KİREÇLENME TEDAVİSİ İÇİN, MUCİZE REÇETELER - Numan Aladağ

KİREÇLENME TEDAVİSİ İÇİN, MUCİZE REÇETELER


''Aziz ve Celil olan Allah, dermanını vermediği hiçbir hastalık yaratmamıştır. Onu bilen bilir, bilmeyen bilmez.'' (Hadis-i şerif)

''İlaç yerine iradenizi kuvvetlendiriniz.'' (Hz. Muhammed s.a.v.)

 

Sağlığımızı koruyarak mutlu olabilmemiz için, bir rahatsızlık halinde şifa çarelerini aramak dini vecibedir, tedbir takdire engel değildir. Türk İslam geleneklerinde sağlığı korumak için ilk önce irademizi güçlendirmeliyiz. Rajasthanlı Numan Aladağ, bu konu da diyor ki: ''Haram yemiyen, harama göz yummayan ve çalışarak üreten insan daima sağlıklıdır.''

 

Yıl 2006 Ocak Tripoli- Libya: Tripoli de, sabah namazını camide kılmak için camiye gittim ve imam ile tanıştım. İmam dedi sen misafirsin, ısrarla sen kamet et. Namazdan sonra Haşr Suresinin son beş Ayetini okumam, Ahsen Aiz'in dikkatini çekmiş ve namaz çıkışında Ahsen Aziz Mansur'un az Türkçe konuşarak, beni evine kahvaltıya davet etti. Kahvaltıda, biz de Türk asıllıyız. Büyük dedem Finike'den Libya'ya gelmiş dedi. Şifalı bitkilerden söz açıldı ve dedi kıymetli soydaşım Numan, kireçlenme ile ilgili sana tarifler (Formül) vereyim, bu formüller, atalarımızdan bize miras kaldı. Dedim çok iyi olur. Verdiğin formülleri, Allah nasip ederse Türkiye de paylaşırım. 

 

Libya da ki, Ahsen Aziz'in misafirperverliği, bana Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi genel sekreteri Abdulkadir Açar, öğrenciliğinden günümüze kadar fanatik bir Türk Milliyetçisi olan ve Milli duygularından taviz vermeyerek, hiç bir zaman, kukla olmayan  ve icraatları ile teyid eden, Abdulkadir Açar'ın, bu Milli seslenişini hatırlattı. Abdulkadir Açar diyor ki: ''Türk heryerde Türktür'' Milli seslenişi, ne kadar isabetli bir Milli sesleniş olduğunu siz değerli okuyucularımız kararı verin.

    

 Libyalı Türk asıllı Ahsen Aziz'in Kireçlenme reçetesi: 
 Malzeme:1- Üç (3) su bardağı içme suyu.  2-  Karbonat 15 - 20 gram,  3- 30-35 Adet yeşil Zeytin çekirdeği, 4- Bir ceviz büyüklüğünde taze zencefil.
Hazırlanışı: Zeytin çekirdekleri iyice dövülerek, karbonat ve su ile karıştırıldıktan sonra, taze zencefil soyulup üç su bardağı su ile mutfak robotunda çekilir ve hazırladığınız karışım kullanıma hazırdır. Bu karışım: Ortalama iki günlüktür.

 

Kullanılışı: Sabah kahvaltısından 40 dakika sonra, hazırladığınız karışımı bir kaseye koyarak, kaşıkla yiyebilirsiniz.

NOT: Bu reçeteyi 15 gün kullanıp, 10 gün ara verip tekrar kulanılmalıdır. Toplam Altı ay devam edilecektir. Düzenli kullanılmalıdır ki, faydasını göresiniz. Ayrıca kilosu fazla olanlar, miktarını arttırabilir.

 

 2- Malzeme:  1- Bir kilo soğan 2- Bir yumurta büyüklüğünde soyulmuş çiğ patates, 3- Yüz gram taze Zencefil. 4- Kırk (50 gram) gram toz zerdeçal. 5- Yedi su bardağı su. 

Hazırlanışı: Soğan, patates ve taze Zencefil soyulup mutfak robotundan çekilerek cam kavanozlara koyarak, her saat başı iyice çalkalayarak 24 saat dinlendirdikten sonra kullanılmaya başlanır. 

