VAKİT RÜŞVETLE MÜCADELE VAKTİDİR - Numan Aladağ

VAKİT RÜŞVETLE MÜCADELE VAKTİDİR


Müslüman Türk Milleti'nin öz değerlerine ve tarihine eğilmesi lazım. 

 

Bir ülke, kendi medeniyet değerleri üzerinde yükselebildiği zaman, başkaları tarafından saygı ve eşit muamele görür. 

 

Tarihte, Türk Milletini hiçbir baskı ve tehdit durduramamıştır.

 

Türk tarihi, bir masal değil, ibretlerle-kıssadan-hisse'lerle doludur, tarihi, iyi okunmalı, kafaya yük değil, faydalanmalıdır. Özellikle, Australia-Silver şehri Brokin Hil savaşı tarihinde, iki isimsiz Kahraman Türk'ün zaferi okunmalıdır-okutulmalıdır.

 

İç ve dış riyakar ''İhanet şebekeleri'' iyi bilmelidirler ki, Türk Milletinin Milli birlik, kardeşlik ruhu ile yenemeyeceği, aşamayacağı hiçbir engel yoktur, uyarıları ve doğru yolu göstermesinden ders alalım...

 

MİLLİ DEĞERLER:

HİÇBİR ZAMAN VE HİÇBİR SURETLE İSTİSMAR EDİLEMEZ,

 

BİLHASSA SİYASETE HİÇ ALET EDİLMEMELİDİR!

 

Atatürk ve Mareşal Fevzi Çakmak'ın, Milli-dini ve üretim ile ilgili duyguları İstismar edilemez,

 

Atatürk-Fevzi Çakmak, Türk Milletinin Milli kahramanlarıdır...

 

Türk Ordusu ve emniyeti, İstismar edilemez.

 

Türk Ordusu daima Türk Milletininin birlik ve beraberlik duyguları ile, Türk Milletinin hizmetindedir,

 

Türk gençliği istismar edilemez.

 

Türk gençliği, Milli geleceğimizin teminatıdır...

 

Onu, Türk, Kürt, Laz, Çerkez ve Zaza sloganları Bayrak yaparak, vatanımıza anarşik-ekonomik terör estiren, Türkiye de ki, çıkarcı Yahudi, Ermeni sermayesi tarafından, estirilen zulmedici , bu kasırgaları anlamalı, kardeşi kardeşe, genci gence vurdurmamalıdır.

 

Türk Milliyetçiliği, İstismar edilemez, çünkü bütün Türkler Milliyetçidir. 

Türk Milliyetçiliği: Ama hayalperest milliyetçilik değil, Şuurlu Vatansever Milliyetçiliğidir. 

 

İslam dini, hele hiç, istismar edilemez.

 

Bütün Türk'ler Müslümandır. Cennetin anahtarı da her Müslümanın kendi elindedir. 

 

Riyakarlıktan uzak kalarak, samimi olarak yaptığı, ibadetlerin karşılığıdır...

 

Milli sermaye (%100 Türk sermayesi) istismar edilemez ve ekonomik Milliyetçilik duygularıyla, özellikle gençlere anlatılarak, sahip çıkmalıyız.

 

Ey siyasi parti liderleri ve Milletvekili adayları! 

Anarşik-ekonomik terör oluşturma duygularıyla, Türk sanayicisine RAF bedeli şartını uygulayanları, niye Türk kamuoyu huzurunda bilgiledirmiyorsunuz? Raf bedeli şartını uygulayanların, Fetö terör örgütü kadar tehlikeli olduğunun bilincinde misiniz?

 

 

RAF bedeli şartı ile %100 yerli sermayeyi yok eden mağaza zincirlerine, haddini bildirmek için, merhum Muh. Orgeneral Hamza Günalp'ın, ''Düşmanlarınıza karşı zaferi kazanmanın en kolay yolu, onlara ekonomik yaptırım uygulayarak, darboğaza sürüklemektir.'' Hamza paşanın, milli seslenişini esas alarak, o mağaza zincirlerinde alışveriş yapmamalıyız.

 

Türk öğretmeni istismar edilemez. 

 

Öğretmen, Türk Milletinin maddi-manevi kalkınmasında en çok tesiri olan, milletlerin, mutlu yarınlarını garantiye alandır.

 

Bir ülkede, başta gıda sanayi olmak üzere %100 yerli sermayeye ve tarımda modernleşmeye verilen önem, ile o ülkenin geleceği teminat altına alınır.

