Özel Haber

Özel Haber Haberleri

2023 Eğitim Vizyonumuz İçin; Sn. Bakan Selçuk'a Açık mektup. (4)

Sitemiz Köşe Yazarı, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doc. Dr. Ahmet AKBABA’dan, 2023 Eğitim Vizyonumuz İçin Sn. Bakan Ziya SELÇUK'a Açık Mektup var. Bugünden itibaren, bir dizi halinde eğitim sistemimizin yarını açısından, bilimsel temelde önerilerimizin yer aldığı yazı dizimiz devam ediyor... MEB ve Eğitim camiasında tartışılması, uygulamada karşılık bulması temennisi ile...

2023 Eğitim Vizyonumuz İçin; Sn. Bakan Selçuk'a Açık mektup. (3)

Sitemiz Köşe Yazarı,  Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doc. Dr. Ahmet AKBABA’dan, 2023 Eğitim Vizyonumuz İçin Sn. Bakan Ziya SELÇUK'a Açık Mektup var.

2023 Eğitim Vizyonumuz İçin; Sn. Bakan Selçuk'a Açık mektup. (2)

Sitemiz Köşe Yazarı,  Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doc. Dr. Ahmet AKBABA’dan, 2023 Eğitim Vizyonumuz İçin Sn. Bakan Ziya SELÇUK'a Açık Mektup var. Bugünden itibaren, bir dizi halinde eğitim sistemimizin yarını açısından, bilimsel temelde önerilerimizin yer aldığı yazı dizimiz devam ediyor...

2023 Eğitim Vizyonumuz İçin; Sn. Bakan Selçuk'a Açık mektup. (1)

Sitemiz Köşe Yazarı, Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doc. Dr. Ahmet AKBABA’dan, 2023 Eğitim Vizyonumuz İçin Sn. Bakan Ziya SELÇUK'a Açık Mektup var. Bugünden itibaren, bir dizi halinde eğitim sistemimizin yarını açısından, bilimsel temelde önerilerimiz olacak. MEB ve Eğitim camiasında tartışılması, uygulamada karşılık bulması temennisi ile...

CHP Milletvekili Gürsel EROL’dan Anlamlı Ziyaret

Cumhuriyet Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Elazığ Çölyak ve Gulitensiz Beslenme Derneği’ni ziyaret ederek dernek üyeleri ile bir araya geldi.

BAYRAM HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI

Elazığ Belediyesi, vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri amacıyla bir dizi düzenlemeyi hayata geçirdi. Üç günlük bayram süresince ulaşım hizmetleri ücretsiz sunulacak.

Elazığ Doğa Koleji Minik Yürekleri Ağırladı.

Elazığ Doğa Koleji, Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Çocuk Tiyatrosunda tiyatro yapan, Coğrafyanın vatan kılınması yönünde ecdadın yaşadığı Milli Mücadeleyi “ŞAFAK” adlı oyunlarıyla “Yüreklere Dokunarak, Tarih Dokuyan” Merkez İsmet Paşa İlkokulu 4/L Sınıf Öğretmeni Aynur AKGÜN ile 4/B Sınıf Öğretmeni Selim Selma KAYAÖZ’ün minik yüreklerini ağırladılar.

“ŞEHRİMİZ İÇİN ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ milletvekilleriyle birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’u ziyaret etti.

Elazığ’da ÇÖLYAK hastalığı ile ilgili çalıştay gerçekleştirildi.

Elazığ’da çölyak hastalığı ile ilgili çalıştayımızı başarılı bir organizasyon ile düzenlendi.

Elazığ’da çölyak hastalığı ile ilgili çalıştay düzenleniyor

lazığ Çölyak ve Gulitensiz Beslenme Derneği evsahipliğinde Türkiye geneli faaliyet gösterem Çölyak dernek Başkanları Elazığ’da bir araya geldi.

Keban Barajı Dolusavak Kapaklarının Açılması

019 yılının beklenenden fazla yağışlı geçmesi nedeni ile Murat ve Fırat nehrine gelen sularda son zamanlarda büyük bir artış görülmüştür.

EKG Derneği Çocuk Tiyatrosu’ndan Büyük Oyun.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirime Derneği Çocuk Tiyatrosu, Coğrafyanın vatan kılınması yönünde ecdadın yaşadığı Milli Mücadeleyi “ŞAFAK” adlı oyunlarıyla sahne alacaklar.

"ÇÖLYAK" HASTALIĞI NEDİR?

Çölyak Hastalığı ince bağırsağın, GLUTEN adlı proteine karşı ömür boyu süren ve kronikleşen alerjisi, hassasiyetidir. Buğday, Arpa, Çavdar ve Yulaf gibi tahıllar GLUTEN içerir.

Elazığ Çölyak ve Gulitensiz Beslenme Derneği’nden Teşekkür.

Pertek Termal Tesisleri, Elazığ Çölyak ve Gulitensiz Beslenme Derneği Üyelerini Ağırladı.

Elazığ Çölyak ve Gulitensiz Beslenme Derneği Tunceli’de

Elazığ Çölyak ve Gulitensiz Beslenme Derneği Tunceli’de çölyaklı hastalar ile bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Elazığ’da Deprem Korkuttu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi (BDTİM) verilerine göre, Elazığ Sivrice İlçesi klavakköy mevkinde 5,2 şiddetinde deprem meydana geldi.

“OTİZM” Toplumsal Farkındalıkla Aşılır…

2018 verilerine göre; her 59 çocuktan biri etkileyen otizm tanısına muhatap olmakta…

Toplam 226 haber.