Malatya Kent Konseyi'nden AB Proje Eğitimleri

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya Turgut Özal Üniversitesi ve Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliği işbirliğinde Sivil Toplum Kuruluşlarının kapasitelerini ve Avrupa Birliği tarafından sağlanan finansal veya eş finansal destekler konusunda farkındalığı arttırmak, STK'larımızın proje yazma ve proje sunma becerilerini geliştirmek amacı ile 'Sivil Toplum Kuruluşlarının Kapasitelerinin Geliştirilmesi' Projesi kapsamında proje yazma eğitimleri verilecektir.

Malatya Kent Konseyi Genel Sekreterliğinden alınan bilgiye göre Sivil Toplum Kuruluşlarının kapasitelerini geliştirmek, STK’ların kurumsallaşma serüvenleri, sürdürülebilirliği, yapısal analizleri, faaliyet süreçlerinde karşılaşmış oldukları temel sorunları konusunda bir projeksiyon oluşturmak amacıyla yıl boyunca çeşitli eğitimler verileceği belirtildi.

Sivil Toplum Kuruluşlarının Kapasitelerinin Geliştirilmesi" projesi kapsamında ilk ders 18 Ekim Cuma günü MABESEM Konferans Salonu’nda “Avrupa Birliği Hibe Programları kapsamında Proje Hazırlama ve Proje Yazma Eğitimleri” verilecek. Malatya Turgut Özal Üniversitesi AB Proje Koordinatörü Doç.Dr. Ekrem Akbulut tarafından verilecek olan eğitime katılmak isteyenlerin https://forms.gle/wb5iq6wbhtHYvgq9A linki üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecekleri belirtildi. 
 

Bakmadan Geçme