Açıkkapı'dan, Sağlık Bakanı Memişoğlu'na Teşekkür

Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nun Elazığ ziyaretine katılım sağladı.

Bu kapsamda ilk olarak Elazığ Valiliği ve Elazığ Belediye Başkanlığı’na yapılan ziyaretler gerçekleştirilirken,  ardından, 3 No’lu Sağlıklı Hayat Merkezi’nin açılışı yapıldı. Sağlık Bakanı ve İl Protokolünün katılımıyla gerçekleşen açılışın hemen ardından, İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki AFET ve UMKE Birimi Sağlık AFET Koordinasyon Merkezi ziyaret edildi.

Bu ziyaretin devamında Fethi Sekin Hastanesi’nde önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu başkanlığında düzenlenen İl Değerlendirme Toplantısı’nda Elazığ’ın sağlık alanındaki durumu değerlendirirken, toplantı sonrasında yapılan basın açıklamasında, Bakan Memişoğlu’nun Elazığ’a yönelik ilgisi ve taleplere gösterdiği olumlu yaklaşım dikkat çekti.

Elazığ’ın Sağlık Alanındaki Geleceği İçin Önemli Bir Fırsat

Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Sağlık Bakanı Memişoğlu’nun Elazığ’a olan ilgisinden duyduğu memnuniyeti basın mensuplarıyla yaptığı görüşmede dile getirerek, bu ziyaretin Elazığ’ın sağlık alanındaki gelişimini daha da ileriye taşımak için önemli bir fırsat olduğunu belirtti. 

Açıkkapı, Elazığlı hemşehrilerinin ve bölgenin sağlık hizmetlerine daha kolay erişebilmesi adına Bakan Memişoğlu’nun taleplere gösterdiği duyarlılık ve olumlu yaklaşımı için hemşehrileri adına  teşekkür ettiklerini belirterek, yeni ve daha güzel projeler için de girişimlerinin süreceğine işaret etti. 

Açıkkapı, “Elazığ’ımızın sağlık, turizm, ticaret alanlarındaki potansiyelini daha önce defalarca gündeme getirmiştik. Çünkü , Elazığ gerek tarihiyle gerek coğrafi konum olarak da çok önemli bir yerde. Ülkemizin ve bölgemizin parlayan yıldızı olmaya aday aziz şehrimiz Elazığ için tüm gayretimizle çalışmayı sürdüreceğiz. Ben Sayın Sağlık Bakanımız Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’na Elazığ’ımıza , hemşehrilerimize yönelik gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaretin şehrimiz ve bölgemiz için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum” diye konuştu.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Elazığ’daki temaslarının ardından İl Protokolü tarafından Elazığ Havalimanı’ndan uğurlandı. 
 

Bakmadan Geçme