 

Siyasi partiler, öğretmenleri bölmez, öğretmenlerin, her iş koludaki bilim adamlarnın, gençlerin, işçilerin Din görevlilerinin yakasını bırakırlarsa, Türkiye'de Milli birlik-beraberlik ruhu daha da kuvvetlenerek, Milli huzur sağlanmış olacaktır.

 

Milli kültüre sahip, Milli ruha bezenmiş, iyi vasıfta öğretmen yetiştirmek, Öğretmene layık olduğu, değeri vermekle mümkündür...

 

SEÇİM

Seçim, Anayasa ve seçim kanunlarımızın teminatı altında siyesi partilerle demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından birisi bel ki de, en stratejik olanıdır. 

 

Gel gör ki, meydanlarda konuşan siyasi konuşmacılar, Türk sanayicisinin ve çiftçisinin, destek istediği noktalardan uzak olmaması ilkelrini ele alarak modernleşme yerine lüzumsuz konuşmalarla Türk kamuoyunun kafasını karıştırmaktadırlar. 

 

Numan Aladağ diyor ki: ''Bir ülkede gerçek demokrasinin mevcudiyetinden bahsedebilmemiz için, ilk önce iktisadi demokrasinin kurulmuş olması gerekir. Siyasi partilerin varlığı, gerçek demokrasinin varlığını tamamlamaz.'' Bunun bir örneği: Binlerce mağaza zincirine sahip ve ismi de Türk ismi olmayıp, RAF bedeli şartıyla, anarşik-ekonomik terör oluşturma liderliğini aleni yapmaktadır. Bu da, iktisadi demokrasinin mevcut  olmadığı  bir örnektir.  

 

24 Haziran da yapılacak olan seçim propağandalarında, üzülerek ifade etmeliyim ki, rüşvet alan, veren destekleyen ve göz yumanların, zamanın Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, ''Yolsuzluk yapanların Allah belasını versin'' dediği gibi, siyasiler her şeyi söylüyor ama, rüşvetçilerin Allah belasını versin cümlesi acaba niçin kullanılmamaktadır? 

 

 

Rüşvet pisliğine bulaşanlara haddini bildirme ile ilgili konuyu Türk kamuoyunun, bilgisine sunmayanların rüşvet ile ilgili pisliklerine dinnen-kanunen yassaklanan faaliyetlerine ortak olmak istemiyorlarsa ve Ramazan ayında yaptıkları ibadetlerinin boşa gitmemesi ve Fetö denen riyakar gibi duyguları olmadıklarını kanıtlamak için, çok ama çok dikkatli olunmalıdır! Bunu hatırlatmakta fayda vardır. Seçimlere olan güven ve güvenin sarsılmaması gerekir. 

 

Türk Milletinin, siyasi partilerden, seviyeli, millete huzur verici, güven verici, mücadele ve davranış beklemektedir. Hatırı sayılanlara özel ilgi göstererek, 23-63 Ekseninde (Elazığ-Şanlıurfa) Milletvekili sıralamasında yer verilen 3-T ve + 1-Y =4 lere verilen tavizler açık ve net olarak ortadadır. İftira yok ve herşey ortada...

 

Bu 3-T ve +1-Y=4 lerin, ruhunda taşıdığı Milii duygu, düşünceleriyle mi, tarım başkenti olan kendi bölgelerinde, modern tarım ve tarıma dayalı sanayinin gelişmesi için, geçmişteki icraatları gözönüne alınarak mı, Milletvekili sıralamalarında yer verildi? 

 

Ayrıca Türkiye de ve 23-63 Ekseninde İktisadi ve siyasi Demokrasinin olmadığının Milletvekili sırallamalarında açık ve net olarak her şey ortadadır. 

 

SORU? 23-63 Ekseninde (Elazığ-Şanlıurfa) Milletvekili seçilecek sıralamada yer alan, acaba kaç ziraat mühendisi ve veteriner vardır? ''İhanet şebekesi'' sanayi ötesi toplum ülkeleri, Elazığ-Şanlıurfa da, ruhunda Allah korkusu ve Milli duygu-düşünceye sahip olanları dolaylı yollardan istemez. Ancak herşeye emredersin efendim ahlakına sahip olanların Milletvekili olmasını isterler. Özellikle yabancı sermayeli gıda sektöründe faaliyet gösterenler ve raf bedeli şartını uygulayanlar istemezler. 

 

Oy avcılığı için değil! Özellikle 23-63 ekseninde (Elazığ-Şanlıurfa) tarımın modernleşmesi ve tarıma dayalı sanayinin gelişmesi için çalışılmasıdır...

