Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Menopoz Yaşını Öne Çeken 7 Hatalı Alışkanlık!

Kadınlarda adet döngüsünün ve doğurganlığın sona erdiği dönem ‘menopoz’ olarak adlandırılıyor. Ülkemizde kadınlar genellikle 45-49 yaşları arasında menopoza giriyor.

Maginder Başkanı Karademir, İş Dünyasının Sorunlarını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'a Aktardı

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Karademir, İş Dünyasının Sorunlarını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'a Aktardı

Vali Ersin Yazıcı 18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Programına Katıldı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. Yılı ve Şehitleri Anma Günü dolayısı ile Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programa katıldı.

Büyükşehir Belediye Meclisi Mart Ayı Iv. Birleşimi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Mart Ayı Meclis Toplantısının IV. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Selim Pilten Başkanlığı’nda 18 Mart 2024 Pazartesi günü saat 14.00’te Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

LGS Başvuruları Başladı

Milli Eğitim Bakanlığı Liselere Geçiş sınavı(LGS) başvuruları başladı.

Eşref Ziya Terzi Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde Gönüllerin Pasını Sildi

Elazığ Belediyesi'nin her yıl düzenlediği geleneksel Ramazan etkinlikleri kapsamında konser veren Tasavvuf Musikisi sanatçısı Eşref Ziya Terzi, Elazığlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Ejder Açıkkapı Mollakendi ve Maden’de Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, “Adım Adım Elazığ” sloganıyla başlattığı çalışmalarına devam ediyor.

Şubat Ayında Malatya Havalimanı’nda 63.457 Yolcuya Hizmet Verildi… 

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2024 yılı Şubat ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Eklem Kireçlenmesine Yol Açan 5 Önemli Yanlış!

Modern çağın önemli sorunlarından aşırı kilo ve hareketsizlik başta olmak üzere günlük yaşam alışkanlıklarımızdaki bazı yanlışlar eklemlerimizin hızla kireçlenmesine yol açıyor.

Başkan Gök’ün 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Sadıkoğlu, Malatya’nın sorunlarına hassasiyetle yaklaşılmasını talep etti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, esnafın, tüccarın ve sanayicinin sorunlarını dile getirerek, sorunların ivedi bir şekilde çözüme kavuşması için Malatya’ya hassasiyetle yaklaşılmasını talep etti.

Başkan Akgün’den 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Akgün, 18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili basın açıklaması yayınladı.

Başkan Şerifoğulları’ndan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109’uncu yıl dönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Dünya tarihinde eşsiz bir zafer ve kahramanlık destanı olan Çanakkale Zaferi'nin 109’uncu yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet, minnetle ve şükranla anıyorum.” dedi.

YILMAZ: 'Selahattin Başkan Hizmetleriyle Emaneti Devrediyor'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın Katılımıyla 44 Hizmetin Açılışı Yapıldı

Başkan Gürkan’dan Çanakkale Zaferi Mesajı

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu Yıldönümü Dolayısıyla Bir Mesaj Yayınlayan Başkan Gürkan, “Yüce Türk Milletimiz, Tarihler Boyunca Nice Zaferlere İmza Atmıştır”

MHP’den Kaya’ya Görev

MHP’nin 14’üncü Olağan Büyük Kurultayı'nda 11’inci kez Genel Başkan olarak seçilen Devlet Bahçeli’nin yanı sıra kurultayda bir önemli görevde ilimiz İş İnsanlarından Abdülhamit Kaya’ya verildi.

Toplam 14726 haber.