"Raf Bedeli" Uygulaması Karşısında Milli Duruş - Numan Aladağ

"Raf Bedeli" Uygulaması Karşısında Milli Duruş


Mühendis Binali Yıldırım'ın (Başbakan) Dikkatine!

 

 
Binali Bey! ''Gün Dostunu Düşmanını Tanıma Günüdür.'' Ya İstiklal Ya Ölüm'', Milli seslenişleriniz, halen geçerli olduğuna inanıyoruz... 

Ey ruhumda Allah korkusu ve Vatan sevgisi vardır diyen Milletvekilleri: 
Allah korkusu ve Vatan sevgisi olan Milletvekilleri, bu Milli ve stratejik önemi olan konuya, acilen çözüm bulunması için, Mühendis (Başbakan) Binali Yıldırm'ı uyarın ve yardımcı olun. 

Bir Türk Milliyetçisi olarak Numan Aladağ, sadakatla inanıyorum ki, Mühendis (Başbakan) Binali Yıldırım'ın, Milli seslenişleri ''Gün Dostunu Düşmanını Tanıma Günüdür.'' ve ''Ya İstiklal Ya Ölüm.'' halen geçerlidir. Numan Aladağ da, bu Milli seslenişlerden cesaret alarak, stratejik önem taşıyan RAF bedeli konusunu kaleme alıp,  FETÖ Terör örgütü gibi, riyakarların Türk sanayicisine RAF bedeli şartının, stratejik önemi olan bu faaliyetlerinden haberi olmayan Mühendis (Başbakan) Binali Yıldırım'a duyurmayı bir Vatan görevi olarak, bilgisine sunup kesin çözüm bekliyorum: 

RAF bedeli şartı, FETÖ Terör örgütünün bir ekonomik versiyonu olup, insanların işsiz kalmasına vesile olan bu RAF bedeli şartını koşanlara dur demeniz gerekmiyor mu? Allah aşkına, Türk sanayicisinin sorunlarını yakinen bilen, önce bir mühendis, sonra Başbakan olarak, RAF bedeli şartını koşanlar, muhasebelerinde işi kılıfına uydurarak, Türk sanayicisini zayıflatan Riyakarlara dur deyin ki, ruhunuzda olan Vatan ve Ay-Yıldızlı Bayrak sevginizi bir kere daha tazelemiş olasınız.

Milli seslenişlerinizi, esas alarak o zaman, acilen RAF bedeli şartı ile ürün alımına dur denilmesi gerekmiyor mu? Başbakan olarak, Ramazan ayında Gaziler yemeğinde yaptığınız konuşmalar, Vatan sevgisi olan herkesi duygulandırmıştır. O zaman, bu Milli seslenişlerinizden taviz vermediğinizi belgeliyorsunuz. Acilen, RAF bedeli şartını koyarak, Türk çiftçisinden ve sanayicisinden ürün alımı yapanlara dur deyin. Eğer ki, FETÖ terör örgütüne ekonomi, siyasi, bürokraside ki faaliyetleri ve elde ettikleri ekonomik güç dürüstçe vergilendiriliyor mu ve nerede kullanılıyor ilkeleri, sıkıca kontrol edilseydi Allah aşkına, 15 Temmuz da ki, acı olayların meydana getirilmesine cesaret edilir miydi? Onun içindir ki, RAF bedeli şartı da, FETÖ ve diğer Vatan hainlerinden daha tehlikeli olduğunu ve Türk sanayicisinin temel sorunlarını da yakinen bilen bir Mühendis Başbakan olarak, riyakarların bu tehlikeli icraatlarının bilincinde olmanız gerekir! Cenab-ı Allah, böyle acıları bir daha göstermesin. Amin. 

RAF bedeli şartı, işsizliğin artmasına ve her türlü ahlaksızlıkların oluşması demektir. RAF bedeli şartını koşanların her şeyleri ortadadır:  İftira yok. Allah korkusu olan bir insan, iftira atmaz. Hodri meydan! RAF Bedeli şartı ile ilgili olumsuzluklara itirazı olan varsa, çıksın meydana!    

RAF bedeli şartını koşanların, genel merkez muhasebelerinde her şeyi yasalmış gibi kılıfına uydurarak, Türk sanayicisine şart koşuyorlar. Binlerce mağazalar zincirine sahip olup ve mağazalar zincirine, yeni mağazalar zincirini de satın alarak ilave edip, Türkiye de tekelleşmeye gidiyorlar. Türkiye de İktisadi Demokrasinin mevcudiyetini ortadan kaldırmak için, onlar için en kolay ve uygun ekonomik planlardır. Bu Ekonomik faaliyet ahlakına sahip olanlara, Türk Hükümeti ve Milleti olarak dikkat etmeliyiz!