Kullanılışı: Yemeklerden 30-40 dakika önce, 60-70 arası kilolu olanlar bir çay bardağı, 70-90 arası olanlar bir su bardağı içmelidir. 45 Gün kullanıp on gün ara verildikten sonra ikinci 45 gün seansına başlanır. Nasıl şifa gördüğünüze hayret edeceksiniz. Çünkü çok etkili bir reçetedir.

 

Kireçlenmenin iyileşmesi için, önce sabır gerekir. Bu formül tedavi edicidir, ağrı kesici değildir ki, iki saatte ağrıyı durdursun. 

 

DAMAR  SERTLİĞİ

REÇETE: 1- Yumurta büyüklüğünde 3 adet patates temizce yıkanır soyulmadan katı meyve sıkacağından suyu çıkarılır. 

Kullanılışı: Sabah akşam, yemeklerden 30 dakika önce aç karnına içilir.

 

REÇETE 2- Malzeme  İki yumurta büyüklüğünde çiğ Patates, Bir ceviz büyüklüğünde taze zencefil, soyulup mutfak robotunda püre haline getirilip, suyunu zayi etmeden şeker hastalığı sorunu olmayanlar, bir tatlı kaşığı bal ilave ederek sabah, akşam bu reçeteye devam edilmelidir. 

Faydası: Bu reçete damar sertliğini önler.

 

NOT: Reçeteler, insan tabiatına göre etkinliği değişir. Bu konuda irademizi kuvvetlendirip, sabırlı olmalıyız.

 

Bu bilgiler, destek içindir. Doktorunuza danışarak kullanmanız daha faydalı olur.

 

 Cümle Vatan Şehitlerini ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü  Rahmetle, Gazilerimizi Minnetle anar. Hasta ve yaralılara acil şifalar dileriz.

  

ÖZDEYİŞLER: 

1-Her derde bir deva bulunur. Lakin ahlaksızlık illetini iyi edecek bir ilaç yoktur. (Hz. Ali r.a.)

2- En tehlikeli hastalık, riyakarlık yapan, haksız kazanç ile beslenen ve o haram kazanç ile sayfasını beyazlatmak için, Hacca gitmektir. (Rajasthanlı Numan Aladağ)

3- Hastalıklar, rüşvet yemenin verdiği meyvelerdir. (Rajasthanlı Numan Aladağ)

4- Rüşvet, gübre gibidir, hastalıkları büyütür ve o rüşvet parasını, oluşan hastalıktan kurtulmak için, sonunda o para harcanır ve çektiği acılar da kendisine kar kalır. (Rajasthanlı Numan Aladağ)

5- Dünya da tek korkulacak hastalık, Vatanına ihanet ederek rüşvet yiyip göz yuman, riyakar  ''İhanet şebekeleri'' dir (Rajasathanlı Numan Aladağ)

6- Tıbbın amacı, hastaya sadakat ve samimiyetle ilgi gösterip yaşamı uzatmaktır. Tıbbın ülküsü ise hekime olan ihtiyacı ortadan kaldırmaktır. (Rajasthanlı Numan Aladağ)

6- İlaçlar sayesinde sürdürülen yaşam, yaşamların en korkuncudur. -Carl Linnaeus (1707-1778)

7- Ağrıyı ve hastalığı kontrol altına almanın ve bunlardan kurtulmanın yolu vücudu daha iyi tanımaktan geçer. (William Horvey, M.D.)

8- Fiziksel yapının, insanların davranışları ve kişiliğiy ile hiç bir ilgisi olmadığı yaygın inancı tamamen yanlıştır. Bedenimiz karekterimizin anahtarıdır. (Ernest. A. Hooton, Ph. D.)

9- Çıkar amaçlı rüşvet çemberi içerisinde hareket eden riyakarlar, kazandıkları haram para bile yakalandıkları hastalıkların tedavisine yetmez. (Rajasthanlı Numan Aladağ)

 

Hadis-i Şerifler Kaynakçası: Erzurumlu Hafız Abdullah Aldır)

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!