Gündem

Gündem Haberleri

Başkan ER’den 23 Nisan Mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Başkan Er, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı Yürekten Kutluyorum”

1.000 Çocuğa Oyuncak Hediye Edildi

Bu sene şenlik için seçilen Elazığ Kovancılar İlçesi Yarımca Beldesinde bulunan Şehit Raşit Ercan İlk ve Orta Okulu’nun bahçesinde düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde çocuklar gün boyunca hem eğlendi hem de birbirinden güzel hediyeler aldılar.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NIN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

104 yıldır necip milletimizin iradesinin tecelli ettiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) açıldığı 23 Nisan 1920, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.” diyerek bağımsızlığımızı ve milli iradenin hakimiyetini dünyaya ilan ettiğimiz müstesna bir gündür.

Milletvekili Açıkkapı’dan 23 Nisan Mesajı

Elazığ Milletvekili , AK Parti TBMM Grup Yönetim Kurulu Üyesi Ejder Açıkkapı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama mesajı yayımladı.

Yesevi Havacılık, Alanında İlklere İmza Atmaya Devam Ediyor

Avrupa Birliği projesi kapsamında yurtdışından ülkemize stajyer kabulü yapan okul, tersine Erasmus ile sektörü şaşırttı.

Açıkkapı'dan Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı Ramazan bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Elazığ Bayrama Hazır

Elazığ’da Ramazan Bayramı hazırlıkları tamamlandı. Yarın başlayacak Ramazan Bayramı dolayısıyla resmi kurum ve kuruluşlar, vatandaşların huzurlu bir ortamda bayramlarını geçirmeleri için önlemlerini aldı.

ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI ŞERİFOĞULLARI’NDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Başta kıymetli hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum." dedi.

Elazığ’da Bayram Namazı Saat Kaçta?

Ramazan Bayramı bayram namazı saatleri belli oldu. 2024 yılı Ramazan Bayramı için geri sayım başladı. Bayram sabahı namaza gidecek olan vatandaşlar illerindeki bayram namazı saatini araştırıyor. Diyanet tarafından yayınlanan bayram namazı saati il il haberimizde. Başta Elazığ Bayram namazı saati başta olmak üzere 81 il için bayram namazı saatleri. Elazığ’da bayram namazı saat kaçta? 10 Nisan 2024 Elazığ bayram namaz saati...

Malatya Barusundan Avukatla Günü Kutlama Mesajı

Başkan DEMEZ, "Hak arama özgürlüğünün sesi olan meslektaşlarımızın 5 Nisan Avukatlar Gününü Malatya Barosu adına kutluyoruz."

Prof. Dr. Yasemin Açık, TÜRKONFED Başkan Yardımcısı ve İDK Başkanı oldu

FIRATSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, federasyonun bağlı olduğu Türk İş Dünyası Konfederasyonu’nun (TÜRKONFED) yeni yönetiminde önemli görevler üstlendi.

O Kurum Yarın Açık Olacak

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi dolayısıyla il ve ilçe nüfus müdürlükleri haftasonu da hizmet verecek...

Gök: Aile Kurumuna Darbe

Av. İbrahim Gök Anayasa Mahkemesi'nin aldığı bir kararla artık Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kadınlar, eşlerinin soy isimlerini kullanma mecburiyetinde olmaması kararını sert bir dille eleştirdi…

Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak Adlı Seminer Düzenlenecek

Elazığ Belediyesi, “Gelecek Sensin” projesi kapsamında Türkiye’nin en ünlü ve en iyi eğitimcilerinden İletişim Uzmanı-Yazar Ahmet Şerif İzgören tarafından veli ve öğrencilere “Gazete Kağıdından Paraşüt Yapmak” adlı semineri düzenleyecek.

Vali Ersin Yazıcı 18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Programına Katıldı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yılı ve Şehitleri Anma Günü dolayısı ile Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programa katıldı.

LGS Başvuruları Başladı

Milli Eğitim Bakanlığı Liselere Geçiş sınavı(LGS) başvuruları başladı.

Başkan Gök’ün 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Sadıkoğlu, Malatya’nın sorunlarına hassasiyetle yaklaşılmasını talep etti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, esnafın, tüccarın ve sanayicinin sorunlarını dile getirerek, sorunların ivedi bir şekilde çözüme kavuşması için Malatya’ya hassasiyetle yaklaşılmasını talep etti.

Başkan Şerifoğulları’ndan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109’uncu yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Dünya tarihinde eşsiz bir zafer ve kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferi'nin 109’uncu yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet, minnetle ve şükranla anıyorum.” dedi.

Toplam 1660 haber.