Özel Haber

Özel Haber Haberleri

MARED Başkanı Kahraman’a Önemli Görev

Marmara Elazığlılar Derneği Başkanı, İnşaat Mühendisi Elazığlı Hemşehrimiz Mahmut Kahraman İstanbul Büyükşehir Belediyesi Atık Su İnşaat Daire Başkanı olarak atandı.

Kızılelma Yolculuğu Başlıyor!

Ortaöğretimlerde tarih, edebiyat, Türkçe, Sosyal Bilgiler derslerinde ve üniversitelerimizde Tarihe, Edebiyata ilgi duyan gençlerle/ kulüplerle bir yolculuğa çıkmayı arzuluyoruz. Özellikle okullarımızda "Yazar Buluşmaları veya Kızılelma Yolculuğu" adıyla gençlerimizde KIZILELMA KUTSAL EMANET söyleşileri gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.

ŞEHRİN İSİMSİZ KAHRAMANLARINDAN ELAZIĞ’A ÖNEMLİ KAZANÇ

Elazığ Belediyesi 5 aylık dönemde topladığı 60 bin ton evsel atıktan toplam 4 Milyon 881 Bin 600 Kw elektrik enerjisi üretti. Gerçekleştirilen çevresel dönüşümle 10 bin konutun enerji ihtiyacı karşılanırken, şehre 1 milyon 559 bin TL kazanç sağlandı.

Başkan Şerifoğulları’ndan ÇÖLYAK hastalarına müjde.

Elazığ Çölyak Ve Glutensiz Beslenme Derneği Başkanı Rıdvan FIRAT, Başkan Şerifoğulları’ndan ÇÖLYAK hastalarına verdiği müjdesini açıkladı.

Fotoğraf Sanatçılarımız Enver Hancı ve Faruk Saylan’dan yeni hizmet…

Fotoğraf sanatıyla yoğun bir uğraş içinde olan, eğitimci sanatçılarımız, Enver Hancı ve Faruk Saylan'dan sürpriz çalışmalar.

“Furkan Dilaver ile Son Baskı” Türkiye’nin en iyi gece haber programı.

Kırmızı Türk Spikerler Platformu tarafından Malatya’da düzenlenen Altın Kayısı Ödülleri töreninde; “Furkan Dilaver ile Son Baskı” Türkiye’nin en iyi gece haber programı seçildi.

ÇOCUKLAR İÇİN GÖKTÜRKLER HİKAYE SETİ

Eğitimci yazar Gazi Karabulut’un ilkokullar için hazırladığı GÖKTÜRKLER hikaye seti model yayınları tarafından çıkarıldı.

Minik öğrenciler için uyum haftası başladı.

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı uyum haftasında, bugün ders zilinin çalması ile ilk ders, başladı. Minik yürekler öğretmenleri ile buluştu.

Asılsız ve Yalan Haber Yapanlar Adalet Önünde Hesap Verecek

MHP Malatya İl Başkanlığı; Hiç Kimse Asla İl Başkanımız Ramazan Bülent Avşar’a ve Ülkücüye İftira Atamaz. Asılsız ve yalan haberleri yapan tetikçiler ve arkalarındaki karanlık eller hakkında gereken yapılacaktır.

PALU DERNEĞİNDEN ANLAMLI BİR ETKİNLİK DAHA

Palu Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından, toplumun hafızasında önemli bir yer edinmiş, halkın gönlünde taht kurmuş, manevi ve siyasi kişiliklerini anma programlarını düzenlemeye devam ediyor.

ELAZIĞDA DEPREM

Merkez üssü Dambüyük köyü olan 3.4 şiddetinde deprem meydana geldi .

BAŞKAN AKGÜN: “Muharrem Ayı, Şehrullah (Allah'ın ayı)dır” Dedi.

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin Akgün, Sessiz ve sedasız idrak ettiğimiz Muharrem Ayı Hayırlar Getirsin” dedi.

Emine BULUT Cinayeti Hakkında Basın Açıklaması

Emine BULUT cinayeti ile tekrar gündeme gelen, bir kaç gün sonra, yeni bir ölüme kadar unutulacak olan “kadına yönelik şiddet”, toplumun kanayan yarasıdır.

KURALAR ÇEKİLDİ

Fırtınalar koparan İl Özel idaresi personel alımına şaibe karıştığı gerekçesi ile 48 personel 32'ye düşürülmüştü.

3 Öğrenciye Eğitim İmkânı Sağlayan Protokol

Elazığ Çölyak ve Gulitensiz Beslenme Derneği ile Doğru Ölçü Eğitim Merkezi tarafından imzalanan protokol ile Elazığ Çölyak ve Gulitesiz Beslenme Derneği üyesi 3 öğrenciye eğitim imkanı sağlanacak.

TÜRK OCAKLARI GENEL MERKEZİNDEN AÇIKLAMA

Anayasa Mahkemesinin Sözde “Barış Akademisyenleri” Hakkındaki Kararı Hakkında Açıklama

Yusuf Karabatak’a Yeni Görev

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürlüğü Rehberlik ve Teftiş Kurulu’nda başmüfettiş olarak görev yapan hemşerimiz Yusuf Karabatak, Tarım Kredi Kooperatifleri Malatya Bölge Birliğine Bölge Müdürü olarak atandı.

İş görüşmelerini yapay zekâlı robot yapmaya başladı

İsveçli teknoloji şirketinin tasarladığı yapay zekâlı robot, iş görüşmelerinde adaylarla mülakat yapmaya başladı.

Turan İçin Kurban Vakti!

Türk Ocakları Genel Merkezi bu yıl da T.C. Ankara Valiliği ve ilgili kurumların izniyle kurban kampanyası düzenleyecektir.

Toplam 226 haber.