Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber Haberleri

Harput Sancak Haber haberleri, haber editörü Harput Sancak Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Üst Üste Beşinci Kez Listeye Girdi

Prof. Dr. Yasemin Açık ‘Kadın Kurucular 100’ listesinde 9. sıraya yükseldi

Prof. Dr. Sebahattin Devecioğlu TFF Başkan Adayı

Prof. Dr. Devecioğlu, Türkiye Futbol Federasyonu 2024 yılında yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulunda, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına aday.

Elazığ Belediyesi Voleybol Takımı Gençler Grubu Diyarbakır Yolcusu

İl birincisi olarak önemli bir başarıya imza atan Elazığ Belediyesi Elazığ Voleybol Takımı Gençler Grubu, toplam 4 ilin mücadele edeceği grup yarı final müsabakaları için Diyarbakır’a gidecek.

Yesevi Havacılık, Alanında İlklere İmza Atmaya Devam Ediyor

Avrupa Birliği projesi kapsamında yurtdışından ülkemize stajyer kabulü yapan okul, tersine Erasmus ile sektörü şaşırttı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı’dan Turistik Seferler Konusunda Önemli Çağrı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, 17 Nisan’da başlaması planlanan fakat Mayıs sonuna ertelenen Turistik sefere ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Er, Özal ve Hamit Fendoğlu'nun Ölüm Yıldönümünde Bir Mesaj Yayınladı

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, merhum Cumhurbaşkanı hemşehrimiz Turgut Özal ile bombalı bir suikast sonucu hayatını kaybeden Malatya eski Belediye Başkanlarından ve Malatya eski Milletvekili Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıldönümü dolayısıyla başsağlığı mesajı yayınladı.

Başkan Taşkın’dan Özal ve Hamido İçin Anma Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Malatya'nın yetiştirdiği değerli devlet adamlarından 8’nci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ve Malatya Belediyesi eski Başkanlarından ve milletvekillerinden merhum Hamit Fendoğlu'nun ölüm yıl dönümünde taziye mesajı yayımladı.

Elazığ Hipodromu’nda Empati Parkuru Açılıyor

Engelli bireylerin yaşadıkları zorlukları ve verdikleri mücadeleyi daha iyi anlamak ve anlatmak için toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla Elazığ Hipodromu'nda empati parkuru açılıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er Personelle Bayramlaştı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, “6 Şubat depremlerinin yaralarını sardığımızda asıl bayramı hep birlikte yapacağız” dedi.

Başkan Şerifoğulları, Belediye Personeli İle Bayramlaştı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ramazan Bayramı dolayısı ile belediye personelleri ile bayramlaştı. Başkan Şerifoğulları, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personellerinin katıldığı bayramlaşma programında birlik ve beraberlik mesajı vererek “Biz bir aileyiz.” vurgusunda bulundu.

Diz Kireçlenmesine Karşı 5 Etkili Öneri!

Vücudumuzun tüm yükünü dizlerimiz çekiyor ancak günlük yaşamda yanlış alışkanlıklarımızın da etkisiyle diz sağlığımız son yıllarda alarm veriyor.

Uzmanlar Uyardı

Dokuz günlük Ramazan Bayramı tatili sona eriyor, milyonlarca kişi Pazartesi günü iş başı, öğrenciler ise ders başı yapacak.

Başkan Er’den Taziye Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, HÜDA PAR Malatya eski İl Başkanı Mehmet İlker Dönmezer’in vefatı nedeniyle HÜDA PAR Malatya İl Başkan Vekili Şahin Arslan ve parti yönetimine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Başkan Er, Vatandaşlarla ve AK Parti ve MHP Teşkilatlarıyla Bayramlaştı

Bayram Namazını Karagözlüler Camii’nde kılan Başkan Er, “Ramazan Bayramının İslam Coğrafyasına Umut Olmasını Diliyorum”

Açıkkapı'dan Ramazan Bayramı Mesajı

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı Ramazan bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Akgün’ün, Ramazan Bayramı Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı AKGÜN, “Ramazan Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Toplam 14849 haber.