Elazığ

Elazığ Haberleri

Ejder Açıkkapı’dan 24 Ocak Sivrice Depremi’nin 4. Yıl Dönümüne Özel Anma Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Sivrice'de meydana gelen ve 41 vatandaşın hayatını kaybettiği , 1466 vatandaşın yaralandığı Sivrice depreminin yıl dönümü vesilesiyle mesaj yayımladı.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN 24 OCAK DEPREMİNİN 4. YIL DÖNÜMÜ MESAJI

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 24 Ocak 2020 Elazığ depreminin yıl dönümünde yayımladığı mesajında, “24 Ocak 2020’de yaşadığımız deprem felaketi, şehrimizin yaşadığı en acı felaketlerden biri olarak hafızalarımızda derin izler bırakmıştır.

Enflasyon Düzeltmesinin Şirketlere Olan Etkisi

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ tarafından düzenlenen toplantıda; enflasyon düzeltmelerinin şirketlere olan etkisi konuşuldu.

Başkan ULAŞ; ‘Yetkilileri Göreve Çağırıyoruz’

Başkan ULAŞ, ilimizde giyim festivali düzenlemesi planlanan giyim festivali ile ilgili basın açıklamasında; “Yerel esnafımız kan ağladığı bugünlerde günlerde yerel esnafa büyük darbe vuracak.”

Elazığ Belediyesi Yaban ve Sokak Hayvanları İçin Çalışma Başlattı

Elazığ Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan sokak ve yaban hayvanları için çalışma başlattı.

Elazığlılar Dikkat! Meteoroloji Uyardı

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, buzlanma ve don uyarısına karşı vatandaşları uyardı.

Enstrüman ve Konservatuvara Hazırlık Kursları Sürüyor

Elazığ Belediyesi, müziğe ve sanata ilgi duyan vatandaşların kültür ve sanat hayatını canlandırmak için enstrüman ve konservatuvara hazırlık kurslarını bütün hızıyla sürdürüyor.

Başkan Koca’dan Muhteşem Gece

Başkan Koca Başarısı Yapılamaz Denileni Yaptı, Elazığ’ı Aynı Masada Topladı

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: '43. MAHALLEMİZ HAYIRLI OLSUN'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Hankendi 43. mahallemiz olarak hizmet alanımıza girmiştir. Şehrimize hayırlı olsun.” dedi.

ELAZIĞ TSO’DA YÜZ AKIYLA BAŞARI DOLU VE BİR YIL

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, göreve gelmesinin ardından geçen bir yıl süre içerisinde hizmette birinci yılında hayata geçirdikleri projelerini kamuoyuyla paylaştı.

Ekrem Katı FHGC Başkan Adaylığını Açıkladı.

Geçmişte birçok kez yönetiminde büyük mutlulukla görev yaptığım kadim bir geleneği olan Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkan adaylığımı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Sizlerle paylaşmanın büyük mutluluğunu yaşıyor gecesini gündüzüne katarak mesai mefhumu bilmeden görevini yerine getiren basın mensuplarımızın gününü içtenlikle kutluyorum.

Gözler MHP’de!

AK Parti ve CHP’nin Elazığ Belediye Başkan adaylarını açıklamasının ardından gözler MHP’ye çevrildi.

Başkan ALAN: ‘Şehidimizin Anma Törenine Davet Edilmeyişimiz Hatadan Öte Bir Duyarsızlıktır’

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, yedi yıl önce İzmir adliyesine yönelik hain terör saldırısını kahramanlığı ve cesareti ile önleyip şehit olan polis memuru hemşerimiz Fethi Sekin’i anma programına Oda Başkanlarının davet edilmemesine tepki gösterdi.

Prof. Dr. Naci Görür'ün İsmi Elazığ'da Yaşayacak

Elazığ Belediye Meclisi Ocak Ayı oturumlarında Meclis Başkanı Aydın Kara, Deprem uzmanı Yer bilimci Elazığlı Prof.Dr. Naci Görür’ün isminin caddeye verileceğini söyledi.

Başkan İdris Alan: ‘Kovancılar Üretim Üssü Olacak’

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Kovancılar ilçesini ziyaret ederek ilçede yapılacak ve bölge yatırımcılarına önemli avantajlar sağlayacak Karma Organize Sanayi bölgesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Büyükelçi Kazakbaev’den Başkan Şerifoğulları’na Ziyaret

Cengiz Aytmatov Millet Parkı ve Cengiz Aytmatov Anıtı açılışı için Elazığ’a gelen Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ruslan Kazakbaev ve beraberindeki heyet, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet’in 100. Yılında Sivil Toplum Buluşmaları Çalıştayı Gerçekleştirildi

Elazığ’da Cumhuriyet’in 100. Yılında Sivil Toplum Buluşmaları Çalıştayı gerçekleştirildi.

Açıkkapı: ‘Yatırımların Artırılması için Girişimlerimizi Sürdüreceğiz’

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, Elazığ'a yönelik yatırımların artırılması için girişimleri sürdüreceklerini söyledi.

Dost Meclisi Konuğu AFAD İl Müdürü

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şubesinin düzenlemiş olduğu, Dost Meclisi Toplantısının bu haftaki konuğu İl AFAD Müdürü Osman Pıhtılı oldu.

Toplam 2832 haber.