Elazığ

Elazığ Haberleri

Büfe Ve İşyeri İhalesi Yapıldı

Elazığ Belediyesi, şehrin farklı noktalarında yer alan iki adet büfe ile 17 iş yerini açık artırma usulüyle 10 (on) yıllığına kiraya verdi.

Etkili İletişim ve Beden Dili’ Semineri

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından, Elazığ Belediyesi personellerine ‘Etkili İletişim ve Beden Dili’ konulu seminer verildi.

İlaçlama Çalışmaları Aralıksız Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri halk sağlığını korumak amacıyla şehir genelinde sinek ve haşere ile mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Deprem Sonrası Yıkım Çalışmaları Devam Ediyor

24 Ocak’ta meydana gelen deprem sonrası şehrin farklı noktalarında ağır hasar gören binaların kontrollü yıkım çalışması sürüyor.

Elazığ Belediyesi’nden Açıklama

Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından 11 Ağustos Salı günü gerçekleştirilecek büfe ve işyeri ihalesine ilişkin bir açıklama yapılarak kiraya verilecek 10 adet büfeden sekiz tanesinin iptal edildiği belirtildi.

Minibüs Ve Otobüslerde Koronavirüs Denetimi Yapıldı

Elazığ Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında şehir içi minibüs ve otobüslerde fazla yolcu, maske ve sosyal mesafe denetimi gerçekleştirdi.

Altı Adet Yeni Çocuk Parkı Hizmete Sunulacak

Elazığ Belediyesi, vatandaşlarımıza daha ferah bir yaşam sunmak için yeşil alanları artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Yaz Şenlikleri Askıya Alındı

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen yaz şenliği programları, koronavirüs tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelendi.

Salgın Artışta

Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kurum ve kuruluş yöneticileri koronavirüs salgınıyla mücadelede vatandaşları bilinçlendirmek ve sosyal farkındalığı arttırmak amacıyla sahaya indi.

Belediye Ekipleri Duvar Yazılarını Temizledi

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, görüntü kirliliği oluşturan duvar yazılarını sildi.

Maden’de 300 Yıllık İşlemeli Taş Bulundu

Elazığ'ın Maden ilçesinde 17. yüzyıldan kalma, Geç Osmanlı Dönemine ait olduğu düşünülen, üzerinde kıvrık dal, damla ve ağaç motifleri bulunan işlemeli taş blok bulundu. İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne teslim edilen tarihi işlemeli taş blok Elazığ Arkeoloji ve Etnografya Müzesinde koruma altına alındı.

Elazığ Şehirlerarası Otobüs Terminali İhalesi Yapıldı

Elazığ Belediyesi tarafından Güney Çevreyolu üzerine inşa edilecek şehirlerarası otobüs terminal binası yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi Spor ve Sosyal Yaşam Merkezleri Tekrar Hizmette

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Spor ve Sosyal Yaşam Merkezleri yeniden hizmete açıldı.

Daha büyüğünü bekliyoruz!

Prof. Dr. Feyzi Bingöl Malatya depremini değerlendirdi...

700 Daimi İşçi Alımı Başvuruları Başladı

Orman Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 200 İş Makinesi Operatörü, 200 Greyder Operatörü, 200 Ekskavatör Operatörü, 60 Dozer Operatörü ve 40 Traktör Operatörü olmak üzere toplamda 700 Belirsiz Süreli (daimi) işçi alımı yapılacak.

Kültür-Sanat Etkinliklerine Tam Not

Kültürel ve sanatsal etkinlikleri hemşehrilerimiz ile buluşturan Elazığ Belediyesi, vatandaşların keyifli bir bayram geçirmeleri için bayram konserleri gerçekleştirdi.

Bayram Sonrası Kapsamlı Temizlik

Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kurban bayramı sonrası kurban kesim ve satışı için belirlenen noktalarda hummalı bir temizlik çalışması başlattı.

70 Dönüm Ormanlık Alan Yandı

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde çıkan yangında yaklaşık 70 dönüm meşe ve ardıç ağaçlarından oluşan ormanlık alan yandı.

Esat Kabaklı’dan Unutulmaz Bayram Konseri

Yediden yetmişe her kesimin hayranlıkla dinlediği hemşehrimiz Esat Kabaklı, bayram özel konseriyle Elazığlılarla buluştu.