Magazin

Magazin Haberleri

Türkiye’de Bir İlk! Yapay Zekadan Aşk Tavsiyeleri

Türkiye’nin en büyük soru cevap sitesi olan topluluk platformu KızlarSoruyor, Sevgililer Günü’ne özel açtığı konu etiketinde soru soran üyeleri, topluluğun yanında yapay zeka robotu Eros-Bot da yanıtladı.

Albümün Gelirleri Öğrencilere

Ürettiği şarkılarla birlikte gençlere bir yıl burs veren Genç, yeni şarkılarında da gençlere burs vererek onlara destek olmayı devam edeceğini belirtti.

Dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şef Bruno Sohn Çeşme’ye geliyor..

Çeşme’deki Reges A Luxury Collection Resort & SPA oteli dünyaca ünlü Michelin yıldızlı şef Bruno Sohn’u ağırlamaya hazırlanıyor.

Ülkü Ocaklarından, Mazi'den Ati'ye Hedef Güçlü Türkiye Konseri

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, 'Mazi'den Ati'ye Hedef Güçlü Türkiye' isimli konser Malatya Merkez Spor Salonunda yapıldı.

Ege İnci'nin Yazar Nurhan Demircan İle Röportajı

Ege İnci'nin Yazar Nurhan Demircan İle Röportajı

Aşkı Dillendiriyorum

Azeri sanatçı Vapu ilk teklisini Selçuk Sal Küçük prodüktörlüğünde ve Voce musıc çatısı altında müzik severlere sundu.

2021’in İlk Düet Çalışması

Yeni yılın ilk günü Dark’n Dark müzik yapım logosuyla sunulan “Son Nefes” isimli düet eser 2021 bereketiyle geldi dedirtti.

2021'e Hızlı Girdi

Kalıcı makyaj usta eğitmeni, aynı zamanda ünlülerin makyözü Rüya Masal Coşkuntuna, 2020 yılında yaptığı alt yapıyla yeni yılda mesleğinde damga vurmaya hazırlanıyor.

Güzel Oyuncu Müzik Dünyasında

Yer aldığı dizi ve sinema filmleriyle oyunculuk sektörüne imzasını atan Derya Şen, büyük bir sürprizle müzik dünyasına adım attı.

Seksenler Dizisi Elazığ’da çekilecek

TRT 1 ekranlarında 2012’de yayınlanmaya başlayan Seksenler dizisinin çekimleri yeni sezonda Elazığ'da kurulumu devam eden platoda çekilecek.

Uyanış Büyük Selçuklu'da Bir Mısırlı

Oyunculuk yaşantısını 14 yıldır Türkiye’de sürdüren Kahire doğumlu oyuncu Besim Demirkıran, yer aldığı birçok sinema filmi ve dizi sonrası, TRT 1 ekranlarındaki Uyanış Büyük Selçuklu isimli yapımla ilgi odağı oldu.

Hadise ve Ziynet Sali Sahnesinde Usta Oyuncu Var

Sahnelerin ve müzik dünyasının tartışmasız başarılı isimleri Ziynet Sali ve Hadise’nin sahnedeki dansçıları ADA ALİZE ERTEM, usta bir oyuncu olarak karşımıza çıktı.

Ünlü Sanatçı Koronayı 2 Kez Yendi

Ünlü sanatçı Ekin, sunuculuğunu yaptığı Televizyon programı için Almanya’ya gittiği sırada korona virüse yakalandı.

İstikamet Belli

Rap müziğin Rizeli yorumcusu KERO, ikinci teklisiyle, Selçuk Sal Küçük prodüktörlüğünde His&Hers ve Vois müzik çatısı altında sevenleriyle buluştu.

Başarımızı Kutlayamadık

Şeker müzik yapım logosu altında ve A.Kadir Şeker prodüktörlüğünde müzik dünyasına sundukları “Yaranamazsın” isimli şarkılarıyla, önemli bir çıkış yakalayan Cem İbrahim&Yücel Uçar ikilisi, başarılarını kutlayamadılar.

İsmail Türüt'den Vur Emri

Karadeniz müziğinin süper star ismi İsmail Türüt, yeni teklisiyle gündem yarattı. Yaptığı eserler ve müziğiyle her daim konuşulan usta sanatçı İsmail Türüt, Azerbaycan için seslendirdiği “Vur Emri” isimli eseriyle herkesin takdirini topladı.

Magazin Dünyası Temizlik Ürünlerinde Patlama Yaşattı

Pandemi döneminde eve kapanan magazin dünyasının ünlüleri kendini yemek yapmaya ve temizliğe verdiler.

Derya Şen'in Hürrem Sultanı

Güzel oyuncu Derya Şen, açtığı oyunculuk atölyesinden yetişen oyuncularla adından sıkça bahsettiriyor.

Ünlü Makyaj Sanatçısı Güzellik Mağduru

Televizyon ekranlarında başta Alişan ve Saba Tümer olmak üzere yaptığı yaşlandırma ve çeşitli tarzlardaki makyajlarıyla ünlenen ve magazin dünyasının yakından tanıdığı Arzu Yurter, güzellik mağduru oldu.

Toplam 88 haber.