Elazığ

Elazığ Haberleri

Elazığ Emniyet Müdürü Adnan Karayel’den Başkan Alan’a Ziyaret

Elazığ Emniyet Müdürü Adnan Karayel, iade-i ziyaret programları kapsamında Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret etti.

Ejder Açıkkapı: Elâzığ'da Konut İhtiyacının Giderilmesi için Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, 2020 Sivrice ve 2023 Kahramanmaraş merkezli depremleri tüm şiddetiyle hisseden Elazığ'da depremlerin ardından ortaya çıkan konut ihtiyacının giderilmesi için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Akıllı Şehirler ve Akıllı Belediyecilik Uygulamaları Paneli Düzenlendi

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Murat Zorluoğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen Akıllı Şehirler ve Akıllı Belediyecilik Uygulamaları Paneli büyük ilgi gördü.

Elazığ Milletvekili Açıkkapı: Gençlerimizin Talepleri Her Zaman Önceliğimizdir

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, üniversite öğrencilerinin yurt taleplerinin çözümü ve Elazığ'daki yurt kapasitesinin artırılması yönünde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Ziraat Bankası Heyeti’ne Üyelerimizin Sorunları Aktarıldı

Ziraat Bankası Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Sağlık, Ziraat Bankası Daire Başkanı Volkan Günal, Ziraat Bankası Elazığ Bölge Müdürü İlker Ayhan, Ziraat Bankası Elazığ Bölge Müdür Yardımcısı Ali Haydar Metin ve Ziraat Bankası Elazığ Şube Müdürü Nihat Yıldırım, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan'ı ziyaret ederek üyelerin finansmana erişim sorunları üzerine istişarelerde bulundular.

TOGG’u Bünyemize Katmanın Gururunu Yaşıyoruz

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasının hizmet aracı olarak kullanacağı, Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası’na teslim edildi. Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan TOGG ile ilgili izlenimlerini paylaştı.

Elazığlılar 9-10 Ekim Tarihlerine Dikkat

Hava Forum tarafından bölge illerinden Elazığ, Bingöl, Erzincan, Erzurum, Malatya, Tunceli, Kars, Iğdır, Ardahan, Van, Hakkâri, Bitlis, Ağrı ve Muş için 9-10 Ekim tarihlerine dikkat çekilerek, kar yağışına karşı hazırlıklı olunması için uyarı yapıldı.

Ejder Açıkkapı: Türkiye Yüzyılı İçin Hep Yeni, Hep İleri Diyeceğiz!

AK Parti’nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi başladı. Kongrede Elazığ Milletvekilleri, Belediye Başkanı , İl teşkilatı ve Büyük Kongre Delegeleriyle yer alan Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Teknova OSB'de Yatırımcı Sayısı Hızla Artıyor

Elazığ TEKNOVA OSB'de yatırımcı talepleri iki ayda ikiye katlandı.

AÇIKKAPI'dan 6-7 Ekim Mesajı: Yapılan Hainlikleri Unutmadık, Unutmayacağız !

6-7 Ekim 2014'te Aynularab (Kobani) bahanesiyle terör örgütü YPG/PKK yandaşlarının gerçekleştirdiği saldırıların üzerinden 9 yıl geçti. Bu olaylarda 2 polisimiz şehit oldu, 35 vatandaşımız yaşamını yitirdi. Doğu ve Güneydoğu'da masum insanların evleri, okullar, iş yerleri ve kamu binaları terörün hedefi oldu.

Başkan Ayaz; Tek Çözüm Kentsel Dönüşüm

Elazığ İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Miraç Ayaz, "Bizim bir an önce kentsel dönüşüm yapmamız lazım. Bir an önce sağlıklı konutlarımıza çıkmamız lazım. Bir an önce yapı stokumuzu yenilememiz lazım" dedi.

MHP Elazığ Milletvekili Işıkver’den; Pertek Köprüsüyle İlgili Önerge

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Pertek Köprüsü ile ilgili Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına soru önergesi verdi. Işıkver yazılı olarak cevaplandırılması talebiyle önergesinde Pertek köprüsüyle ilgili süreçlerin hangi aşamada olduğunu sordu…

EBEGEM’DEN YABANCI UYRUKLU KURSİYERLER İÇİN TÜRKÇE DİL EĞİTİMİ

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) yabancı uyruklu kursiyerler için Türkçe dil eğitimi düzenleyecek. Kurs başvuruları 9-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Ejder Açıkkapı: Afetzedelere 750 Bin Liraya Kadar Konut Hibe Desteği Verilecek

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihli depremden etkilenen afetzedelere yönelik kredi ve hibe desteklerinin detaylarına dair açıklamalarda bulundu.

Palu Gökdere'deki Ulaşım Sorununun Çözülüyor

Elazığ Milletvekili Açıkkapı: Palu Gökdere'deki Ulaşım Sorununun Çözümü için Çalışmalar Başladı

KENT-KÖY YAŞAM ALANI, VATANDAŞLARIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU

Elazığ’ı geleceğe taşıyacak vizyon yatırımlardan biri olan Kent-Köy Yaşam Alanı, şehre yeni bir kimlik kazandırdı. Kent yaşamıyla köy yaşamının hayat bulduğu Kent-Köy Yaşam Alanı, yaz aylarında vatandaşların yoğun olarak tercih ettiği şehrin cazibe merkezlerinden biri oldu.

TOBB Elazığ Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurulu Seçimleri için Aday Başvuruları Tamamlandı

Elazığ, 22 Eylül 2023 - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Elazığ İl Kadın Girişimciler Kurulu ve Genç Girişimciler Kurulu için icra komitesi seçimleri yaklaşıyor. Seçimler, 19 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milletveki Açıkkapı’dan Adalet Bakanına Teşekkür

Açıkkapı: Adalet Bakanımıza, Elazığ ve Bölgemize Gösterdiği İlgi İçin Teşekkür Ediyoruz

Elazığ Belediyesi, Dev Bir Organizasyona Daha Ev Sahipliği Yapacak

Elazığ Belediyesi, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” ve “Türkiye Yüzyılı” teması ile Uluslararası Yüzyılın Hamlesi Satranç Turnuvası düzenleyecek.

Toplam 2825 haber.