Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Başkan Akgün’den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Akgün, 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

EKG Derneği Başkanı Akgün’den ‘İstiklal Marşı’nın Kabulü’ Mesajı

EKG Derneği Başkanı Metin Akgün İstiklal Marşı’nın Kabulü dolayısıyla basın açıklaması yayınladı.

EKG Derneği Başkanı Akgün; “Kardeşliğin Doğduğu, Sevgi Dolu Bir Ramazan Diliyoruz.” Dedi.

EKG Derneği Başkanı Metin Akgün Ramazan Ayını Karşılarken Yaptığı Açıklamada; "Kardeşliğin Doğduğu, Sevgi Dolu Bir Ramazan Diliyoruz." Dedi.

'Bağımlılıkla Mücadele Evde Başlar' Paneli Düzenlendi

Özel Elazığ Bahar MTAL (Elazığ Bahar Sağlık Lisesi) ve Elazığ Belediyesi ile ortak yürütülen 'Bağımlılıkla Mücadele Evde Başlar ' konulu panel düzenlendi…

“Sivil Katılımın Güçlendirilmesi Projesi” Çalıştayı Gerçekleştirildi

“Sivil Katılımın Güçlendirilmesi Projesi” kapsamında Strateji ve Eylem Planı Geliştirme Çalıştayı Park Dedeman Hotel’de Gerçekleştirildi.

EKG Derneği Başkanı Akgün’ün, Beraat Gecesi Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, Beraat Gecesi Dolayısıyla Mesaj Yayımladı.

Medeniyetler Şehri Diyarbakır, Geleceği Konuşuyor

“Cumhuriyetin 100. Yılında” ifadesiyle başlayan anlamlı etkinliklerden birisi olan; hazırlık çalışmalarına 2023 yılında başlanılan ve 16–18 Şubat 2024 tarihlerinde Dicle Üniversitesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen “Cumhuriyet’in 100. Yılında Uluslararası Diyarbakır’ın Gelecek Tasavvuru Kongresi”, gönderilen 400 bildiri içinden düzenleme kurulunun incelemesi neticesinde seçilen 250 bildiri kamuoyuyla buluştu.

Başkan Akgün’den “Asrın Felaketi Yıldönümü ve Miraç Kandili Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN, “Âlemlere Rahmet Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN, “Âlemlere Rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed (s.a.v)'in Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksâ’ya, oradan da Yüce Mevla’nın sonsuz ayet ve kudretini müşahede etmek için yaptığı mucizevi bir yolculuğun, da ilahi huzura yükseldiği manevi iklimini idrak etmemiz ve Asrın Felaketi Yıldönümü” dolayısıyla mesaj yayınladı.

EKG Derneği Kültür ve Sanat Faaliyetlerine Geri Döndü

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yukarı Şehir Tiyatrosu Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde; “Almila Tiyatrosu ile ortak faaliyetler kapsamında 15:00 senasında “Mavi Kahramanlar”, 19:00 senasında da “Halktan Biri” tiyatro oyunuyla sahne aldı.

Yeni Özbekistan’da Üçüncü Rönesans’ın Fikir Mecmuası Olarak Cedid Gazetesi

Şevket Mirziyoyev’in 2016 yılında göreve gelmesiyle birlikte ülkede siyaset, ekonomi, dış politika alanları başta olmak üzere hayata geçirilmeye başlanan önemli reformlar “Yeni Özbekistan” stratejisi içinde ele alınmaktadır.

Başkan Akgün Kanal 23’e Konuk Oldu

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN, Kanal 23’de “Melisa İle Yaşama Dair” Programına canlı yayın konuğu oldu.

Başkan Akgün, 15 Ocak 2024 Pazartesi Saat 17:00’de Kanal 23’te

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN, Kanal 23 Melisa İle Yaşama Dair Programına canlı yayın konuğu olacak.

Başkan AKGÜN’ün “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Mesajı.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin AKGÜN “’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mahtumkulu Firaki

2024 Yılı TÜRKSOY Tarafından Mahtumkulu Firaki Yılı Olarak İlan Edildi

Başkan Akgün’den; Mekke’nin Fethi ve Yeni Yıl Mesajı

Başkan AKGÜN; “Küresel aktörlerin kontrolünde dijitalleşen yenidünya düzeninde, maddi ve manevi değerlerin sarsıldığı, ecdadın dün cephede verdiği istiklal ve istikbal mücadelesini, bugün farklı boyutlarıyla, yaşadığımız bir süreçte, yeni bir sayfanın açılacağı 2024 yılının milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum.”, dedi.

Bu Proje Yüreklere Dokundu

Sivas Görsel Sanatlar ve Kültür Derneği’nin Hollanda Büyükelçiliği dört yılı aşan bir süreçte ile yürüttükleri proje kapsamında 2024 yılında Türkiye ile Hollanda arasındaki dostluk anlaşmasının 100. Yılını kutlama etkinlikler kapsamında Bir asırlık dostluğu unutulmaz kılan etkinlikleri ile yüreklere dokunuyorlar.

Yeni Özbekistan’ın Yumuşak Gücü

Türkistan coğrafyasının merkezinde bulunan Özbekistan 2016 yılında göreve gelen Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev'in dönüşüm politikaları ile dikkatleri çekiyor.

Elazığlı Kubilay Cumhuriyet’in unutulan şehidi

Şeyh Sait isyanını üç ay önceden Atatürk’e bildiren Elazığlı başöğretmen, önce görevden alındı, sonra suç uydurmaktan hapse atıldı

İsmet Paşa İlkokulu 1-B Sınıfı Mevlana’yı Anma Haftasında Yüreklere Dokundu

Uzun yıllardır Elazığ İsmet Paşa İlkokulu’nda Sınıf Öğretmeni olarak görev yapan Aynur Akgün yine öğrencilerini hayata hazırlama etkinlikler kapsamında, okul içi, önemli gün hafta etkinlikleri dahilinde “Mevlana’yı Anma” Haftasında 1/B Sınıf öğrencileri ile gönülleri ihya etti.

Toplam 219 haber.