RAF BEDELİ ŞARTI  VE FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ:
Değerli okuyucular, bir zamanlar, FETÖ Terör örgütüne, siyasette, bürokraside ve her türlü ticari faaliyet alanlarında, taviz verilerek mali güçlenmeleri kontrol edilmedi.  ve 15 Temmuz da, önce Cenab-ı Allah belalarını verdi. Sonra Türk Milletinin Birlik-Beraberli ruhu FETÖ'ye haddini bildirdi. Eğer ki, Başbakan Binali Yıldırım, ''Gün Dostunu Düşmanını Tanıma Günüdür.'' sözünün arkasında ise ve inanıyorum ki, sözünün arkasındadır. Mühendis Binali Yıldırım olarak, Türk sanayicisine RAF bedeli şartını koşanların faaliyetlerinden haberi olmadığına inanıyorum. O zaman, RAF bedeli şartı ile ekonomik ve anarşik terörün oluşturulmasına sebep olanlara dur demesi gerekmiyor mu?  RAF bedeli şartına dur denilmezse, her türlü ahlaksızlık çemberinin genişlemesini görmemezlik anlamına gelmiyor mu? O zaman, sorumluluğu olan tüm yetkililer, acilen RAF bedelini uygulayan binlerce mağazaların, genel müdürlük muhasebeleri, Maliye Bakanlığı yetkilileri tarafından, incelendiği zaman, her şey ortaya çıkacaktır. Maliye Bakanlığı müfettişlerinin işini kolaylaştırmak için, binlerce mağaza zincirlerine ürün satan sanayiciler, Maliye Bakanlığı mali istihbarat yetkilileri tarafından ürün satan sanayicinin zarar görmemesi için, ismi deşifre edilmeden temel bilgileri alıp müfettişlere verilmelidir ki, müfettişler daha sağlıklı denetim yapıp sonuca varsınlar. 

RAF Bedeli şartı, özellikle ERMENİ Diasporasının, gerçeği olmayan soy kırıma destek veren ülkelerin, Türkiye de özellikle temel içecek, gıda alanlarında faaliyet gösteren ticari kuruluşlar, %100 Milli sermaye olan rakiplerine, zulüm etmek için, güçlü işletme sermayeleriyle RAF bedeli şartına itiraz etmeyerek, ürünlerinin raflarda hareketlilik görsün diye, menfaatler müşterektir ''Alan razı veren razı'' ahlakı ile, her türlü maddi-manevi imkanları mağaza zincirlerine sahip yöneticileri tahrik ediyorlar. Acaba ilgili resmi kuruluşlar ve ilgili sosyal dilim kuruluşları bu olumsuzlıkların bilincindemidirler? Tüm ilgililerin bilgisi olsun diye, yapılanları kendileri ile ve Aziz Türk Milleti ile paylaşıyorum:
 
 
Vatan; atalarımızın kanıyla yoğrulmuş, uğrunda can, mal verilen maddi manevi kıymetler, tarihi miras, paylaşılmış duygularla üzerinde barınanları kader birliği ile biribirine kenetleyen ülkedir.

Ey RAF bedeli şartını koşanlar: Vatan, yalnız maddi çıkarlarından faydalanılan bir bölge değildir. Vatan yurt kelimesinin üstünde manevi bir değer taşır. RAF bedeli şartını koşanlar, bunun bilincinde misiniz?

Büyük Türk Milletinin en büyük meziyetlerinden biri de, ekonomik ve anarşik zihniyetinde olan düşmana karşı son nefesine kadar dayanmasıdır.

Her Türk vatandaşının ve Devlet adamlarının, iyi bilmesi gerekir ki, ekonomik çıkar faaliyetleri, anarşik terörün ve her türlü ahlaksızlığın ana aktif maddesidir!
 
Ekonomik çıkar düşünceleri ile Büyük Türk Milletinin, ülkesi ve Milletiyle bölünmez bütünlüğünü bozma hayalinde olanlar, Türk Milleti'nin öz değerlerine ve tarihine eğilmesi lazım ki, çıkarcı ve Riyakar Vatan hainleri Türk Milleti üzerine kurdukları ekonomik ve siyasi hayalleri kursaklarında kalsın.
 
 
 
Numan Aladağ diyor ki: ''Bir işi yapmak isteyen bir idareci,  RAF bedeli şartına bir çare bulacak. Hiç bir iş yapmak istemeyen RAF bedeli şartını ile Türk sanayicisini zayıflatma işine devam etmeleri için, göz yumup bir bahane bulacak.'' Başbakan olarak, Binali Yıldırım diyor ki: ''Ya İstiklal Ya Ölüm.'' Milli seslenişi, RAF bedeli şartına ısrar edenlerin kulaklarına küpe olsun:
 
Zamanın Maliye Bakanı (Başbakan Yad.) Mehmet Şimşek'in, ''Yolsuzluk Yapanların Allah Belasını Versin.''Milli seslenişinden, Vatan sevgisini ve Allah korkusunu ruhumda taşıyorum diyen herkesin, bu Milli seslenişe sahip çıkması ve ders alması gerekir. 
 
 
 
Cenab-ı Allah, ruhunda Vatan sevgisini taşıyanları ve Allah'tan kokanları, Vatana hizmet etmeyi kendilerine nasip etsin. Türk sanayicisine bilerek zulüm edenlerin de, '' Allah belasını versin.'' Amin Vehamdullillahirabbilalemin.
 
 
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, cümle Vatan şehitlerini Rahmetle, Gazileri minnetle anar. Cenabı Allah, hasta ve yaralılara acil şifalar versin.

Yeniden görüşmek dileğiyle

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!