 

23-63 Ekseni ile ilgili 3-T ve 1-Y'lere verilen tavizleri, Hz. Muhammed ve Hadisleri kitabın yazarı, Abdulbaki Gölpınarı'nın Kasım 1964 yılında 3'cü baskının, 92'ci sayfasında 591 ci Hadis-i şerif-i: ''Kötü kişiyi anmaz, kötülüğünü söylemezseniz halk nereden bilecek onu? Kötü kişiyi kötülüğü ile anında halk, ondan çekinsin.'' ve Mühendis Başbakan Binali Yıldırım'ın,''Gün dostunu düşmanını tanıma günüdür.'' ayrıca ''Lafla Millilik olmaz'' Milli seslenişlerini esas alarak paylaşıyorum. 

 

Acaba Mühendis başbakan Binali Yıldırım'ın, 23-63 Ekseni (Elazığ-Şanlıurfa) ile ilgili bu dediklerim bilgisi dahilinde mi veya bilgisi yoktur? Bilgisi yok ise bilgisi olsun. Numan Aladağ diyor ki: ''Lafla Türk Milliyetçiliği olmaz. İcraatla olur.'' seslenişi inşallah dikkate alınıp, gereken yapılır. 

 

İç-dış düşmanlarımızı, gizliden ve açıktan sevindirici hareketlerden, sakınmalarını, düşmanlarımıza fırsat vermemelerini, Türk Milleti olarak, bizimde siyasi partilerin bütün mensupların dan beklememiz, en vazgeçilmez, Milli görevlerimizdir... 

 

SAYDIĞIM, BU MİLLİ DEĞERLER, 

SİYASİ PARTİLERCE DE İSTİSMAR EDİLEMEZ.

Özelellikle siyasete hiç alet edilemez... Edildiği gün Milli felaketlerin kapımızı çaldığı gündür...

 

Her Türkün, Vatanını ve milletini sevdiğinden asla şüphe edilemez...

Nerede İktisadi Demokrasinin olmadığı, nerede ikilik, nerede raf bedeli şartı, nerede bölücülük, orada bozgunculuk, orada felaket...

 

İç-dış ''İhanet şebekeleri'' önce, Australia-Silver şehri, Brokin Hil savaşında iki isimsiz Türk'ün zaferini, Kore de ki zaferini, 1974 Kıbrıs barış harekatında ki zaferini ve 15 Temmuz da ki, birlik beraberliği, onlara haddini bildirmiştir.

 

Onun içindir ki, anarşik-ekonomik ve RAF terörü Türk Milletinin, bu zafer tarihini iyi okuyup düşünmeleri gerekir. Ve özellikle Australia da ki, iki isimsiz Türk'ün tarihini okusunlar.

 

İhtiyacımız, olan stratejik önem taşıyan, tarım ve gıda sanayisinde %100 Türk sermayesi ile Milli birliğimizi, yeniden tazelemek ve güçlendirmektir... 

 

DUYGU
Türk Milleti duyguludur.

Duygusuz insan yoktur.

Sanayiciyi, çiftçiyi mağaza zincirleri duygulandırır,

Sanayiciyi ve çiftçiyi RAF bedeli şartı ile sömürenleri duygulandırır,

RAF bedeli şartına, seyirci kalanları duygulandırır,

Bal arısını çiçek duygulandırır,

Atı ot duygulandırır,

Köpeği et, dugulandırır,

Sineği, leş duygulandırır,

Duygusuz, insan yoktur.

Duygusuz insan, kolay kolay yaşıyamaz bu dünyada...

 

Cenab-ı Allah, ruhunda vatan sevgisi olanların, vatana hizmet etmesini nasip etsin. Devletin malına, Ay-yıldızlı Bayrağımıza, toprağımıza, vatanımıza göz dikip zarar verenleri, Cenab-ı Allah onları kahr-ı perişan etsin inşallah. AMİN

 

Numan Aladağ diyor ki: 

''23-63 Ekseni (Elazığ-Şanlıurfa), tarımın arması,

Elazığ-Şanlıurfa, Milli beraberliğin arması, 

Türk Milletini yaşatacak armağanı, 

Elazığ-Şanlıurfa, dünyanın cennet köşesi,

Dünyada, tek bir Türk kalsın,

Elazığ-Şanlıurfa da, Ay-yıldızlı Bayrağımız dalgalansın,

Barışın, önderi Elazığ-Şanlıurfa sensin, 

Dalgalanıyor, Elazığ-Şanlıurfa da, Ay-Yıldızlı, Şanlı Türk-Bayrağı.''

 

 

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

 

Cümle Vatan şehitlerini, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü rahmetle, Gazileri minnetle anar. Hasta ve yaralılara acil şifalar dileriz. 

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!