Bölge

Bölge Haberleri

Başkan Taşkın: ‘Doğalgazsız Mahalle Bırakmayacağız’

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, AKSA Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Şirket Müdürü Güngör Ateş ile bir araya gelerek doğalgaz yatırımlarına ilişkin istişarelerde bulundu.

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkan Sami Er İle Bir Araya Geldi

Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ile Büyükşehir Meclis Salonu’nda bir araya geldiler.

Başkan Taşkın: ‘Rezerv Alan İlan Edilen Mahalle Sayısını 28’e Çıkardık’

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Başer’i ziyaret ederek mevcut rezerv alanların durumu ve rezerv alanların sayısının artırılmasıyla ilgili istişarelerde bulundu.

Doğanşehir Belediyesi, Çocuklara Moral Oldu

Doğanşehir Belediyesi ve Kuaför Ramiz Toplu işbirliği ile 23 Nisan'da çocuklar için etkinlik düzenleyerek moral oldular.

AK Parti Milletvekili Ölmeztoprak’tan Konteyner Kent Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt ilçesinde ziyaret ettiği ettiği konteyner sakinleri ile bir araya geldi. Milletvekili Ölmeztoprak, Konteynerlerde tek bir vatandaş kalmayıncaya kadar çalışmaların aralıksız sürdürüleceğine söyledi.

Başkan Er Dilek Mahallesi Esnaflarını Ziyaret Etti

Başkan Er “Her Zaman Esnafımızın Yanında Olacağız”

Başkan Taşkın’dan 23 Nisan Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Taşkın yayımladığı açıklamada, “Bu bayramın hedeflediği şekilde, çocukların ölmediği, eğlenerek Mescid-i Aksa’nın avlusunda oyunlar oynayabildiği; gökyüzüne bomba korkusuyla değil, umutla bakabildiği bir dünya istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan ER ‘Engelsiz Bir Şehir Tasarlıyoruz’

50 Adet Akülü Engelli Aracı Teslimi Yapıldı

Malatyamızı Hep Birlikte Yeniden Ayağa Kaldıracağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Yeşilyurt İlçesinde yapılacak olan çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgiler aldı.

MHP Heyetinden Başkan Taşkın’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, Kamu-Sen ve TÜRKAV temsilcileri ve yönetimleri Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Malatya Kent Konseyi ‘Hamit Fendoğlu' Anısına Program Düzenledi

Malatya Belediye Başkanı iken 17 Nisan 1978'de postayla gönderilen bombalı paketi evinde açarken, gelini Hanife, torunları Bozkurt ve Mehmet Kürşat ile birlikte katledilen Hamit Fendoğlu (Hamido) için şehit edilişinin 46. yıldönümünde Malatya Kent Konseyi'nde program düzenlendi.

Başkan Taşkın: ‘Kaybedecek Vaktimiz Yok’

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, sosyal konutların yapımına devam edildiği inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Doğanşehir Belediyesi tabelasına T.C. İbaresi eklendi

Doğanşehir Belediyesi tabelasına Başkan Mehmet Bayram’ın talimatıyla Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan T.C. ibaresi eklendi.

Engelsiz Yaşam Merkezi Öğrencileri Şehitliği Ziyaret Etti

Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri Şehitler Haftası dolayısıyla şehitliği ziyaret etti.

Başkan Er, Özal ve Hamit Fendoğlu'nun Ölüm Yıldönümünde Bir Mesaj Yayınladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, merhum Cumhurbaşkanı hemşehrimiz Turgut Özal ile bombalı bir suikast sonucu hayatını kaybeden Malatya eski Belediye Başkanlarından ve Malatya eski Milletvekili Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıldönümü dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınladı.

Başkan Taşkın’dan Özal ve Hamido İçin Anma Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Malatya'nın yetiştirdiği değerli devlet adamlarından 8’nci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ve Malatya Belediyesi eski Başkanlarından ve milletvekillerinden merhum Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıl dönümünde taziye mesajı yayımladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Personelle Bayramlaştı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “6 Şubat depremlerinin yaralarını sardığımızda asıl bayramı hep birlikte yapacağız” dedi.

Başkan Er’den Taziye Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, HÜDA PAR Malatya eski İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer’in vefatı nedeniyle HÜDA PAR Malatya İl Başkan Vekili Şahin Arslan ve parti yönetimine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Başkan Er, Vatandaşlarla ve AK Parti ve MHP Teşkilatlarıyla Bayramlaştı

Bayram Namazını Karagözlüler Camii’nde kılan Başkan Er, “Ramazan Bayramının İslam Coğrafyasına Umut Olmasını Diliyorum”

Toplam 4611 haber.