistan’ın başkenti Belgrad da yapılacak olan yıldızlar Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Takım Otobüsüne Yeni Giydirme

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, kulüp sponsorluk anlaşması sonrası takım otobüsünün dış cephesini yeniledi

Harput Cup Tenis Turnuvası Başlıyor

Elazığ tarihinde ilk olma özelliği taşıyan Harput Cup Tenis Turnuvası, 27 Temmuz’da düzenlenecek olan kortej yürüyüşüyle başlayacak

ELAZIĞ BELEDİYESİ ÜCRETSİZ YAZ SPOR KURSLARI BAŞLADI

Elazığ Belediyesi’nin ailelere destek olmak ve sporun alt yapısını oluşturmak üzere başlattığı ücretsiz yaz spor kursları eğitimlerine başladı.

Serdar Azmoun Çiğdem Günal’a Konuştu

Spor basınında adından sıkça söz ettiren Bayer Leverkusen’in İranlı golcüsü Serdar Azmoun Çiğdem Günal’a birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu.

Gençlikspor Yaz Kursları Gençleri Bekliyor

Yaz tatilinin gelmesi ile beraber yoğun ilgi gören spor okulları bu yılda birçok branştan açılacak olan kurslar ile başlıyor.

TFF Başkan Adayı DEVECİOĞLU Adaylıktan Çekildi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Sebahattin DEVECİOĞLU “Türk futboluna 100. Yılında yeni bir Misyon ve Vizyon kazandırmalıyız” diyerek, TFF Başkan Adaylığından Çekildi.

Yetenek Taramasında Son Aşamaya Gelindi

Elazığ’da ki okullarda eğitim gören öğrencilerin Türk sporuna kazandırılmasına yönelik olarak yapılan Yetenek Taraması çalışmalarında bu yıl sona doğru geliniyor.

EBK Bir Yere Gitmiyor!

Elazığ Basketbol Kulübü Genel Menejeri Halis Ziya Ağcabay, Yönetim Kurulu Başkanlığına Ankaralı bir isimin geldiğini ancak kulübün yine Elazığ’ın takımı olduğunun altını çizdi…

TFF Başkan Adayı Devecioğlu: Delege Yapısını Güçlendireceğiz!

Türkiye Futbol Federasyonunun Haziran ayında yapılacak olan Genel Kurulunda Başkanlığa aday olduğunu açıklayan Prof. Dr. Sabahattin Devecioğlu delege yapısını güçlendireceklerini açıkladı.

TFF Başkan Adayı DEVECİOĞLU’ndan ‘TFF Değişim Dönüşüm Projesi’

Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Adayı Prof. Dr. Sebahattin DEVECİOĞLU'ndan TÜRK FUTBOLUNDA “DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM” PROJESİ “Türk Futbolu Ekosistemi”

‘Yabancı Oyuncu Kuralı Aceleye Getirilmemelidir’

TFF Başkan Adayı Devecioğlu “Yabancı Oyuncu Kuralı Aceleye Getirilmemelidir” dedi.

Prof. Dr. Sebahattin Devecioğlu TFF Başkan Adayı

Prof. Dr. Devecioğlu Türkiye Futbol Federasyon’u Başkan Adayı

Taraftarlar, Prof. Dr. Yasemin Açık’ı Bağrına Bastı

Elazığspor-Şile Yıldızspor maçının tüm biletlerini satın alarak taraftarlara jest yapan Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Yasemin Açık, karşılaşmayı taraftarların arasında izlerken, maç sonu ise galibiyet primini üstlenerek futbolculara da jest yaptı.

Toplam 370 haber.