Elazığ Doğa Koleji’nden Emsalsiz Misafirperverlik

Elazığ Doğa Koleji’nden Emsalsiz Misafirperverlik

Elazığ Doğa Koleji, Kovid 19 Salgın şartlarının mağdur ettiği minik yürekleri, emsalsiz misafirperverliği ile fethetti.

Youtube Kanalı VİDEO

VİDEOYU PAYLAŞ!

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Çocuk Tiyatrosunda tiyatro/drama eğitimi alan, önemli gün ve hafta etkinliklerinde, mini drama gösterileri ile  “Yüreklere Dokunan” Merkez İsmet Paşa İlkokulu sınıf öğretmenleri olan, Aynur Akgün’ün 3/L, Selim Selma Kayaöz’ün  3/B, Muhlise ÇETİN’in 3/K sınıfları öğrencilerini “Protokol Misafiri” hassasiyeti dahilinde onurlandırarak ağırladılar.

Eğitimde önceliklerimizden çıkardığımız birçok güzellikle buluşturdular…  
Elazığ Doğa Koleji Genel Müdürü Emrah GÖKTÜRK’ün yardımcıları ve rehber olarak görevlendirdiği öğretmenler ile  karşıladığı minik yürekleri, kahvaltı ile başlayan ev sahipliğinde, okul tanıtım gezi sürecinde, “DOĞA” ismiyle temayüz eden, kümes hayvanlarının da bulunduğu bölüm ziyaret edilirken, spor imkanı sağlandı.

Elazığ Doğa Koleji Beden Eğitimi Öğretmenleri olan İbrahim İLTER ve Çetin KARATEPE’nin rehberlik ve kontrollerinde, okul imkanlarını kullanarak, çim sahada gönüllerince spor yapan, Merkez İsmet Paşa İlkokulunda, önemli gün ve hafta etkinliklerinde, mini drama gösterileri ile  “Yüreklere Dokunan” 3/L Sınıf Öğretmeni Aynur AKGÜN, 3/B Sınıf Öğretmeni Selim Selma KAYAÖZ, 3/K Sınıf Öğretmeni Muhlise ÇETİN’in minik yüreklerini, “Ata Sporumuz” olan Okçuluk ile buluştururken, her birini gönül dünyalarında “TOZKOPAN” dizisiyle buluşturdu.

Daha sonra kapalı spor salonuna alınan minik yürekler, oluşturulan parkurda, farklı bir etkinlik yaşadılar. Yarışmada, takım olmanın, birlikte kazanmanın mana derinliğini yaşayan minik yürekler,  salondan ayrılırken kendi aralarında o anı yaşamaya devam etmeleri dikkat çekti.

Video Linki

https://youtu.be/hsKnDp7aonQ

Beden Eğitimi Öğretmenleri olan İbrahim İLTER ve Çetin KARATEPE’nin rehberlik ve kontrollerinde, sporun, takım olma, birlikte yaşanan bir etkinliğin sağladığı coşkuyu yaşamanın, manevi doyumunu yaşayan minik yürekler açık maneje alındılar.

“Diriliş Ertuğrul” dizisi ile başlayan, “Uyanış: Büyük Selçuklu” dizisi ile devam eden, “Kuruluş Osman sonrasında merakla beklenen “Uyanış Büyük Selçuklu” dizilerinin manevi atmosferiyle buluşturma yönünde kültür dünyamızda bir başka yeri olan “Binicilik” sporuna ilk adım olarak, eğitmenlerin kontrolünde “At Binme” etkinlikleri ile de gönülleri fethettiler.

Türkiye’de kapsayıcı eğitimin sürdürülen tek modeli olma özelliği ile de farklı bir yönü olan EKG Derneği Çocuk Tiyatrosunda drama eğitimi alan, Mer. İsmet Paşa İlkokulu 3/L, 3/B, 3/K sınıfı öğrencileri olan minik yürekleri ağırlayan Elazığ Doğa Koleji, eğitim vizyonunun 2023, 2053, 2071 Vizyonumuz açısından, yarını yaşama yönünde farklı olduklarını da gösterdiler.

EKG Derneği Başkanı Akgün, “Eğitimde 2023 Vizyonumuz”, ülke olarak 2023, 2053, 2071 vizyonumuz açısından,  önemli bir etkinlikle fark yaratan Elazığ Doğa Koleji değerli kurucu ve yöneticilerine;  

Fethi Murat GÖĞÜŞ’e, Genel Müdürü Emrah GÖKTÜRK’e, bütün yöneticileri, öğretmen ve personeline, hassaten beden eğitimi öğretmenleri olan İbrahim İLTER ve Çetin KARATEPE’ye teşekkür etti. 

Etkinliğe katılan Sınıf öğretmeni Aynuır AKGÜN ve sınıf velileri adına etkinliğe katılan öğrenci velileri de memnuniyetlerini ve teşekkürlerini ilettiler. 

Haber sitemiz adına, biz de böylesi bir etkinliye verdikleri destekten ötürü Elazığ Doğa Koleji yönetici ve öğretmenlerini tebrik ediyor, iyi ki varsınız diyoruz…